Superervaring! Bovengemiddeld grote afbeelding (220x80cm) laten afdrukken op plexiglas. Wilfried zocht pro-actief contact en adviseerde 8mm ipv 10 mm dikte te kiezen in combinatie met het ophangsyst... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
maar dit wil ik toch gezegd hebben ben sinds kort erg enthousiast geraakt over de afdrukken op aluminium sta versteld van de afdrukkwaliteit kleur..scherpte..'t blijft allemaal overeind... Ver mais
Tot twee keer toe ( omdat de eerste keer te klein was) een bestelling geplaatst. De eerste keer viel een stuk van de afbeelding weg en de tweede keer was het te donker. Er wordt totaal niet meegedacht... Ver mais
Geweldige service en heel erg behulpzaam. Ik kreeg mijn bestelling via de site niet goed geplaatst maar werd direct via de mail geholpen. De foto's waren precies zoals ik wilde en zijn van uitstekende... Ver mais
Detalhes da empresa
Laat jouw mooiste digitale foto´s door ons verwerken tot fotoafdrukjes of fotovergroting, posters, foto op canvas, foto op plexiglas, foto op aluminium, tuinposter, een fotoalbum of een van onze prachtige andere fotoproducten. Al sinds 2006! Honderdduizenden tevreden klanten.
Informações de contato
Holanda
- www.fotogeschenk.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Alsjeblieft nooit bestellen
Alsjeblieft nooit bestellen! Ik heb hier besteld en het word niet geleverd contact met ze opnemen is onmogelijk, dus bij deze nooit meer. Ik wens ze veel plezier van hun tientje die ik heb betaald maar nee, hier bestel ik NOOIT MEER! OPLICHTERS!
Foto opn acrylblok
Eerste afdruk op acrylblok was niet in orde te weinig ruimte over bij de randen waardoor het er niet netjes uitzag, contact opgenomen met klantenservice en ik zou nieuwe krijgen. Ik kreeg maar niets en wederom contact opgenomen vervanger was al verstuurd, ik had geen track en trace ontvangen en hele dagen was ik thuis. Maar toen alsnog nieuwe juiste mooie ontvangen. Had wat voeten in de aarde maar het gaat uiteindelijk om hoe iets wordt opgelost.
De foto’s waren netjes en duidelijk!
1 ster is nog teveel heb een memoryspel…
1 ster is nog teveel heb een memoryspel met foto besteld staan op sommige foto s geen gezicht heb een mail gestuurd kan voor 10 euro en 6 95 verzendkosten nieuwe bestellen schandalig .Bestel hier nooit meer wat was best prijzig jammer.
Nie gekregen wat ik besteld had…
Ik had een wenskaart besteld maar ontving een normale fotoafdruk. Jammer van mijn geld, want goedkoop was het niet..
Prima product en snel geleverd
Prima product en snel geleverd. Wel aardig duurder dan vorig jaar, maar dat is met alles het geval. Blij mee.
Een goede snelle service
Goede kwaliteit
De mooiste foto's koop je fewoon bij fotogeschenk. Het is een top winkel.
Groetjes Sem
Mooi!
Mooi!! Goede kwaliteit, goed verpakt, snel bezorgd gewoon fantastisch
Geweldig professionele kwaliteit
Geweldig professionele kwaliteit. Super breed assortiment kunstwerken in de showroom in IJsselmuiden, wat een verrassing. Foto geschenk levert een prachtig eindproduct waar wij jaren plezier van hebben. Bedankt!
Aanrader!
Hier uitgekomen ipv andere zaak ivm formaten die Fotogeschenk aanbiedt. Service is goed: zeer behulpzaam en meedenkend over manier en moment van bezorgen. Foto was zeer goed ingepakt en kwaliteit is boven verwachting.
Snel en mooi gedaan
Een hele mooie sticker van een foto…
Een hele mooie sticker van een foto laten maken. Helaas plakt de sticker niet zo mooi en laten de randjes los.
Goede kwaliteit
Twee keer een mooie foto op aluminium besteld. Resultaat ziet er super uit. De eerste bestelling ging niet helemaal goed, maar dat heeft het bedrijf keurig opgelost.
Bestelling niet compleet
Bestelling niet compleet, heeft ook even geduurd voor dit alsnog werd opgestuurd.
Verder prima tevreden, goede kwaliteit geleverd.
Duidelijk en overzichtelijk
Dit om dat de aangeleverde foto door…
Dit om dat de aangeleverde foto door mij niet van goede kwaliteit was. Terwijl de uitvergrote foto prachtig is geworden.
Mooie en goed afgewerkte afdruk op canvas.
Foto op canvas laten zetten voor in de tuin. Erg tevreden met het resultaat: mooie kleuren en goed afgewerkt. De foto hangt nu al enige maanden buiten en ziet er nog steeds als nieuw uit.
Kwaliteit en prijs zijn erg goed
Kwaliteit en prijs zijn erg goed. Al vaker foto's op forex besteld en zien er erg goed uit
Erg meedenkende eigenaar
Na een melding dat iets niet helemaal goed was gegaan in het bestelproces werd direct persoonlijk contact opgenomen om te kijken of het alsnog goed geregeld kon worden. Door tijdsdruk lukte dit helaas niet meer, maar dit was mijn eigen schuld. Toch wilde de eigenaar me tegemoet komen. Ik mocht kosten declareren voor een print bij een lokale printshop. Erg aardig maar aangezien ik zelf zaken eerder had moeten regelen heb ik hier voor bedankt. Daarna alsnog een kortingscode mogen ontvangen. Erg sportief als je het mij vraagt!