Frankel 5, Havneby, Rømø Avaliações 56

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wir sind bereits mehrfach hier gewesen und können das "Frankel" nur weiterempfehlen. Sehr gutes Essen, freundlicher Service - bei gutem Wetter bietet das Restaurant eine große Terrasse zu draußen sitz... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har besøgt restauranten mindst 100 gange under 3 ejere Vi får en super betjening, fremragende mad og rimelige priser. Er altid velkomne, med stambord, knus og kram fra et perfekt værtspar, der og... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Restaurante
  2. Café

Informação fornecida por fontes externas variadas

cafe, Bar og restaurant

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Dejligt sted

Dejligt sted med god mad. Meget venligt og smilende personale, man følte sig virkelig velkommen.
Kommer igen!

25 de julho de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Observant personal , høflige og hurtige

Bestilte bord via. Mail , svar kom næsten asap tilbage , intet pjat , kommer ned får bord , super effektive alle sammen, det er meget længe siden jeg har oplevet mad komme så hurtigt ! De vidste alle hvad der skete hvor , trods jeg vil vurdere de havde ok travlt !! Maden fejlede intet , hvis vi skal til Rømø igen så er det her et sted vi skal retur 💪🔥👍 så tak for det.

24 de julho de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har været hos jer i aften.

Vi har været hos jer i aften.
Virkelig lækker mad, og utrolig søde venlige smilende og imødekommende personale.
Vi kommer gerne igen.
Kunne man give 10 stjerner havde vi givet jer det.
Mange tak for dejlig mad.

17 de julho de 2025

Skønneste café og frokost

Skøn café - sødeste personale med smil og vitterlig service på højt plan. Vi nød en lækker frokost udenfor med udsigt til vandet. Bedste oplevelse og dag på Rømø. ;) Vi glæder os til at komme igen.

29 de maio de 2025

En uge med god mad.

Et super godt og hyggeligt sted at spise i Havneby på Rømø. Har spist både frokost og aftensmad. Super fin betjening og rigtig god og veltillavet mad. Kommer der gerne en anden gang.

1 de maio de 2025

Lækker mad hyggelig atmosfære

Lækker mad hyggelig atmosfære
Ikke flere pladser i selv restauranten, så fik plads i havestuen, det blev det blot hyggeligere af.
Hurtig betjening og lækkert mad.
Vi gik mætte og tilfredse hjem.

11 de abril de 2025

Vi kommer igen!

En super lækker og veltilberedt peberbøf med grøntsager og pommes frites samt belgisk vaffel med is. Vi bestilte som take away, der var meget fint pakket - og varmt da vi nåede hjem. Tak for et dejligt måltid.

24 de outubro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tusind tak for at i gjorde min 60 års…

Tusind tak for at i gjorde min 60 års fødselsdag til en super oplevelse. I er venlige, imødekommende, humoristisk, smilende og meget positive. Atmosfæren i jeres restaurant er i den grad byttet på hygge. Vi fik som ALTID en super god middag med dejligt mad, som var af top kvalitet. I er i den grad en perle på Rømø. I kan noget som andre ikke kan. I vender med stor glæde tilbage til jer. FEM stjerner ikke engang nok.

30 de setembro de 2024
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Café mad og manglende atmosfære

Vi havde faktisk læst godt om Frankel 5 og valgte derfor denne lokation til vores restaurant oplevelse på Rømø. Vi havde virkelig glædet os, men vi gik lidt skuffede derfra. Ånden var der ikke rigtig og følelsen for os var og er, at vi ikke rigtig blev set som kunde. Der var ikke meget hjertelig i hverken mad, drikkelse eller betjening. Meget kom direkte fra en tube/bøtte osv. og smagte ligeledes som halvfabrikata.
Vi sad indenfor, hvor der også var temmelig beskidt.
Stolene gled vi ned på og der var utrolig varmt. Ingen udluftning.
Vi har prøvet det og vælger et andet sted næste gang vi besøger Rømø.

6 de setembro de 2024

God placering med charmerende

God placering med charmerende interiør. Menu bred nok til at stille store og smås sult. Meget flink og opmærksom betjening. Masser af indendørs og udendørs siddepladser. Hyggelige rum indenfor med gamle ting og sager samlet gennem tiden men pænt udstillet. Hvis i Havneby, skal I besøge stedet.

15 de julho de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har besøgt restauranten mindst 100…

Vi har besøgt restauranten mindst 100 gange under 3 ejere
Vi får en super betjening, fremragende mad og rimelige priser. Er altid velkomne, med stambord, knus og kram fra et perfekt værtspar, der også er blevet rigtig gode venner. Og personale og køkken smilende altid.
Glæder os hver gang og knus Bitte og Jørgen

5 de junho de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En kulinarisk fornøjelse må jeg sige!

En kulinarisk fornøjelse må jeg sige!
Super personale og fornuftige priser, samt et godt udvalg af drikkevarer.
Absolut et et godt valg af spisested hvis man vil slippe for en million turister(Lakolk) og spise godt i rolige og hyggelige lokaler, men udenfor er der bestemt også godt 👍

27 de maio de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God mad og hyggelig stemning

Hyggelig modtagelse i denne cafe, som er hyggelig indrettet. Godt udvalg med et tilpas udvalg, der vil passe til langt de fleste. Vores frokost - dansk bøf med nye kartofler med tilbehør - var frisk og velsmagende.
Rigtig god oplevelse. Vi besøgte caféen for godt 2 år siden, hvor oplevelsen også var god.

5 de junho de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har igen haft fornøjelsen

Vi har igen haft fornøjelsen, og glæden ved at spise på Frankel 5, Havneby, Rømø.
Som de andre gange: Særdeles velsmagende og vel tilberedt middag.
Betjeningen igen også venlig og servicemindet.

31 de maio de 2024

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais