Virkelig dårlig mad Indet af kødet kunne tygges borset fra pølser og fisk Alt for dyrt iforhold til kvaliteten . Grøntsagerne smagte af indet selvom udvalget var forskelligt . Kartoffelsalat va... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Trods en meget stille aften - vi var kun fire gæster, der havde bestilt bord - havde restauranten gjort sig lige så stor umage, som hvis vi havde været fyrre. 10-12 friske og fint anrettede salater,... Ver mais
Vi har i dag haft en dejlig dag i solen ved friluftsbadet og skulle til frokost forbi kiosken. Igen i dag har udvalget småt, da alt stort set var udsolgt. Den unge mand der arbejdede der skulle have... Ver mais
Jeg reserverede et bord til 3 personer for 10 dage siden til i dag kl. 17. Alt virkede fint, indtil jeg i dag – kun 3 timer før vores reservation – blev ringet op af restauranten. De informerede... Ver mais
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Frederiksdal FRIBAD er en OASE af tilfredse glæder og muligheder !!
FRIBAD.dk = Restauranten ved Frederiksdal Fribad. Det er en af de små smukke grønne oaser, vi ikke har ret mange af i DK. Man skal gå nogle hundrede meter fra Frederiksdalvej ned til området. Der er derfor INGEN trafikstøj og heller ingen motorstøj fra både ude på Furesøen. Ved søbredden er der store grønne plæner og skygge under træerne. Der går en LANG badebro ud i søen, der lokker med blød sandbund, ferskvand og blå flag. Når man trænger til forfriskninger, er der ved typisk badetid (11-17) adgang til en fin Isbod plus billig Grilmad. Bedst af alt er dog en SUVERÆN restaurant, hvor man VIRKELIG kan få stillet sulten på en STOR buffet, med smuk præsenteret og yderst velsmagende tilbehør til kødet, der tilberedes over kæmpe Griller. Der er MANGE forskellige kød varianter, det er mørt og lækkert. Vi er en familie på tre og har nu besøgt stedet 2 gange på 14 dage og Fribad skal have topkarakter for hele pakken. Man spiser godt, tæt ved søbredden efter en dag i solen, og man forstår hurtigt, hvorfor man bør reservere bord til denne perle af en middags restaurant, der giver associationer til de sydlige himmelstrøg. Vi betalte 810.kr for 2½ buffet, en hel flaske vin og en sodavand til den lille, og det var helt rigtig prissat. Snyd derfor ikke dig selv (og kæresten) for denne sommerfornøjelse,,, og husk nu badetøjet hvis I kommer tidligt!
35 min i kø for at købe 3 is??!!
Var i dag en tur til Frederiksdal Fribad og skulle have en is i det gode vejr.
Der var tre køer: Én til grillmad/pølser m.v. til gammeldags is og en til gammeldags is/ispinde.
Skulle have en gammeldags og to ispinde og stillede mig derfor i sidstnævnte kø.
Der var tre gæster foran mig men vrøvl med kortbetalingen (den gik på tur mellem de tre luger og køerne bevægede sig derfor meget meget langsomt. Nogle måtte gå og komme tilbage 5 min efter for at betale fordi maskinen var gået ned).
Endelig blev det min tur, efter ca 20 minutters venten på de tre gæster foran mig. Men ekspedienten var åbenbart gået/havde fået fri, og en anden ung fyr gik i gang med at rengøre fryserne med is. Efter noget tid ser han op og spørger mig om jeg bliver betjent? Øh nej. Nå, men så skal jeg venligst gå over i den anden kø (skiltet med gammeldags is). What??? Det kan ikke være rigtigt?? Det gør jeg så. Pigen i denne luge er vist ny (ikke hendes skyld) og helt ekstremt langsom. Hun får betjent de to gæster der nu er foran mig, og har tydeligvis problemer med den transportable dankortmaskine som nu er klikket fast i sin holder på væggen. Hun kan ikke få den ud af holderen og får hjælp til dette af en kollega i slow motion. Alt foregår i slow motion.
Det bliver min tur! Og der er kun gået ca 30 minutter... Jeg dirrer af harme og overvejer om min familie stadig er at finde men taler naturligvis pænt til personalet.
Har haft rigtig god tid til at overveje hvilken gammeldags is jeg skal have og har regnet beløbet ud til 25+24+11. (En gammeldags med 2 kugler, en magnum Classic og en filur)
Desværre er de udgået for flere isvarianter samt tilbehør som guf. Efter at dankortmaskinen har været udlånt til betaling i den anden luge samt til kunder der vendte tilbage for at betale efter bedbruddet, bliver det min tur til at betale. Men pigen får det til 62 kr efter at have tjekket beløbene og brugt lommeregner. Jeg kan ikke mere og betaler de to kroner for meget.
Aldrig aldrig mere skal jeg derud. Det må kunne gøres MEGET bedre, Frederiksdal Fribad!!!
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.