Frie Selskabslokaler Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi havde en rigtig god fest i lokalet - fungerede fint til en fest med 40 mennesker. Super godt lokale med gode faciliteter (diskolys, musik, aircondition m.m). Simon, som udlejer lokalet, er super ti... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Rigtig fint lokale med alt tilhørende elektronik, musik, lysanlæg, overhead. Lette borde at flytte rundt på og rigtig gode stole at sidde på. Ok køkken, men ikke så meget bordplads. God kaffemaskine.... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Perfekt lokale til 18 års ungdomsfest. Tæt på tog og gratis p-plads. Lille lukket gård, med lyskæde og lidt borde/stole. Selve lokalet bliver hurtigt gjort hyggeligt og festligt, med dæmpet lys... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super godt lokale - har booket det til flere fester. Nemt at booke og alt fungere rigtig godt. Dejligt man kan være både ude og inde og der er alt man skal bruge.

Detalhes da empresa

1. Salão de Eventos
  2. Salão de Festas
  3. Aluguel de espaços para conferências e reuniões
  4. Local para Eventos
  5. Local para casamentos

Escrito pela empresa

Frie Selskabslokaler udlejer lokaler til møder, events og fest. Hos os er du frit stillet til at medbringe egen mad og drikke. Du bestemmer selv hvordan dit arrangement skal afvikles.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

20 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Godt lokale

Godt lyd anlæg, godt lys anlæg.
Køkkenet virket fint. Mulighed for at sidde ude. Dejligt nemt at gøre rent.

18 de julho de 2025

Studentergilde

Et virkelig dejligt lokale med masser af stemning. Vi holdt studentergilde for 35-40 spisende gæster, hvorefter der var lidt udskiftning i selskabet, og alle de unge mennesker var vilde med baren, lyset, anlægget og ikke mindst med den hyggelige gård, hvor de kunne trække sig lidt afsides.
Køkkenet havde alt, hvad der var brug for, og vi vil ikke tøve med at anbefale stedet til andre.

1 de julho de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi havde en god oplevelse

God kommunikation med virksomheden og god overensstemmelse mellem pris og kvalitet.
Fedt lydanlæg og dejligt med gårdhaven i sommervarmen.

26 de junho de 2025

Vi har været 100 % tilfredse

Vi har været 100 % tilfredse – både med kommunikationen omkring udlejningen og med selve lokalet, som var helt fantastisk til at fejre en 18-års fødselsdag med en masse unge mennesker. Min datter og hendes venner havde en pragtfuld aften, hvor de kunne feste med høj musik hele natten og nemt tage toget hjem bagefter. 😃

23 de maio de 2025

godt festlokale

Super lækkert festlokale med gode faciliteter. Vi brugte det til bryllupsfest.
Der er en lille gårdhave hvor rygerne kan være. Gode P forhold og lige under Åmarken st.

2 de maio de 2025

Fantastisk oplevelse at leje Frie Selskabslokaler

Jeg holdt min 60-års fødselsdag i Frie Selskabslokaler, Åmarken Station i Hvidovre. Vi blev behandlet super professionelt af Simon under hele processen. Vi fik papirer hvor vi kunne finde svar på alt, og var der ellers noget svarede Simon hurtigt på mail.
Frie Selskabslokaler befinder sig på Åmarken S-togsstation, så transport var super nemt, ligesom der er gode parkeringspladsen bag adressen.
Tak til Frie Selskabslokaler for at være med til at gøre min 60-års fødselsdag helt perfekt.

29 de março de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bookede i forbindelse med en…

Bookede i forbindelse med en julefrokost og alt spillede lige som det skulle, fra at booke fremvisning til gennemgang af lokalet og hvis man havde nogle spørgsmål så fik man svar indenfor kort tid hvis det var via mail. Så vil helt klart booke igen hvis jeg skal holde noget småt og intimt. :)

14 de dezembro de 2024
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Super lokale til 18 års fest

Super fint lokale med diverse der er brug for til 18 års fødselsdag. Fedt lys og lydanlæg. “Gårdhave” hvor de unge kan være uden at være på selve stationen. God service ved fremvisning og en brochure der hjælper med at huske det hele. Der er gode transport og parkerings muligheder. Dejligt at rengøring er del af pakken. Næsten 5 🌟, dog er et toilet for lidt til 60 personer, men lokalet kan bestemt anbefales.

20 de dezembro de 2024

Super lækkert lokale

Jeg holdte min 30 års fødselsdag hos De Frie Selskabslokaler og der var ikke en finger at sætte.
Super fint sortiment, nem overtagelse og rigtig god kundeservice!

Vi kommer igen til en anden fest 👍🏻

28 de novembro de 2024

Perfekt til ungdomsfest

Holdt ungdomsfest i lokalerne, det blev et brag af en fest! Let for de unge mennesker at komme til og fra og skønne faciliteter, med både musik og lysanlæg. Vi har haft en rigtig god oplevelse med både udlejer og lokale/faciliteter

9 de novembro de 2024

Nemt at holde fest her

-Nemt at kommunikere med udlejer.
-Logisk og intuitiv indretning af køkken.
-Brugervenligt musik- og lysanlæg.
-Parkering tæt på og gratis.
-Meget tæt på station, så gæster der har fået noget indenfor vesten kan komme hjem.
Her kan vi godt holde fest en anden gang!

16 de julho de 2024

Vi skulle holde 2x18 års fødselsdag

Vi skulle holde 2x18 års fødselsdag. Alt gik super nemt, ligefra fremvisning, booking, levering og aflevering af lokalet. Især dejligt at slutrengøring var indeholdt. Højt service niveau og god kommunikation hele vejen igennem.
Lokation og lokale passede perfekt til dette arrangement.

17 de maio de 2024

Skøn konfirmationsfest

Skøn konfirmationsfest. Dejlige lokaler med alt til festen inkl. projektor og musikanlæg. Fin lille gårdhave.

25 de maio de 2024
logotipo da Frie Selskabslokaler

Resposta da Frie Selskabslokaler

Hej Marianne. Fedt at I havde en vellykket konfirmation. I kommer bare tilbage næste gang der skal være fest 🌞
Mvh Simon

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais