Frilans Finans Sverige Avaliações 4.416

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Den instruktionsvideo som visar hur man använder plattformen är tydligt och täckande, vilket gjorde det otroligt enkelt att väl sätta igång med fakturering. När jag hade en fråga angående moms återk... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ny kund hos Frilans Finans och har fått stor hjälp av supporten när jag skapade min första faktura. Snyggt och enkelt gränssnitt med bra hjälp online för noviserna. Snabb utbetalning trots att uppdrag... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Mänsklig kundtjänst alltid plus. Smidig och enkel användning av hemsidan. Hade dock önskat att fakturan skulle ses som betald innan fastslaget löneutbetalningsdatum så man kan se att fakturan betalats... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jättebra. Enkelt. Smidigt. Det enda jag inte riktigt förstod var varför jag behöver fylla i timmlön när jag inte har avtalat med min arbetsgivare att få timlön, utan får en bestämd summa för jobbet. M... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço financeiro não-bancário
  2. Serviço de Contabilidade
  3. Serviços Administrativos
  4. Serviço de pagamento

Frilans Finans är en modern och effektiv ekonomisk lösning som möjliggör det att fakturera utan att ha eget företag. Frilans Finans är snabbt, tryggt och enkelt.

Informações de contato

4,6

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4 mil avaliações

Snabbt och enkelt

Snabbt och enkelt. Bra telefonhjälp.

15 de abril de 2026

Hej Börje,

Tack för ditt dina omdöme!
Det gläder oss att du är nöjd med vår tjänst.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dem är jättesnabba och tydliga!

Dem är jättesnabba och tydliga! Bra uppdatering gällande ens fakturor, både på sidan, sms och mejlen! Älskar de! Är så himla nöjd! Verkligen! <3

21 de abril de 2026

Hej Tina,

Tack för ditt fantastiska omdöme! Vi är så glada att du är nöjd med vår service, det betyder mycket för oss!

Vi ser fram emot att fortsätta ge dig en bra upplevelse.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Enkelt smidigt och svinbra kundservice!

Enkelt smidigt och svinbra kundservice!

21 de abril de 2026

Hej Fredrik,

Tack för din fina kommentar, vi blir glada att höra över din positiva upplevelse hos oss!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Otroligt enkelt att använda sig av och…

Otroligt enkelt att använda sig av och så professionellt till låg kostnad

20 de abril de 2026

Resposta de Frilans Finans Sverige

Hej Hans, Vad roligt att du är nöjd och upplever vår tjänst som enkel och professionell! Önskar dig en fin dag, Med vänlig hälsning, Emelie Klientstöd

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Det var enkelt att göra en faktura bra…

Det var enkelt att göra en faktura bra instruktioner och sen gick det snabbt.

Hej Jan,

Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att det gick bra att skapa din faktura.

Vi önskar dig en fin dag.

Hillevi

Bra hjälp, strukur!

Enkel tjänst att använda! Supernöjd!

Resposta de Frilans Finans Sverige

Tack för din feedback! Kul att du är nöjd med strukturen och att tjänsten fungerar smidigt.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tydliga o lätt att använda för att…

Tydliga o lätt att använda för att fakturera. Trevlig personal när man har frågor

Hej Heléne,
Tack för ditt fina omdöme, vi är glada att du är nöjd med vår tjänst!

Suverän service!

Resposta de Frilans Finans Sverige

Vi är glada att du är nöjd med vår service och vi uppskattar verkligen din feedback. Om du har några frågor eller behöver hjälp, tveka inte att höra av dig igen.

+46 (0)  [tel:+46700905588]771151000
info@frilansfinans.se [martin.thorzelius@frilansfinans.se]

Smidigt

Smidigt! Praktiskt! Inget krångel!

18 de dezembro de 2025

Resposta de Frilans Finans Sverige

Hej Olivia, tack för ditt fina omdöme. Kul att höra att du är nöjd med vår tjänst och att du upplever den som smidig.  Hälsningar Klientstöd

Mycket bra service

En mycket bra service när jag har frågor om olika saker.

Hej Rickard,

Tack för ditt fina omdöme!

Vi önskar dig en fin dag.

Hillevi

Smidigt, enkelt, proffsigt

Att öppna konto, navigera på hemsidan, anmäla jobb och underlag för faktura och sedan låta FF göra resten var otroligt smidigt! Tacksam för denna tjänst.

Hej Catarina,

Tack för ditt fina omdöme!
Det gläder oss att du uppskattar vår tjänst.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

The service worked as expected

The service worked as expected, just forgot how much income taxes and such were in Sweden.

Hi Martin,

Thank you for your review! Glad to hear the service worked as expected. I understand, if you’d like, we’re happy to help clarify the payout breakdown.

Have a nice day!

Kind regards, Klientstöd

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Enkelt att fakturera och snabbt att gå pengarna

Det gick snabbare än jag räknade med att få betalt. Enkelt att fixa en faktura. Det kunde jag göra på tunnelbanan.

Hej Jan,

Tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att det var enkelt att fakturera och att du fick betalt snabbare än väntat - precis så vi vill att det ska fungera.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fick rätt så snabbt svar ändå på…

Fick rätt så snabbt svar ändå på frågor.

Resposta de Frilans Finans Sverige

Hej Marit! Tack så mycket för att du använder vår tjänst och för det goda omdömet. Vi önskar dig en fortsatt fin dag. Vänliga hälsningar //Frilans Finans

Bra hantering

Det var bra hantering och smidigt processen

8 de abril de 2026

Hej Dlsher,

Tack för ditt lämnade omdöme! Önskar dig en fortsatt fin dag.

+46 (0) 771 15 10 00 [tel:+46771151000]
info@frilansfinans.se [email@frilansfinans.se]
www.frilansfinans.se [https://www.frilansfinans.se/]
Frilans Finans logo [https://eucattachment.freshdesk.com/inline/attachment?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJpZCI6ODA1MTYxNzc4NDMsImRvbWFpbiI6ImZyaWxhbnNmaW5hbnMuZnJlc2hkZXNrLmNvbSIsImFjY291bnRfaWQiOjIwNTgxNzV9.1kCUTjMhDe6RmW16-8dpsxiIyKBBYIUVnLHlpBsLjBQ] Fakturera utan eget företag [https://eucattachment.freshdesk.com/inline/attachment?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJpZCI6ODA1MTYxNzc4NTIsImRvbWFpbiI6ImZyaWxhbnNmaW5hbnMuZnJlc2hkZXNrLmNvbSIsImFjY291bnRfaWQiOjIwNTgxNzV9.IHq8OF-0IZB3Ax-ZuhdH3VuJ-Ua_IG--NyU-J85-9cg]https://www.frilansfinans.se/

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Enkel process och bra kommunikation…

Enkel process och bra kommunikation över både telefon (sms) och email.

9 de abril de 2026

Hej Anja,

Vi är glada att höra att du uppskattade den enkla processen och vår kommunikation via både telefon och e-post.
Om du har några ytterligare frågor eller behöver hjälp med något annat, tveka inte att höra av dig.

Maja J

Smidigt och snabb återkoppling

Smidigt och snabb återkoppling. Extra tacksamt att pengarna betalas ut till mig så pass snabbt!

14 de julho de 2025

Resposta de Frilans Finans Sverige

Tack för de fina orden! Det gläder oss att höra att du är nöjd med både hanteringen och den snabba utbetalningen.

Önskar dig en fin dag.

+46 (0) 771 15 10 00 [tel:+46771151000]
info@frilansfinans.se [email@frilansfinans.se]
www.frilansfinans.se [https://www.frilansfinans.se/]
Frilans Finans logo [https://eucattachment.freshdesk.com/inline/attachment?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJpZCI6ODA1MTYxNzgyODcsImRvbWFpbiI6ImZyaWxhbnNmaW5hbnMuZnJlc2hkZXNrLmNvbSIsImFjY291bnRfaWQiOjIwNTgxNzV9.uKg6bEYIBlosWfAq6wmDxvMr6aN2VQZnAKwmSJc6BaI] Fakturera utan eget företag [https://eucattachment.freshdesk.com/inline/attachment?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJpZCI6ODA1MTYxNzgyODgsImRvbWFpbiI6ImZyaWxhbnNmaW5hbnMuZnJlc2hkZXNrLmNvbSIsImFjY291bnRfaWQiOjIwNTgxNzV9.EhkbXbqfTnUKWQ6ySwIEZA05HFKyjU1kB7962QLPVuI]https://www.frilansfinans.se/

Bra service

Jag fick genomgående bra information om alla steg efter att jag skickat räkningen.

30 de março de 2026

Hej Bibbi,

Vi är glada att höra att du uppskattar vår tjänst!
Elsa B

Enkelt smidigt

Resposta de Frilans Finans Sverige

Vi uppskattar din positiva feedback! Vi strävar alltid efter att göra upplevelsen så bra som möjligt. Om du har några frågor eller behöver hjälp i framtiden, tveka inte att kontakta oss.

Snabb och smidig ✨

Tack för ditt omdöme.
Det gläder oss att du upplever vår tjänst som snabb och smidig!

Önskar dig en fortsatt fin dag!
Vänliga hälsningar, Klientstöd

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.