Jeg skulle finde en ny frisør i lokalområdet, og valget faldt på Hair By Stender på Farum Bytorv. Jeg fik tilbudt en tid hos eleven Misha, som er på sidste år af den 4-årige frisøruddannelse. Hol... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg havde en super god oplevelse hos Hair by Stender på Strøget! Jeg blev farvet af Burak, og han gjorde et fantastisk stykke arbejde – Han var virkelig professionel, lyttede til mine ønsker og kom... Ver mais
A empresa respondeu
I had my eyebrows done today, and I’m extremely unhappy with the result. They look very uneven and badly shaped, with empty spots, missing color, and one side higher than the other. It honestly lo... Ver mais
A empresa respondeu
Normalt laver jeg ikke anmeldelser på diverse platforme, men hands down til deres nyeste medlem, Burak, som gjorde hele min oplevelse til noget så unikt at den fortjener mere end 5 stjerner. Tak... Ver mais
A empresa respondeu
Hos Stender lægger vi vægt på, at man som kunde føler sig godt tilpas under hele opholdet hos os, og vi mener at en god dialog mellem frisør og kunde er ekstremt vigtigt. Vi tager os tid til hver enkelt kunde, og gør vores bedste for at imødekomme ønsker, samtidig med at vi giver vores ærlige input. Vores frisører brænder for deres arbejde, og en naturlig entusiasme er blandt andet noget af dét der gør Stender til en af Danmarks bedste frisører. Stender samarbejder med de fleste danske mode- og reklamebureauer, og har udover det et tæt samarbejde med Loréal og Wella.
Bymidten 29, 3500, Værløse, Dinamarca
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 83% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Kan varmt anbefale Stender i Ringsted. Perfekt service og meget dygtige og venlige medarbejdere 😊

Resposta da Hair by Stender
Altid hyggeligt at komme hos Stender i Ringsted. Kamilla og de andre frisører er super dygtige til deres arbejde, er lyttende og gode til at vejlede om hvad der er passer til en, de har altid et smil på læben og skaber en god kundeoplevelse.
De bedste anbefalinger herfra.
Marianne

Ringsted. Eneste sted der kan klippe mig ordentligt. Hurra for Katarina! 😊

Resposta da Hair by Stender
Meget god service i Hørsholm. Dygtig frisør med blik for ønsker og den enkelte.
Vi føler os rigtig godt behandlet og kommer igen.

Stender Ringsted
Søde og imødekommende frisører
Og Nanna er super dygtig
Jeg Kommer altid ud med det lækreste hår 🤩

Resposta da Hair by Stender
Tak for at give mig hele frisør oplevelsen. Fantastiske frisører som er super søde!

Resposta da Hair by Stender
Top professionel behandling og et smukt resultat hver gang!
Kæmpe anbefaling.

Resposta da Hair by Stender
Super god oplevelse. Kamilla formådede at rede mit hår som var blevet ødelagt et andet sted. Jeg er rigtig glad for resultatet, og vil helt sikkert komme igen!

Resposta da Hair by Stender
Dygtige frisører i Ringsted. Altid meget imødekommende, og serviceminded.
Stor anbefaling!

Resposta da Hair by Stender
Mine største og varmeste anbefalinger går til Stender Ringsted! ☺️ Jeg er selv bosat i Ørslev, Vordingborg men tager med glæde turen til Ringsted for at sætte mig i stolen hos Nanna. Stor og lækker salon hvor pigerne altid velkommer dig med stort smil og glæde!
5 stjerner herfra!

Resposta da Hair by Stender
Super service man blir altid mødt med et smil hos Stender Ringsted

Resposta da Hair by Stender
Her er de bedste frisører i Ringsted! Nanna og Kamilla er altid i godt humør og jeg føler mig velkommen. Det er hyggeligt, der er god kaffe ☺️ og så er klip/farve og behandlinger helt i top.

Resposta da Hair by Stender
Tak for at give min kæreste en fantastisk frisøroplevelse, og lækkert hår :)

Resposta da Hair by Stender
Altid hyggeligt,at besøge Stender i Frederikssund.Professionel behandling af Gitte !

Resposta da Hair by Stender
Stender i Frederikssund kan varmt anbefales, hyggelig salon, søde frisører og elever, man føler sig altid meget velkommen og usædvanlig god service.
Vi er nu kommet her i flere år og er blevet klippet af Gitte og det kan man ikke sætte en finger på, altid fuld tilfredshed.
Prøv det, du bliver ikke skuffet.😀

Resposta da Hair by Stender
Bliver altid budt pænt velkommen med den bedste kaffe. Altid super service og søde medarbejder, pris og kvalitet hører sammen. Jeg nyder altid tiden hos STENDE i Værløse

Resposta da Hair by Stender
Jeg har brugt STENDER Frederikssund i over 30 år. Det har altid været hyggeligt, at komme i salonen, og hilse på de samme frisører som også har været der alle årene😊
Tina Bohn

Resposta da Hair by Stender
Rigtig tilfreds med service og frisørerne, fine priser også for deres produkter.

Resposta da Hair by Stender
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.