Das Paket wurde sehr schnell versendet. Die Lieferung nach Deutschland hat ebenfalls schnell geklappt. Leider hat mich das Paket nicht abschließend erreicht. Trotz Fotonachweis von DHL. Nach... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Bestilte en Fusion cykeljakke til sønnen i julegave... fik tilsendt en fin blød pakke med den bestilte cykeljakke... sønnen prøvede den juleaften og den var for stor (jeg havde ikke valgt M men L)...... Ver mais
Har købt for 30.000kr + Løbetøj, Cykeltøj, Tri tøj, Hverdagstøj gennem årene. ALT spiller bare, fra produktet, til kundeservicen. Det er ikke en tilfældighed at Fusion er mit foretrukne tøjmærke til a... Ver mais
Jeg er blevet afusionado. Købte for nogle år siden mine første C3 Bibs, som skulle være særligt egnede til indendørscykling og jeg blev ikke skuffet. Siden har jeg også købt andet Fusion cykeltøj, (Fu... Ver mais
Detalhes da empresa
Sobre Fusion
Escrito pela empresa
FUSION laver kompromisløst sportstøj. Udviklet i Danmark, egenproduceret i EU og testet gennem 20 år på sportens proff’er.
Kort sagt komfortabelt, slidstærkt og funktionelt grej til det daglige træningspas og resultater i verdensklasse.
Informações de contato
Lansen 8, 9230, Svenstrup, Dinamarca
- support@fusion.dk
- www.fusion.dk
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
De bedste cykelshorts
De bedste cykelshorts, jeg hidtil har prøvet. Lækker kvalitet, super pasform, virkelig god pude.
100%
Kongeprodukter support ikke eksisterende, ville jeg handle der igen ja 100 %

Hurtig og præcis levering
I wanto to post a 0 review but it is…
I wanto to post a 0 review but it is not available only one person who always help me his name is gaurav no one help me without his everyday face different problem and no one able to resolve the problem without gaurav

En god oplevelse
Kort leveringstid og fantastisk produkt 🙌🏼
Godt produkt 👍
Styrke og funktion
Konen og jeg har begge hot tights og 3/4 tights.. kone har T- shirts og Jeg har lige fået deres sheltepants, som er super dejlige. Vi er meget glad for deres slidstyrke, pasform og bevægelse frihed.
Lækkert tøj og hurtig levering
VelværeFusion har det smukkeste og mest…
Fusion har det smukkeste og mest behagelige sportstøj.
Fusion's exceptional service
I'm a client of Fusion Markets for some time now but I have to express my satisfaction with this broker once more, everything is so well organized, from the point of contact up to where your problem is solved. No incompetence; agents in training and not knowing their job; playing for time and giving answers that's totally irrelevant; etc etc. I went through many conversations with several brokers in my lifetime but Fusion is the best. Agent Gretchen who served me today is incredibly good at her job, a real thunderbolt. I hope this broker will be there for a 100 years.
Supporten var rigtig god
Bare....godt!
Det bedste løbetøj på markedet i denne prisklasse.
4 store stjerner herfra og så en ekstra for at være Made in EU!
super god service og hurtig levering
god og overskuelig hjemmeside
Fusion er det bedste træningstøj mærke…
Fusion er det bedste træningstøj mærke jeg kender til.
Det er ikke til at slide i stykker og det bliver ved at se nyt ud når man vasker det.
DOG har jeg et par træningsbukser der nu begynder at se lidt trætte ud, MEN jeg har også haft dem på igen og igen og vasket dem igen og igen de seneste 6 år.
Ordered take away last night
Ordered take away last night
Bland food no taste
lamb curry was tough and the tarka dal very runny not traditional and I am Indian Punjabi.
Maybe more catered for western culture

Resposta da Fusion
Velfungerende levering og retur men dårlig pasform
Hurtig levering. Desværre levede pasformen af bukserne (Womens Urban pants) ikke op til forventningerne og da prisen var høj besluttede jeg at returnere dem. Nem og hurtig returproces (som dog koster 44 kr).
In Schule absolut unbrauchbar.
Rigtig god kvalitet
Rigtig god kvalitet, hurtig levering. Ikke sidste gang jeg handler der.
Gode produkter og god service
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.