Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ikke 1 stjerne værd. De udsteder desværre bøder uden bevis og falsk udsagn fra kontrollørs side på baggrund af et negativt syn på unge mennesker. Det er dybt bekymrende da klage systemet er ikke eksis... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço de transportes
  2. Empresa de Ônibus Leito

Informação fornecida por fontes externas variadas

Forside til fynbus.dk

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Rigtig giftigt selskab

Rigtig giftigt selskab, giver en bøde, fordi ens rejsekort på telefonen ikke lige fatter en skid. Kan slet ikke anbefale dem, hold jer langt væk. Kontrollørerne har ingen personlighed de er ren sten inden i, tror ikke på at de har et normalt liv ved siden af. Ingen kærlighed i dem, de er ren ondskab og vil kun folk det værste.

16 de abril de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Magen til uprofessionelt og amatør…

Magen til uprofessionelt og amatør agtigt selskab skal man lede længe efter. Den eneste bus der går til tiden, er den første der kører fra stationen om morgenen. Det er dårlige, grimme og slidte busser med ubehøvlede chauffører. Hvis du kan undgå dem, så gør det

14 de abril de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Endnu en forfærdelig oplevelse herfra

Endnu en forfærdelig oplevelse herfra, nu har jeg ventet i 13 minutter, og min bus er stadigvæk ikke kommet. Jeg synes det er for dårligt, da hele min dag afhænger af den her bus, jeg kommer aldrig nogensinde til at tage fynbus igen.

3 de abril de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Pengemaskine, uden respekt for sine kunder

Fynbus er et af de mest til grin selskaber på hele Fyn! Ikke nok med utallige forsinkelser, chauffører med anden etnisk baggrund som kører fuldstændigt sindssygt, manglende stop ved stop steder selvom der tydeligt står mennesker, busser der ofte bryder sammen,- har før resulteret i jeg ikke nået toget til København som allerede var betalt for og derved skulle jeg betale over 400 kr. for en ny billet, ingen refundering fra Fynbus fordi det har de skrevet i deres retningslinjer at de ikke gør. På samme bustur fik et barn en bøde, han nået kun at køre et enkelt stop inden bussen brød sammen. Hvad nytter et busselskab der argere på den måde? Især når deres busser gentagende gange bryder sammen og typisk er forsinket, så folk derved ikke kan nå videre til deres andre forbindelser. Der burde gøres noget fra regeringens side, da mange mennesker ikke har andre muligheder end bussen. I burde sku behandle jeres kunder ordentligt.

18 de março de 2026

Igen igen

Igen igen, er fynbus helt ude af den. Har buschaufføren nogensinde hørt, det med at skifte bus, altså skifte fra en bus til en anden. Fordi hvorfor er det så at her til morgen, at buschaufføren kører 1 km/t og vedkommende kunne ikke engang skifte gear. Den skulle være ved stoppet 7:53 den ender med at være der 7:57 ingen kø skal lige tages i mente, og så misser jeg min anden bus, og så skul jeg stå og vente en halv time på den næste. Jeg ved ikke om i er klar over det, men det er rigtige mennesker i har med at gøre. Ikke bare nogle dukker der skal transporteres fra A til B, vi har rent faktisk et liv, og nu kommer jeg for sent i skole takket vær jer. Mennesker prøver bare at gøre alt hvad de kan for ikke at ende op som f buschauffør, tag jer f sammen. Lor13 service

6 de março de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

#lorteservice gøre det kun fordi alt andet ikke virker

Jeg skulle i dag med 100a bussen ind til Odense banegård så jeg kan se at bussen er kommet så jeg løber og løber og kommer helt op til bussen og banker på for at markere at jeg skal med ingen ting sker går der efter op til buschaufføren eller bussemanden og så kører han prøv og tænk på hvis jeg ikke hoppede tilbage håber at Fynbus tager sig sammen og ham der bussemanden får en bøde som er så stor at han ikke kan betale

19 de fevereiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hvordan kan man give et barn på 16 år…

Hvordan kan man give et barn på 16 år bøde på 1000 kr. Der skal af efter fire stoppested hun har købt en billet så går telefonen død og så får man en bøde vil mærke at kontrollen kan se at telefonen er gået død hvordan er det man behandler de unge mennesker ved Fynbus det er så piv ringe at man giver et barn en bøde på 1000 kr. hvor lavt kan man synke det er jo en ren pengemaskine skam jer 😡😡😡

5 de fevereiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Flekstur fra 40 kr til 64 kr med markant forringet service.

En almindelig flekstur, der før kostede 40 kroner er steget til hele 64 kroner! Men der er simpelthen for mange forsinkelser og dårlig service til denne pris! Fleks fungerer som offentlig transport herude hvor jeg bor.
Man kan ikke regne med dem!
Jeg er helt med på, at der kan ske forsinkelser. Men i dette omfang og til denne pris er det simpelthen for ringe!!
Hvor ville jeg ønske at jeg kunne tage bussen!

4 de fevereiro de 2026

Fuldstændig TIL GRIN søgefunktion

Fuldstændig TIL GRIN søgefunktion

I modsætning til Rejseplanen kan du ikke indtaste hvor du tager til og fra.

Så du skal indtaste en af de to. Og så klikke igennem alle de forskellige resultater du finder.

Fyr personen ansvarlig.

28 de janeiro de 2026

Elendig er et mildt ord

Elendig er et mildt ord, de er total ligeglade med deres kunder, er fuldstændigt ligeglade med at de er skuøyld i fejl der går ud over deres kunder, tager ikke ansvar og virkelig ubehøvlet når man prøver at snakke med kundeservice. Grove og ubehagelige medarbejdere..

5 de janeiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg har aldrig nogensinde oplevet en så…

Jeg har aldrig nogensinde oplevet en så dårlig og elendig service/kommunikation.... puha.
Står og skal med en 100A mod Assens kl.10.48 d.17 december. På Rejseplanen står der INTET. Jeg venter og venter og kl.11.00 ringer jeg til FynBus for at høre nærmere. Det viser sig, at allerede kl.09 var der fejl på en bus, men dette bliver ikke noteret NOGEN STEDER. Folk sidder jo tidlig morgen og planlægger deres rejse og så skal i selvfølgelig noter, at en bus er udgået, va pokker sker der for jer. Nøj hvor er det elendigt. Det tager 5 min og skrive, at bussen enten er udgået eller forsinket i 30 min(til næste bus). Et så stort et firma burde ha styr på deres kommunikation, men det er desværre ikke første gang. Nu er det på tide at kontakte div for nok er nok. I har chauffører der er forsinket døgnet rundt, året rundt og nu dette. Elendigt.....

17 de dezembro de 2025

Absolut prædatoriske metoder.

Absolut prædatoriske metoder.
Jeg har modtaget en kontrolafgift på 1000kr, da min billet ikke var kørt helt igennem før jeg steg på letbanen i odense. Jeg viste kontrolløren min mobil, som var igang med at processere betalingen i FynBus appen da jeg steg på, han kigger på min skærm og går videre til næste passagerer, hvorefter han vender sig tilbage til mig efter at have scannet en anden billet, og beder om mit CPR nummer for at give mig en kontrolafgift.

EEEEEEkstrem dårlig service, og for mig virker det klart som en pengemaskine, fremfor tjek mod snyd i offentlig transport. Det er så umenneskeligt og firkantet.

24 de setembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Magen til pengemaskine skal man lede…

Magen til pengemaskine skal man lede længe efter - en skoleklasse på tur vælger en forkert type billet, hvilket kontrolløren i bussen tydeligvis er klar over.
I stedet for at gøre dem opmærksom på det, vælger han at vente til de akkurat har passeret zonen, de fejlagtigtig har købt til og giver så samtlige elever en bøde på kr. 500,- Det skal da nok få de unge mennesker til at snuppe bussen næste gang :-)

27 de agosto de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Total inkompetent personal Når man…

Total inkompetent personal Når man ringer. Nu har bussen svigtet 8 gange på 4 uger. Den enegang fik vi den besked at de kunne se bussen, en anden gang kunne de ikke, så skulle de undersøge det ( om hvor den var).
Nu var jeg så uheldig at få spærret mit kort mellem torsdag og fredag så de ikke kunne trække penge fra torsdag. Da man så vil ringe ugen efter om torsdagen for at finde en løsning er det eneste hun kan sige : at det ikke var helt klar hvad jeg sagde (var på mikrofon, da jeg kørte bil) og det var efter en ventetid på over en halvtimes tid ( selv om de sagde 20min). Så hun prøve slet ikke at lytte til kunden. Så for mig er fynbus ikke for at hjælpe kunderne, men ren primadonna!!
Det skal lige nævnes at jeg har skrevet til dem for små 10 dage siden uden svar.
Dette er ikke en god service man får.

4 de setembro de 2025

Mega dårlig service

Mega dårlig service, den eneste bus der går fra Tommerup st til Glamsbjerg om morgnen, gør at min datter kommer 7 min for sent hver dag i skole og får ulovligt fravær, og de vil ikke så meget som overveje at ændre på det, så folkeskole elever ikke kommer for sent i skole, fuldstændig hul i hovedet..

8 de agosto de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Så dårlig kommunikation og service

Så dårlig kommunikation og service.
De smider røret på ved kritik.
De reservere beløb trods man har betalt og nægter udbetale dem igen. Påstår der går 30 dage, trods Nets siger de sagtens frigive dem.
Og kan DE / FYNBUS ikke finde UD af det så kan de ringe til Nets.
Men gider Fynbus Gitte det Nej. Hun er bare en dår service medarbejder ved FYNBUS.
KRITIK TIL DEM UDEN LIGE.

5 de agosto de 2025

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais