Gærum Dyreklinik Avaliações 47

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De får mine varmeste anbefalinger. Har købt kattefoder hos dem flere gange. Sidste gang gik der dog lidt koks i bestillingen så varen ikke dukkede op i løbet af et par dage max, som forventet. Hele ve... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestilte et transportbur som kom indenfor en lille uge. Tusinde Tak til Gærum Dyreklinik for at føre dette sikre transportbur som min kat ikke kan bryde ud af.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ole har givet vores hund forkert dosis smertestillende. Han skulle have haft 1 mg. tabletter, men fik 2,5 mg. som svarer til hvad en hund på 37,5 kilo skulle have haft. Vores hund vejede 13 kilo. Han... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har været med vildkatte de har tjekket nogen gange. Jeg syns både kommunikation og behandlingen har været UG. Min mor har været med hendes dyr mange gange, og de har altid håndteret både dyr og... Ver mais

Detalhes da empresa

Informação fornecida por fontes externas variadas

Gærum Dyreklinik ved Frederikshavn tilbyder behandling og diagnostik af dine kæledyr og deres sygdomme.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Lynhurtig levering

Lynhurtig levering. Jeg skulle bruge chillax og zylkene til mine dyr nytårsaften og var lidt sent ude men tingene kom dagen efter bestilling.

30 de dezembro de 2025

Ingen problemer

Bestilte et transportbur som kom indenfor en lille uge.

30 de outubro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Sidste gang jeg vil bruge denne webshop og dyrlæge

D 1/4 bestiller jeg dyrlæge ordineret mad. Jeg bestilte 1 uge før jeg ville løbe tør og det plejer at passe de steder jeg normalt handler. Jeg bor på en ø og disse produkter skal jeg bestille online da jeg ikke købe dem fysisk.

Jeg undre mig over at jeg ikke modtog andet end automatisk mail ved bestilling. Intet i spam heller.
5 dage efter skriver jeg og Ole svsre mig dagen efter (mandag).
Han skriver der er noget forsinkelse på en forsendelse og at jeg vil modtage ordren tirsdag eller onsdag.

Jeg skriver tilbage at han da skulle have kontaktet mig og fortalt at denne vare var der forsinkelse på.
Jeg fortæller min multi allergiker skal undvære mad og det ikke er fair.
Jeg var et nedladende svar tilbage om at de ikke er sløve men at det var dem han ventede levering fra der var problemet.
Det er jeg da sådan set ligeglad med om hvem der er sløve for det er da fuldstændig underordnet.
Han ignorere jo fuldstændig at han burde oplyse kunden om en vare ikke er på lager OG er forsinket.
Han skriver så at det ikke havde ændret noget for det var det samme andre steder.
Ej men det er jo bare tosset at skrive..
Jeg ved jeg kunne have handlet andet steds og ville så havde haft det nu HVIS gærum Dyreklinik havde været åbne og ærlige.

Jeg skriver kun denne pga de mange dårlige anmeldelser og de forfærdelige historier om hunde der har mistet livet.
Jeg undrede mig over den måde Ole skrev på som jeg synes var unødvendig og underlig når han snakker til en kunde der har valgt hans shop.
Det er så sidste gang jeg handler her.
Havde Ole sagt "ja det har du da ret i. Det lover jeg at huske til en anden gang " med en venlig tone så havde jeg sagt fedt. Tak!
Nu sidder jeg i stedet og overvejer at afvise pakke og bestille et sted hvor jeg ved service og kundeservice er i top. 🤔

7 de abril de 2025

ADVARSEL!!!!!!

ADVARSEL!!!!!!
Jeg bestilte bio-lapis til kaniner og jeg bestilte 250g til 85 kr
Men jeg fik 6 x 2g. Jeg har for 8 dage siden skrevet til dyrlæge Ole fra Gærum dyreklinik som lover at skrive tilbage inden for 2 hverdage.
Men jeg har intet hørt. Og jeg føler mig i den grad snydt.
I skal aldrig handle online hos Gærum dyreklinik.
Jeg har taget screenshot af hans salgsopstillingen af produktet.
Snyd snyd snyd.

1 de março de 2024

Resposta da Gærum Dyreklinik

Ærgerligt at du ikke opklarer tingene inden du sviner folk til på trust pilot.

Det fremgår tydeligt af hjemmesiden, at der er tale om 6 x 2 gr. Både med skrift og billede.

Desuden har du modtaget en mail fra os som er afsendt d 3. marts kl 12,09. Under et døgn efter du havde klaget og det på trods af at der er tale om en søndag.

Den ligger muligvis i din spammappe, men det er useriøst at svine folk til i det offentlige rum uden at have undersøgt sagen ordenligt.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Manglende besked om levering, og flabet service.

Efter at have bestilt en vare på deres webshop, fik jeg ingen besked om hverken afsendelse eller levering. Det eneste jeg modtog var en faktura, samt at min bestilling var afsluttet.
Da jeg så skriver til Ole, at jeg ikke har modtaget noget en uge efter bestilling, får jeg at vide at min pakke vil blive leveret dagen efter. Det gjorde den ikke.
Jeg skriver så en ny mail, hvor jeg forklarer at jeg synes det er sløvt, og at jeg ønsker refundering, hvis ikke jeg fik min vare. Her får jeg et flabet svar, hvori der står at min pakke har ligget på posthuset de sidste 8 dage - hvilket jeg jo umuligt kunne vide, eftersom jeg ingen mail havde fået!

Sidst men ikke mindst bliver jeg ringet op af Ole, kort tid efter modtagelsen af sidste mail, hvor han påstår at det må være mig, som har tastet min mail forkert, og derfor ikke har modtaget noget via mail (make it make sense)

Ærgerlig oplevelse. Kommer ikke til at bestille derfra igen.

19 de outubro de 2022

Resposta da Gærum Dyreklinik

Det er desværre bare ikke rigtigt hvad du skriver.

Normalt siger man at kunden altid har ret det gælder dog ikke i dette tilfælde:

Historikken er sådan:

d 10.10.2022 kl. 20.21 bestiller du en pose kattefoder.

Du får straks en ordrebekræftelse på din mail

d. 11.10 kl 11.08 er det bestilte foder pakket og på vej til dig direkte fra producenten.

Du får på dette tidspunkt en mail om at dit foder er pakket og på vej.

Den 17. oktober efterlyser du foderet og vi sender dig et link til post Nord hvor du selv kan følge pakken.

d 19.oktober kl 16 kl 12.38 skriver du igen, at du ikke har modtaget pakken.

Du angriber og siger at vi ærligt talt er sløve og du vil have din betaling tilbage.

Her kunne du jo via linket se, at du bare ikke havde hentet pakken og den havde ligget klar til dig siden d 12. oktober.

For at være sikker på du var klar over det ringer jeg til dig og fortæller hvor du kan hente pakken selvom du jo selv havde de oplysning.

Her siger du så at de kunne du jo ikke vide.

Jo det kunne du via linket jeg havde sendt første gang.

Jeg oplyser også at hvi man ikke modtager noget om forsendelsen så er det fordi man har skrevet forkert mailadresse eller den er gået i din spammappe.

Det er så denne service du vil taksere som et flabet svar.

Jamen så er jeg faktisk stolt af at være flabet, da jeg jo både har mailet og riget for at hjælpe dig.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har været med vildkatte de har…

Jeg har været med vildkatte de har tjekket nogen gange.
Jeg syns både kommunikation og behandlingen har været UG. Min mor har været med hendes dyr mange gange, og de har altid håndteret både dyr og kommunikation med hende også. Der har altid været hurtig service/betjening. Og indrømmet. De dyrelæger jeg bruger er gærum. Ved små ting, baggesen i lendum.
Grunden til jeg bruger de 2 er os pga økonomi. Jeg er førtidsp. Og syns de store hostpitaler er dyre. Og jeg vil jo ik vælge at mine dyr ikke kommer i behandling. Så god service, hurtig betjening og til min økonomi. 👍👍

28 de agosto de 2022

For dårligt

Reklamere med at de har åben og så ankommer man til lukket dør. Der findes ingen telefonnummer der virker - helt ærligt for dårligt.

13 de julho de 2022

Resposta da Gærum Dyreklinik

Tænker du har glemt at bestille tid.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg sendte en mail til Ole om at jeg…

Jeg sendte en mail til Ole om at jeg hade brug for hjælp til min hund tyson med det samme han sagde at det kunne han desværre ikke det var akut mærkeligt at han ikke regere på det

1 de julho de 2022

Resposta da Gærum Dyreklinik

Hej Hanne. Selv en dyrlæge kan have behov for en ferie. Derfor blev du henvist til mine kolleger.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg har ikke modtaget min ordne

Jeg har ikke modtaget min ordne. Eller bekræftelses mail. Og så kan man ikke engang ringe til dem, da de intet tlf nummer har oplyst.
De skylder mig nu 300.- fusker side

14 de fevereiro de 2022

Resposta da Gærum Dyreklinik

Hej Carin. Hvis du ikke har modtaget en bekræftelsesmail kan der være 3 årsager.

1. Du har skrevet forkert mailadresse på din ordre.
2. Den ligger i din spammappe.
3. Du har ikke bestilt eller betalt for noget.

Nej vi fusker ikke.

Men du er velkommen til at skrive til vores mailadresse på mail@ggaerum-dyreklinik.dk så kan vi finde ud af hvilken af ovenstående der er aktuelt i dit tilfælde.

Så glad for Gærum Dyreklinik's webshop

Så glad for Gærum Dyreklinik's webshop. Bestilte en "skinne" til min hund's ben, og bad dem sende det som en haste sag, det tog ca et døgn, så kunne jeg se den næsten var fremme, det er hurtig levering og SÅ skønt når man virkelig mangler. Jeg har købt andre ting hos dem, og jeg har ALDRIG haft noget at klage over, de kan anbefales.

1 de junho de 2021
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais