Gaia Garn Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nem hjemmeside Hurtig levering - i mit tilfælde afhentning Jeg fik besked pr mail og gik ind i butikken 10 minutter senere og fik min garnpakke udleveret - så jeg kom hurtigt igang med næste projek... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Strikker på en trøje hvor jeg købte garnet hos Gaia Garn for efterhånden længe siden. Manglede så et enkelt nøgle - fik udsøgt service og min trøje kunne blive færdig.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gaiagarn fortjener 10 stjerner, hurtig pakke og levering men bedst af alt den bedste kvalitet af garn

Detalhes da empresa

1. Loja de artigos para tricô

Escrito pela empresa

Vores vision er at give flere mennesker muligheden for at strikke med luksuriøst garn af høj kvalitet til overkommelige priser - og med en bæredygtig tankegang. Vi brænder for at strikke. At strikke er ikke kun godt for dine motoriske færdigheder og dit humør, det stimulerer også hjernen og bidrager til at holde den sund og skarp. Vores mission er at tilbyde dig eksklusivt garn direkte fra producenterne til forbrugeren via vores innovative "Direct-to-Consumer" forretningsmodel. På den måde kan vi sikre, at du får adgang til kvalitetsgarn til en pris, der ikke sprænger budgettet. Vi opkøber store partier af garn fra produktioner, restlagere og deadstock så intet går til spilde. Ved at gøre dette, kan vi i det små bidrage til kampen mod klimaforandringer og skabe en positiv indvirkning på vores planet. Vi stræber efter at opnå succes på alle fronter - økonomisk, socialt og miljømæssigt. Ved at investere i vores garn støtter du ikke kun din passion for at strikke men også en bæredygtig fremtid for kommende generationer. Vælg Gaia Garn og vær med til at strikke en bedre verden sammen.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

95 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dejligt garn og pænt garn

Dejligt garn og pænt garn, jeg er uldsart men kan tåle jeres garn.
Fik tilsendt forkert farve, de sender med samme nyt garn, og jeg må beholde det andet garn.

10 de outubro de 2025
Avaliação não solicitada

Glad for vi klare det og tusinde tak Jette ☺️

Positiv+

Modtog bestilt garn dagen efter bestilling. Bestilte Cashmere og Dandelion Lace. Farverne svarede til de farver min skærm viste. Virkelig lækkert garn!

2 de outubro de 2025
Avaliação não solicitada

Tusinde tak Lisa - det var pænt af dig ☺️🙏

Godt garn

Godt garn, fine priser og hurtig levering. Er super godt tilfreds.

23 de setembro de 2025

Mange tak for det Margit! ☺️

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Garnet fejler ikke noget

Garnet fejler ikke noget. Det er perfekt.
Men der bliver ikke svaret når man skriver til dem. Kunne ikke bruge rabatkode. Og kunne ikke selv vælge afhentningssted. Så måtte køre til anden by.

18 de setembro de 2025

Resposta da Gaia Garn

Hej Betina, tak for din anmeldelse, selv om det lyder mærkeligt at du ikke kunne bruge en rabatkode og har i den forbindelse spurgt rundt i teamet og der er ingen der er bekendte med at du skulle have haft udfordringer på shoppen - men du er altid velkommen til at skrive på strik@gaiagarn.dk ☺️

Let at bestille

Let at bestille, gode og konkurrencedygtige priser. Har afprøvet flere produkter og er rigtig godt tilfreds.

15 de julho de 2025

Resposta da Gaia Garn

Tusinde tak Jytte - vi sætter kæmpe stor pris på at du deler din oplevelse med os :-)

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Rigtig svær at få kontakt med forretningen og ingen svar

Jeg afgav ordre for en veninde den 30/6 og betalingen er blevet trukket. I dag den 8/7 har jeg endnu ikke modtaget varen ej heller hørt noget. Det skulle have været et "ferieprojekt"
Kontakten til forretningen er rigtig dårlig. Når jeg ringer får jeg en telefonsvarer, der siger at de vil ringe tilbage. Det sker bare ikke. Sender jeg en mail, så bliver der ikke svaret.
Jeg er ikke lyst til at give nogen en dårlig anmeldelse, men det her har været en kedelig oplevelse. Første gang tænkte jeg at det bare var uheldige omstændigheder, men nu er det sket igen. Jeg kan kun anbefale at firmaet, at de lever op til deres kontakt oplysninger ellers "ændre dem". Leveringstid en svarer heller ikke som lovet

1 de julho de 2025

Hej Dora,
Tak for din anmeldelse – vi er naturligvis kede af, at du ikke har haft den oplevelse, du havde håbet på.

Vi har gennemgået din ordre, og den er registreret som afhentning hos os (sendt dokumentation pr. dd), hvilket betyder, at vi har afventet, at du kom og hentede varen. Vi beklager, hvis det ikke har været tydeligt for dig – og vi tager gerne et kig på, hvordan vi kan gøre det endnu mere klart fremadrettet.

Vi har desuden bemærket din kritik af vores kundeservice. Vores kundetelefon er tændt i vores åbningstid, og vi holder løbende øje med både opkald og mails. Vi besvarer alle henvendelser så hurtigt som muligt – også i ferieperioden, hvor der dog kan være lidt længere svartid.

Din pakke er nu afsendt. mvh. Jens Bjørn

Super fin service

Super fin service, god info og hurtig levering og fantastiske tilbud, og lækre produkter

17 de junho de 2025

Resposta da Gaia Garn

Tusinde tak Vivi - det er vi glade for :-)

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais