Ik ben ontzettend tevreden over GameShop Twente! Mijn bestelling is in perfecte staat geleverd in België. De communicatie rondom de levering was uitstekend. Ik wil in het bijzonder manager Colin bedan... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Twee spellen die ik kocht bleken achteraf de aangekochte versies niet meer van beschikbaar, dus ik moest bijbetalen voor een andere versie. Gedaan, en vervolgens werd alles gecanceld omdat de spellen... Ver mais
Als ik zes sterren had kunnen geven dan had ik het gedaan! Er was per ongeluk een verkeerd product bezorgd en dit hebben ze onmiddellijk opgelost. Prima klantenservice en zo werf je vaste klanten!
Nieuwe draadloze muis en muismat besteld. Na de bestelling was de muismat niet leverbaar en kon ik een andere uitzoeken. De nieuwe was goedkoper en heb het overige geld retour gekregen. Bij het inst... Ver mais
Detalhes da empresa
- Loja de Videogame
- também em
- Loja de Artigos Colecionáveis
- Loja de Jogos
- Loja de jogos usados
- Oficina de Conserto de Eletrônicos
Informação fornecida por fontes externas variadas
Gameshop Twente is al sinds 2001 een begrip in Twente. Het begon in Hengelo in een klein pandje, maar inmiddels heeft Gameshop Twente in Enschede een prachtige winkel. Hier kunt u altijd terecht met uw vragen over games en releases, reparaties, het polijsten van cd's en ons stokpaardje: inruil van uw oude games. Zo kunt u uw oude games die u niet meer gebruikt bij ons inleveren en u ontvangt direct een tegoedbon om wat anders uit te zoeken. We zijn onafhankelijk, in tegenstelling tot Mediamarkt, speelgoedzaken en grote elektronica webshops. Dat biedt voordelen voor u. Zo kunnen wij heel gericht inkopen voor mooie prijzen. We proberen altijd zoveel mogelijk stuntaanbiedingen te doen. Zo bent u er altijd zeker van de beste deals te krijgen, de nieuwste games in huis te hebben, en natuurlijk de beste service te ontvangen! Volg onze pagina voor acties, prijsvragen, release informatie én leuke items!
Informações de contato
Van Loenshof 2, 7511HG, Enschede, Holanda
- 053 4349237
- webshop@gameshop-twente.nl
- www.gameshop-twente.nl
Pede aos clientes que avaliem
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Oplichters!
Oplichters!
Verkopen een ‘bijna nieuwe playstation 4 pro’ voor 300 euro en bij het aansluiten blijkt die kapot te zijn. Terug gegaan en niks terug gekregen. Echt een afrader en arrogant personeel.

Resposta da www.gameshop-twente.nl
Prijs goed, snel ontvangen !!
2 games besteld bij Gameshop Twente. Mooie prijs en was snel gepiept via de website. Twee dagen later lagen de games netjes op de mat.
Top geregeld!

Resposta da www.gameshop-twente.nl
GoW Ragnarok voor een mooie prijs…
GoW Ragnarok voor een mooie prijs gekocht op Black Friday en ook op de aangegeven dag bezorgd.
Betrouwbare kwaliteitswinkel
Top product. Helemaal volgens verwachting. Vlotte levering. aanrader!
Snel en netjes verzonden…
Snel en netjes verzonden Overzichtelijke site
PS5 binnen een dag binnen
PS5 binnen een dag binnen! Goede beschikbaarheid van de klantenservice die heel vriendelijk en kundig was.
Hele snelle service en goedkoop
Prima
Goede prijs, snelle levering en product volgens verwachting.
De service kwaliteit en prijs zijn uitstekend!!
Meteen telefonisch geholpen, advies gekregen. Betaald en volgende dag in huis, aardig personeel en ben top geholpen!!
Ga zo door hard werken word beloond🙌🏽
Niet klantgericht
De informatie op de website is onvolledig. Service is ver te zoeken, schepen je af. Geen aanrader om hier te kopen!
Adapter en av kabel sega
Was 2 weken geleden dat ik wat besteld voor mij sega mega drive aansluitkabels had ik nodig dus met spoed de gameshop gebeld ze hebben gelukkig op voorraad en uitstekend geholpen door de mensen daar 👍 goede service en snelle levering met vriendelijk renzo
Goede service, goede prijs en snelle levering.
Prima shop voor al je gaming needs.
Prima shop voor al je gaming needs.
Met regelmaat doe ik een opruiming in mn oude games en kan ik altijd terecht bij gameshop twente om mijn uitgespeelde games te verkopen.
Het proces loopt heel vlot en simpel..je vult je te verkopen games in op de website,krijgt een offerte en ga je akkoord krijg je van hun een label om op je pakket te plakken..versturen en een paar dagjes later staat je tegoed op je account waarmee je weer nieuwe games kan kopen.
De shop zelf bied heel veel games en merchandise zowel in categorie nieuw als gebruikt en de prijzen zijn soms bijzonder goed..
Deze winkel is een dikke aanrader!!!

Resposta da www.gameshop-twente.nl
Fifa 23 digitale editie besteld en…
Fifa 23 digitale editie besteld en gevraagd of zij de code ook konden mailen. Ik hoefde de vraag nog niet te stellen en ik had het antwoord al. 15minuten na bestelling was de game al aan het downloaden. Top service!
Goede service en snelle levering voor…
Goede service en snelle levering voor een scherpe prijs!
Leuke webwinkel
Leuke webwinkel. Wil ook zeker eens kijken bij de fysieke winkel.

Resposta da www.gameshop-twente.nl
Laagste prijs en snelle levering
Nog nooit van deze gameshop gehoord in het hoge noorden. Maar zeer betrouwbaar. Snelle levering en goede prijs. Erg tevreden
Super snelle levering en top service