Alex levere bare varen! Har lige modtaget mine to T-shirt, med personligt tryk på. OG HOLD NU KÆFT, DE ER FEDE!!! 🤩 De passer perfekt i størrelse, kvaliteten af motivets tryk er sublimt. 👏. Fed k... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Hurtig og nem bestilling, lynhurtige tilbagemelding med korrektur, og så med ekstra rettelse. Løbende kontakt, og da PEst Nord pludselig smed min pakke retur uden grund, svarede han straks på mail,... Ver mais
A empresa respondeu
Rigtig fine t-shirts som jeg bestilte. Men jeg bestilte en “Rigtige mænd kører…” og en “Rigtige kvinder kører…” men modtog 2 stk “Rigtige MÆND kører…” godt nok i hver sin størrelse som jeg skulle,... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg købte før jul 2 væg hængte ure hvor af det ene skulle personligt indgraveret, super flotte ure, desværre virkede den ene mortor ikke på det ene ur, jeg henvente mig til Garagecultureshop og der bl... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
De fedeste dekoration til garagen, værkstedet, klublokalet, hobbyrummet eller den fineste gaveidé til manden som har “næsten” alt.
Informações de contato
Girulių g. 10-201, 12112, Vilnius, Lituânia
- +4541193736
- info@garagecultureshop.dk
- www.garagecultureshop.com
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Alex levere bare varen!
Alex levere bare varen!
Har lige modtaget mine to T-shirt, med personligt tryk på. OG HOLD NU KÆFT, DE ER FEDE!!! 🤩 De passer perfekt i størrelse, kvaliteten af motivets tryk er sublimt. 👏. Fed kundeservice som altid. Det er altid en fornøjelse at holde hos Garage Culture Shop. 🥰.
God service
God service, hurtig respons. Forventet leveringstid .god opdatering.
Godt produkt 👏
Godt gået garage culture🦾

Modtog ikke det rigtige
Rigtig fine t-shirts som jeg bestilte.
Men jeg bestilte en “Rigtige mænd kører…” og en “Rigtige kvinder kører…” men modtog 2 stk “Rigtige MÆND kører…” godt nok i hver sin størrelse som jeg skulle, men der skulle jo så have stået kvinder på den anden..
Jeg har sendt en mail med billede af det, men får intet svar.
Opdatering: Jeg havde selv sendt mail til den forkerte, og da jeg fik sendt rigtigt afsted fik jeg hurtigt svar og modtog også en den rigtige T-shirt ☺️

Resposta da Garage Culture Shop DK
Let at købe men tShirts er meget store…
Let at købe men tShirts er meget store i størrelsen

Resposta da Garage Culture Shop DK
Hurtig levering og kvaliteten er bare i…
Hurtig levering og kvaliteten er bare i top. Virkelig flotte Volvo tshirt. Han blev glad. God fars dags gave 🎁

SUPER service
Løbende kontakt, og da PEst Nord pludselig smed min pakke retur uden grund, svarede han straks på mail, at han satte NYproduktion i gang straks, så jeg ikke skulle vente yderligere, og sendte med anden leverandør, og fik pakke efter nogle dage... Det er EXPRESS og SUPER SERVICE!!! kun MEGA STORE ++++***** herfra!!!

Resposta da Garage Culture Shop DK
Fed kvalitet og god information om…
Fed kvalitet og god information om levering m.m

Resposta da Garage Culture Shop DK
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.