Garage Culture Shop DK Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alex levere bare varen! Har lige modtaget mine to T-shirt, med personligt tryk på. OG HOLD NU KÆFT, DE ER FEDE!!! 🤩 De passer perfekt i størrelse, kvaliteten af motivets tryk er sublimt. 👏. Fed k... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig og nem bestilling, lynhurtige tilbagemelding med korrektur, og så med ekstra rettelse. Løbende kontakt, og da PEst Nord pludselig smed min pakke retur uden grund, svarede han straks på mail,... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Rigtig fine t-shirts som jeg bestilte. Men jeg bestilte en “Rigtige mænd kører…” og en “Rigtige kvinder kører…” men modtog 2 stk “Rigtige MÆND kører…” godt nok i hver sin størrelse som jeg skulle,... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg købte før jul 2 væg hængte ure hvor af det ene skulle personligt indgraveret, super flotte ure, desværre virkede den ene mortor ikke på det ene ur, jeg henvente mig til Garagecultureshop og der bl... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Hobbies

Escrito pela empresa

De fedeste dekoration til garagen, værkstedet, klublokalet, hobbyrummet eller den fineste gaveidé til manden som har “næsten” alt.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

95 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Alex levere bare varen!

Alex levere bare varen!
Har lige modtaget mine to T-shirt, med personligt tryk på. OG HOLD NU KÆFT, DE ER FEDE!!! 🤩 De passer perfekt i størrelse, kvaliteten af motivets tryk er sublimt. 👏. Fed kundeservice som altid. Det er altid en fornøjelse at holde hos Garage Culture Shop. 🥰.

9 de julho de 2026

God service

God service, hurtig respons. Forventet leveringstid .god opdatering.
Godt produkt 👏
Godt gået garage culture🦾

12 de junho de 2026

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Britta 😊
Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både servicen, kommunikationen, leveringstiden og produktet. Tak for de pæne ord og for din støtte 🙌🦾

Hurtig og nemt

11 de junho de 2026

Tusind tak for din anmeldelse, Karin 😊
Dejligt at høre, at det var både hurtigt og nemt – det sætter vi stor pris på 🙌

God kvalitet hurtig og…

God kvalitet hurtig og tilfredsstillende levering

11 de junho de 2026

Tusind tak for din anmeldelse, Ella 😊
Dejligt at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten og leveringen. Tak for din feedback 🙌

Modtog ikke det rigtige

Rigtig fine t-shirts som jeg bestilte.
Men jeg bestilte en “Rigtige mænd kører…” og en “Rigtige kvinder kører…” men modtog 2 stk “Rigtige MÆND kører…” godt nok i hver sin størrelse som jeg skulle, men der skulle jo så have stået kvinder på den anden..
Jeg har sendt en mail med billede af det, men får intet svar.

Opdatering: Jeg havde selv sendt mail til den forkerte, og da jeg fik sendt rigtigt afsted fik jeg hurtigt svar og modtog også en den rigtige T-shirt ☺️

15 de junho de 2026

Hej Kathrine,
Tak for din anmeldelse, og vi beklager fejlen.
Vi har desværre ikke modtaget nogen e-mail fra dig på info@garagecultureshop.dk, så der må være gået noget galt undervejs.
Vi sender selvfølgelig den korrekte T-shirt til dig. Vi vil blot bede dig om at sende os dit ordrenummer her eller skrive til info@garagecultureshop.dk igen. Så snart vi har ordrenummeret, kan vi finde dine oplysninger og sende den rigtige T-shirt afsted med det samme.
Beklager ulejligheden, og tak fordi du gjorde os opmærksom på problemet.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Let at købe men tShirts er meget store…

Let at købe men tShirts er meget store i størrelsen

17 de maio de 2026

Tusind tak for din anmeldelse, Malene 😊
Tak også for din feedback om størrelserne. Vi anbefaler altid at sammenligne målene i størrelsesguiden med en T-shirt, man allerede har derhjemme, da pasform kan opleves forskelligt fra person til person.
Vi er glade for at høre, at det var nemt at handle hos os 🙌

God service...

God service.... super kvalitet 👌

15 de maio de 2026

Tusind tak for din anmeldelse, Paul 😊
Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både servicen og kvaliteten. Tak for de pæne ord 🙌👌

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og kvaliteten er bare i…

Hurtig levering og kvaliteten er bare i top. Virkelig flotte Volvo tshirt. Han blev glad. God fars dags gave 🎁

15 de maio de 2026

Tusind tak for din dejlige anmeldelse, Tina 😊
Det glæder os virkelig at høre, at T-shirten blev godt modtaget, og at den gjorde glæde som fars dags gave 🎁🚗
Tak for de pæne ord om både kvaliteten og leveringen 🙌

Super service 👍

Super service 👍
Det bestilte kom til tiden og som lovet

14 de abril de 2026

Tusind tak for din anmeldelse, Lars 😊
Dejligt at høre, at alt kom til tiden og levede op til det lovede. Tak for din feedback og de pæne ord 🙌

Jeg bare godt tilfreds

Jeg bare godt tilfreds

12 de abril de 2026

Tusind tak for din anmeldelse, Jan 😊
Det glæder os at høre, at du er godt tilfreds – tak for din feedback 🙌

Super og hurtig levering

11 de abril de 2026

Tusind tak for din anmeldelse, René 😊
Dejligt at høre, at du er tilfreds med den hurtige levering – det sætter vi stor pris på 🙌

SUPER service

Løbende kontakt, og da PEst Nord pludselig smed min pakke retur uden grund, svarede han straks på mail, at han satte NYproduktion i gang straks, så jeg ikke skulle vente yderligere, og sendte med anden leverandør, og fik pakke efter nogle dage... Det er EXPRESS og SUPER SERVICE!!! kun MEGA STORE ++++***** herfra!!!

13 de abril de 2026

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse, Thomas 🙌
Det betyder virkelig meget at høre, at du oplevede hele processen som hurtig og smidig – fra korrektur til levering, også da der opstod problemer undervejs.
Vi sætter stor pris på din tålmodighed og dine flotte ord – det er præcis den service, vi altid stræber efter at levere 😊

Tusind tak for din anmeldelse, Søren 😊
Dejligt at høre, at du er tilfreds med både den hurtige service og produktet – det sætter vi stor pris på 🙌

Tusind tak for din anmeldelse, Thea 😊
Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både service og produkter – det sætter vi stor pris på 🙌

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

fine ting men dyrt

fine ting men dyrt. 200kr for et krus.

6 de abril de 2026

Hej Michael,
Tak for din anmeldelse og din feedback 😊
Vi er glade for, at du synes om vores produkter. Vi vil dog lige nævne, at vi ikke har krus til 200 kr. – vores krus ligger typisk fra 129 kr. (keramiske) til 159 kr. (termokrus).
Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fed kvalitet og god information om…

Fed kvalitet og god information om levering m.m

12 de março de 2026

Tusind tak for din anmeldelse, Maibrith 😊
Dejligt at høre, at du er tilfreds med kvaliteten og informationen omkring levering. Det sætter vi stor pris på 🙌
Alex

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais