A empresa respondeu
Pænt og nydeligt udført, dette er anden gang.
A empresa respondeu
Levering til tiden og som aftalt🤗
Escrito pela empresa
Garant er landets største kæde af selvstændige gulv-, tæppe-, markise- og gardinforretninger.
Hos din lokale Garant kan du altid få råd, vejledning og masser af inspiration, uanset om du er privat- eller erhvervskunde.
Vi har et stort sortiment inden for tæpper, gulve og gardiner, som du kan finde online eller i en af vores butikker.
På Garant.nu kan du også finde vores online-gulvmarked, hvor vi tilbyder gulve til konkurrencedygtige priser.
I Garant kæden har vi altid satset på faglært personale. Når du besøger en af vores butikker, vil du derfor møde faguddannet personale, som kan guide dig hele vejen – fra idé til færdig løsning.
Har du brug for hjælp, kan du kontakte kundeservice på tlf. 70 30 60 00 alle hverdage mellem kl. 9.00 og 15.00.
Svendborgvej 77, 5600, Faaborg, Dinamarca

Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 90% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Vil ikke anbefale Faaborg butikken.
Vi har bestilt lammel gardinner som skulle komme om 3 uger, men efter næsten 4 uger fik vi at vide at de kan ikke lave dem alligevel. Og det er meget svært at komme i kontakt med butikken, både på email eller telefon.

Resposta da Garant - Faaborg
Kvaliteten er som vi forventede, men levingstiden var helt uacceptabel, mere end 2 mdr. og efter flere rykkere.
Et rullegardin faldt ned (monteret af butiksejeren i Faaborg). Efter 2 mdr igen opsat, dog efter utallige rykkere og senest med trussel om at vi ville kontakte Garant's hovedkontor.
Selv fakturaen måtte vi rykke for.
Butikken kan kun anbefales ved køb af varer man straks kan tage med ud af butikken.

Resposta da Garant - Faaborg
Fik lagt tæpper og de er lagt rigtig fint.
Intet at klage over her :D

Resposta da Garant - Faaborg
GARANT I FAABORG kan IKKE anbefales!!!
På grund af gensidig dårlig kemi mellem mig og ejeren af butikken er arbejdet efter mere end 4 måneder STADIG endnu ikke afsluttet og butikken nægter at svare - hverken på mails, ved telefonisk kontakt og ved fremmøde i butikken får jeg at vide at Kim ikke er til stede.
Jeg står tilbage med mørkelægningsgardiner som ikke kan rulles op og ned fordi de ikke færdigmonteret. Desuden er der store mærker i maling og skrammer på træværk efter stigen.

Resposta da Garant - Faaborg
Vi skulle have nyt kork-trægulv til vores nye stue og valgte at Garant Faaborg skulle stå for leveringen af dette. Super nem og hurtig levering - faglært og kompetent personale. Rigtig godt tilbud - langt bedre end i afdelingen i Svendborg. Her kommer vi bestemt igen. :-)

Garant Faaborg.
Utroværdig rådgivning og useriøs samarbejdspartner..
Garant Faaborg har rådgivet Diernæs Forsamlingshus i forbindelse med valg af ny gulvbelægning.
Forsamlingshuset troede man havde en seriøs lokal leverandør men oplevede det stik modsatte.
Efter belægning var udført opstod der problemer med belægningen men her valgte Garant Faaborg den stilling at de aldrig havde rådgivet os.
Forsamlingshuset står nu med et ubrugeligt produkt som Garant Faaborg ikke vil stå ved.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.