Banner for Garant - Ribe

Garant - Ribe Avaliações 8

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Industrivej 3, 6760 Ribe, DK

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nu har vi fået lagt gulv i næsten hele vores hus af garant Ribe. Vi har været meget tilfredse og rigtig glad for gulvet. Tak til Morten for den gode service.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kæmpe anbefaling herfra. Mega god service, både fra chef og medarbejder. Særligt kan vi fremhæve: - god vejledning - punktlighed - ordentlighed - udførsel til perfektion Vi vil helt sikkert... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

De to stjerner gives for den vejledning og service vi fik i forbindelse med købet og bestillingen hos Morten i butikken i Ribe... Ellers er de to stjerne et udtryk for utilfredshed der... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Pisos
  2. Atacado de Materiais de Construção
  3. Empreiteira para Instalação e Reparo de Pisos
  4. Loja de tapetes

Sobre Garant - Ribe

Escrito pela empresa

Om Garant

Garant er landets største kæde af selvstændige gulv-, tæppe-, markise- og gardinforretninger.

Hos din lokale Garant kan du altid få råd, vejledning og masser af inspiration, uanset om du er privat- eller erhvervskunde.

Masser af muligheder

Vi har et stort sortiment inden for tæpper, gulve og gardiner, som du kan finde online eller i en af vores butikker.

På Garant.nu kan du også finde vores online-gulvmarked, hvor vi tilbyder gulve til konkurrencedygtige priser.

Fokus på god kundeservice

I Garant kæden har vi altid satset på faglært personale. Når du besøger en af vores butikker, vil du derfor møde faguddannet personale, som kan guide dig hele vejen – fra idé til færdig løsning.

Har du brug for hjælp, kan du kontakte kundeservice på tlf. 70 30 60 00 alle hverdage mellem kl. 9.00 og 15.00.

Informações de contato

Promotion box for Garant - Ribe

Book gulv- eller gardinbussen

Vores eksperter kommer hjem til dig - uforpligtende og helt gratis.

4,3

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 90% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nu har vi fået lagt gulv i næsten hele…

Nu har vi fået lagt gulv i næsten hele vores hus af garant Ribe.
Vi har været meget tilfredse og rigtig glad for gulvet.
Tak til Morten for den gode service.

15 de abril de 2026

Hej Gitte

Mange tak for din anmeldelse af Garant i Ribe.

Det glæder os meget at høre, at I er blevet så tilfredse med jeres nye fine gulv, . Det betyder meget for os, at I er glade for både resultatet og den service, I har oplevet undervejs.

Rigtig god fredag.

Lise, Garant kundeservice

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fik den bedste service i Ribe af Anders…

Fik den bedste service i Ribe af Anders Andersen😊 Vi havde købt gulvtæppe i Marts måned 2025 til forteltet og allerede efter 3 mdr var tæppet var tæppet sort flere steder af solen. Der var ingen der havde fortalt at det ikke kunne tåle solen. Fik den bedste hurtigste betjening af Anders da jeg var ude for at klage . På under 1 time var vores tæppe blevet hentet - det nye skåret til og ikke nok med det så lagde de det på og rettede til for os😊 Vi giver den bedste karakter der kan gives til Garant Ribe. Kommer gladelig igen og har rost dem alle steder 😊 Birgitte og Peter

29 de julho de 2025

Hej Birgitte og Peter.

Mange tak for de 5 stjerner og fordi I har taget jer til at anmelde jeres positive oplevelse hos Garant i Ribe.

Hvor er det bare dejligt at høre, at I har oplevet hurtig og effektiv ekspedition i forbindelse med jeres reklamation.

Mange tak for de positive ord og rigtig god weekend.

Lise, Garant kundeservice

Kæmpe anbefaling herfra

- god vejledning
- punktlighed
- ordentlighed
- udførsel til perfektion

Vi vil helt sikkert bruge Garant Ribe igen.

4 de outubro de 2024

Hej Winnie.

Mange tak for de 5 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive oplevelse hos Garant i Ribe.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du er super godt tilfreds med både rådgivning, punktlighed og ikke mindst det færdige resultat.

I skal være hjertelig velkomne en anden gang.

Lise / Garant kundeservice

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Blandet oplevelse

Ellers er de to stjerne et udtryk for utilfredshed derefter...

Sagen er nu afsluttet fra Garants side, på trods af vi ikke er tilfredse.
Inden dette har Garant nivelleret gulvet to gange samt monteret gulvet to gange.
Derudover har der været et afsluttende besøg hvor flere fejl blev konstateret og forsøgt udbedret.
Dog stadig ikke så vi er tilfredse, hvilket vi heller aldrig bliver da sagen som skrevet herover er afsluttet.

Jeg kan klart anbefale at handle i butikken, men vil ikke anbefale montering efter den oplevelse vi har haft samt det resultat vi står tilbage med.

Ville vældig gerne give en bedre karakter da de ganske sikkert kan fortjene 5 stjerner på mange af deres projekter, men desværre bare ikke ved os!

**Opdateret**
Kan se på svaret at butikken mener det er udbedret.
Det er det også ifølge dem, men vi er blot stadig ikke tilfredse, hvilket butikken også blev informeret om da de valgte at afslutte "sagen" ved os.

I skal have tak for svar.

24 de outubro de 2023

Hej Jonas.

Tak fordi du tog dig tid til at anmelde os på Trustpilot.

Vi er kede af, at du haft det du selv beskriver som en ”blandet oplevelse,” da vi altid bestræber os på at give vores kunder den allerbedste service igennem hele processen fra køb til montering.

Jeg har været i dialog med butikken og kan også forstå på dem, at fejlene er udbedret og sagen afsluttet.

Du er velkommen til at kontakte kundeservice for en uddybende snak.

Bedste hilsner Lise / Garant kundeservice

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fleksible, løsningsorientret samt godt håndværk.

Garant Ribe har før projekt start stået klar med en flot rådgivning samt vareprøver på trægulve, klinker og gulvtæpper. I vores projekt blev vi udfordret på både leveringsvanskeligheder samt tekniske udfordringer- Garant Ribe har her udvist en stor service og løsningsorienteret vilje for at hjælpe os i mål, med et godt resultat.
Vi kan med stor tilfredshed, anbefale holdet fra Garant Ribe som leverandør til et hvert nybyg projekt.

2 de novembro de 2022

Hej Jakob.

Tusind tak for den fine anmeldelse og de 5 stjerner og fordi du har taget dig tiden til at anmelde din positive oplevelse hos og med Garant Ribe.

Vi er glade for at høre, at du oplevede professionel rådgivning og service ifm. dit byggeprojekt og håber meget at kunne hjælpe dig igen en anden gang :)

Ha' en rigtig god weekend!

/Lise, Garant kundeservice

GARANT RIBE

GARANT RIBE

Vi har været vidt omkring for at se på gulve til vores ny-indkøbte hus fra 70'erne.

Ved Steffen, Garant i Ribe blev vi mødt med smil af en venlig og løsningsorienteret fagmand. Det er tydeligt, at han kender sine varer, og vejledningen er helt i top!

En anden stærk ting ved Garant i Ribe er, at deres sortiment er virkelig bredt! Vi kom der egentlig bare for at købe plankegulv... Og ved nu, at der er meget mere på hylderne til når vi kommer til fliser i køkken og badeværelse, gardiner osv...

Jeg vil fortælle, at vi har været i andre butikker for at se på gulve... Og der ér stor forskel på hvordan man bliver modtaget!!! Garant i Ribe ér anderledes, på alle de gode måder! Stor tilfredshed herfra!

Venligst

Jesper & Tina

11 de junho de 2021

Hej Jesper og Tina,

Tak for jeres anmeldelse, den sætter vi meget stor pris på.
Garant Ribe er super glade for, at få feedback og især med de rosende ord, I kommer med. Garant vægter god service meget højt, og altid sætter kunden i fokus, så det er dejligt at høre, at det også er jeres oplevelse, vi håber på at se jer igen en anden god gang.

I må have en rigtig dejlig dag og på glædeligt gensyn.

Stine

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Flot udført arbejde til fair priser :-)

Flot udført arbejde til fair priser :-) Garant Ribe

9 de outubro de 2020

Hej Leif
Tak for din anmeldelse og ikke mindst de 5 stjerner til Garant Ribe. Det sætter vi rigtig stor pris på.
Hilsen Sine

Fantastisk service

Fantastisk service Garant Ribe leverer! Kan kun anbefale!

12 de junho de 2020

Hej Jesper
Tak for din anmeldelse og ikke mindst anbefalingen af Garant Ribe. Med fantastisk service kan det næsten ikke blive bedre.
Hilsen Tidde

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais