A empresa respondeu
Rigtig god service Fliserne levede ikke op til forventningerne
A empresa respondeu
Der blev lyttet til vore ønsker i butikken. De aftalte tidspunkter for opmåling og nedlægning blev overholdt. Der blev ryddet op da nedlægning af gulvtæppet var afsluttet. Vi kan absolut anbefale G... Ver mais
A empresa respondeu
Meget dygtige og samarbejds orienterede montører og salgsteam. Det kan vi kun anbefale. Alt var fikset og ikke en fnug var efterladt. Det var skønt at komme hjem til, så mange tak herfra Venlig hilse... Ver mais
Escrito pela empresa
Garant er landets største kæde af selvstændige gulv-, tæppe-, markise- og gardinforretninger.
Hos din lokale Garant kan du altid få råd, vejledning og masser af inspiration, uanset om du er privat- eller erhvervskunde.
Vi har et stort sortiment inden for tæpper, gulve og gardiner, som du kan finde online eller i en af vores butikker.
På Garant.nu kan du også finde vores online-gulvmarked, hvor vi tilbyder gulve til konkurrencedygtige priser.
I Garant kæden har vi altid satset på faglært personale. Når du besøger en af vores butikker, vil du derfor møde faguddannet personale, som kan guide dig hele vejen – fra idé til færdig løsning.
Har du brug for hjælp, kan du kontakte kundeservice på tlf. 70 30 60 00 alle hverdage mellem kl. 9.00 og 15.00.
Erhvervsparken 9, 6900, Skjern, Dinamarca

Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 93% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Venlig hilsen Bent H

Resposta da Garant - Skjern Gulve
Vi fik den bedste service fra vi trådte ind af butikken til gulvet var lagt 🤗 Vi kommer helt sikkert igen.

Resposta da Garant - Skjern Gulve
Super god service i form at information og kontakt inden opstart.

Resposta da Garant - Skjern Gulve
Jey er en gutter mand, der leverer service frem for alt.
Derudover, så er dette også gældende for resten af personalet.
Anbefales virkelig til alle.

Resposta da Garant - Skjern Gulve
Jeg har kun ros til Garant i Skjern . Meget venlig betjening.Jeg er rigtig glad for mit køb . Mvh Ruth Nielsen

Resposta da Garant - Skjern Gulve
Rigtig god oplevelse fra start til slut. Fantastisk service og ikke mindst meget dygtigt udført arbejde på trods af at opgaven ikke var specielt nem. Meget behagelig dygtig venlig og professionel personale. Alt dette til en meget fair pris. Vil til enhver tid anbefale denne virksomhed til andre.

Resposta da Garant - Skjern Gulve
Der blev lyttet til vore ønsker i butikken.
De aftalte tidspunkter for opmåling og nedlægning blev overholdt.
Der blev ryddet op da nedlægning af gulvtæppet var afsluttet.
Vi kan absolut anbefale Garant i Skjern

Resposta da Garant - Skjern Gulve
Godt arbejde og god service. Gulvet ser fantastisk ud.

Resposta da Garant - Skjern Gulve
Flot arbejde til aftalt pris og aftalt tid

Hej gulvtæppe

Resposta da Garant - Skjern Gulve
Virkelig god service og arbejdet er bare i orden 👍🏼

Resposta da Garant - Skjern Gulve
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.