gastro13 Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

4 retters nytårsmenu. Rød løber og P assistance ved afhentning. Høj nytårsstemning og hjælp til at bære maden til bilen. Flot skriftlig vejledning. Meget instruktive videoer gjorde tilberedningen l... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har af flere omgange fået mad fra Gastro 13. Barnedåb og fødselsdage og hver gang har det været super lækkert! Der er altid rigeligt med mad, og det er selvom det meste af vores familie er fra Vest... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har netop brugt Gastro13 til vores forårsfest i mit firma. Maden var super lækker, frisk og ikke mindst meget flot på vores bord. Jeg havde klokket i vores adresse og der var den søde chauffør, så... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi havde bestilt tapas til 95 kuverter, til et 45 års jubilæum, fredag d. 31. oktober. Vi fik et rigtig godt tilbud fra Gastro 13, som leverede fantastisk lækker mad, hjalp med servering på dagen, og... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço de Buffet

Escrito pela empresa

gastro13 er en cateringvirksomhed som tilbyder skræddersyede løsninger tilpasset kundens ønsker og behov. Både når det gælder virksomhedens frokostordning, den gode private fest eller de helt store begivenheder. Vores motto er passion for mad. Vores passion handler om kærlighed til gode råvarer, smag og ikke mindst at skabe små gastronomiske udfoldelser - hver gang vi kokkererer.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

26 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Lækker og smagfuld 2 retters fra Gastro13

Fik 2 retters fra Gastro13.🥹
Det var så megalækkert det hele.

Indledningsvis lækkert hjemmebagt grævbræd og et stort glas lækkert pesto.

Forret bestod af 2 forskellige slags, og det smagte så godt.
Anrettet flot i glas med masser af pynt.

Hovedret var 2 slags kød, svin og okse. Meget mørt og lækkert. Champignonsovs
Stor bage kartoffel med noget ost ovenpå.
To store alle med lækkert salat.
Flere glas med rørt smør og andet lækkert.

Vi fik det leveret ud af huset, 11 kuverter og alt fingerede perfekt.

God og grundig instruktion i hvordan maden skulle varmes

Tak for dejlig mad til Gastro13

17 de outubro de 2024

Hej Kim
Hvor er det fantastisk at læse, at I har haft sådan en god oplevelse med at få leveret mad fra os. Dejligt at både forret og hovedret levede op til jeres forventninger med både smag samt anretning. Det gør os utrolig glade. Tak :-)

Superlækker tapas

Superlækker tapas. Vi havde bestilt 30 kuverter.
Utroligt flot anrettet og meget let at gøre klar. Der var gode portioner og rigeligt med brød til. Så lækkert, det kan varmt anbefales.
Vi havde bestilt til lørdag kl. 17.45 og det blev leveret præcist til tidspunktet.
Da maden blev leveret, blev der spurgt ind til, om vi havde spørgsmål eller brug for yderligere information. De varmeste anbefalinger herfra, hvis man vil have lækker tapas. :)

12 de outubro de 2024

Hej Wicky
Hvor er det fantastisk at høre, at I har været tilfredse med mad, levering samt information. Det gør os utrolig glade og takker for din varme anbefaling. :-)

Smukt og lækkert festmad

Gastro 13 levede igen til fulde op til vores forventninger! Levering af årstidens 3-retters menü til 86 gæster, som alle roste maden til skyerne. Anderledes og spændende retter, velsmagende og smukt anrettet. En kæmpe anbefaling herfra!

14 de setembro de 2024

Hej Hanne
Det er bare helt fantastisk at læse din skønne anmeldelse. Tusind tak for den og din anbefaling. :-)

God mad - og nok af den

God oplevelse hele vejen! Nem og velfungerende hjemmeside, hvor det er nem at bestille og betale, og det er efterfølgende muligt at ændre i antal kuverter. Det fungerer bare!

Maden blev leveret punktligt og der var god vejledning med til opvarmning, anretning og servering. Endvidere små skilte til at sætte på buffet-bordet.

Maden var super lækker, og levede op til vore høje forventninger til Gastro 13!

Vi fik 86 kuverter af 2 retters menu’en, alt spillede😊

14 de setembro de 2024

Hej Benny
Tusind tak for din helt fantastiske anmeldelse! :-) Hvor er det bare dejligt at høre, at alt lige fra bestilling på vores hjemmeside, vejledning samt selve maden levede op til jeres forventninger.
Tusind tak for det.

Levering til tiden.

Levering til tiden.
Menuen superflot og meget lækker.
Godt vi havde en slagter/kok til at arrangere de forskellige anretninger.
Meget tilfreds!

6 de setembro de 2024

Hej Teddy
Tusind tak for din anmeldelse! :-) Det er dejligt at høre, at I er tilfredse og menuen var i jeres smag :-)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alt var bare fantastisk. Gluten allergi ikke noget problem.

Alt var bare godt. Lige fra bestilling til levering.
vi er udfordret af gluten allergi - men ikke noget problem for gastro13 - alt blev leveret glutenfrit. Fantastisk. Skøøøøn mad - lækkert for både øjne og mave. Så det kan varmt anbefales - top karakter herfra.

24 de agosto de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Når dine gæster virkelig skal forkæles

Virkelig lækker mad. Gastro13 er perfekt, hvis du virkelig skal forkæle dine gæster.

10 de agosto de 2024

Hej Marie
Tusind tak for din anmeldelse. Skønt at høre, at vi kunne være med til at forkæle dine gæster. Vi håber at I havde en god aften.

Lækker og veltilberedt mad

Maden var virkelig lækker og meget flot anrettet. Det var en fryd for både øje og mave. Stor ros fra alle vores gæster.
Den kom præcis som aftalt og chaufføren var meget hjælpsom med at få alt ind og på plads.

7 de julho de 2024

Hej Hanne
Tusind tak for din anmeldelse. Vi er utrolig glade for, at dine gæster roste maden og det hele gik som det skulle med levering. God sommer til dig. :-)

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Rigtig gode mad, lidt svær at sætte op til store selvskaber.

Maden smagte rigtig godt og fik meget ros fra vores gæster, som deltog i arrangementet. Grunden til, at vi ikke giver de fulde 5 stjerner, er, at det var ret bøvlet at finde ud af, hvordan maden skulle forberedes. De små papirlapper gjorde det svært at få et overblik. Vi blev også først klar over, at vi selv skulle varme maden, da den ankom. Heldigvis fik vi god kundeservice, da vi ringede og spurgte om det. De var villige til at varme maden for os, hvilket reddede vores aften. Min idé er at vedlægge et stykke papir med en forklaring og en liste over den leverede mad, så vi nemmere kan stille det op. Ellers var det en rigtig god oplevelse, og det er helt klart noget, vi vil benytte os af igen!

28 de junho de 2024

Hej Magnus
Tusind tak for din anmeldelse, hvor er vi glade for at høre, at maden fik ros fra jeres gæster.
Vi informerer i ordrebekræftelsen om, at der er elementer som man selv skal varme, for at maden præsenteres bedst muligt. Dejligt at vi fik styr på det et par dage inden levering, at I ønskede at modtage det hele varmet.
Der medfølger altid vejledning til maden ved levering, det kan vi kun beklage, hvis den ikke var med hos jer! :-)
Skønt at høre, at I sagtens kunne finde på at bruge os igen, det sætter vi utrolig stor pris på. :-) God sommer.
Dbh. gastroteamet

Virkelig god tapas

Virkelig god tapas, vi kan kun give vores bedste anbefalinger til Gastro13

21 de junho de 2024

Hej BS
Tusind tak for din anmeldelse, hvor er vi glade for jeres anbefaling, samt at I har været tilfredse med vores tapas menu. :-)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Anbefalelsesværdig madoplevelse der skal opleves

Særdeles velsmagende madoplevelse.
Sæsonens menu kan absolut anbefales. Forret, hovedret samt dessert var alle skønne smagsoplevelser og perfekt sammensat med lækkert tilbehør. Der var mad nok til flere serveringer og rester til dagen efter.
Maden leveres med nem og overskuelig tilberednings anvisninger.

15 de março de 2024

Hej Dorte
Først og fremmest - tusind tusind tak for dine skønne ord. Hvor er vi glade for, at I har fået en velsmagende madoplevelse og har nydt både forret, hovedet samt desserten. At levering og tilberedning også har været lige til at gå til, er også bare super dejligt at høre. :-) TAK

varm anbefaling :-)

Vi vil bare lige fortælle jer at vi er fuldstændige og meget tilfredse med maden – det var så flot anrettet og smagte så skønt og så var der så mange fine forskellige ting med – sikke en dejlig oplevelse
Vi er blæst helt bag over og alle vores gæster roste også maden 😊
Det er bestemt ikke sidste gang vi skal bruge jer og det fortæller vi også til alle 😊

15 de junho de 2024

Hej Rikke
Det er vi simpelthen så glade for at høre, tusind tak for din skønne anmeldelse. Hvor er det dejlig med glade gæster og at I er tilfredse med både anretning og smag. Vi vil glæde os til en anden gang :-)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Velsmagende og flot anrettet tapasJeg har serveret Gastro13 tapas for…

Jeg har serveret Gastro13 tapas for mine gæster og alle var imponerede over de velsmagende og delikate små retter. Flot anretning i fine glas og smukke fade
Bestillingen var enkel og levering præcis. Jeg er yderst tilfreds!

7 de junho de 2024

Hej Anne
Skønt at alt lige fra bestilling, levering, anretning og smag har levet op til dine forventninger. Det gør os så glade. Tusind tak for din anmeldelse :-)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tusind tusind tak for en helt igennem…

Tusind tusind tak for en helt igennem fantastisk og velsmagende Tapas 🙏👏❤️. Smukt pyntet og virkelig indbydende. Den blev rost at alle 👍👏😍.
Kan varmt anbefales
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

8 de junho de 2024

Hej Dorte
Tusind tusind tak for din skønne anmeldelse. Det varmer vores kokkehjerter at høre og skønt at alle gæster er glade. :-)

Gasto13 en sikker vinder

Gasto13 leverede maden til vores kobberbryllup. Alt var perfekt, levering til tiden, maden var så lækker og passende mængde ikke for lidt og ikke en masse tilovers. Nemt mht aflevering af service.
Kan klart anbefales og vil gerne bruge dem igen!!

25 de maio de 2024

Hej Lone
Tusind tak for din dejlige anmeldelse og tillykke med kobberbrylluppet :-) Hvor er det fantastisk at læse, at I har været tilfredse med alt lige fra levering, maden, mængden samt returnering. I skal være så velkommen igen :-)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gastro13 leverede mad til vores datters…

Gastro13 leverede mad til vores datters konfirmation helt udfra hendes ønsker den 9 maj.
Det var virkelig en god oplevelse 😀 samt en helt upåklagelig kommunikation.
Jeg kan for øvrigt også varmt anbefale deres nytårs menu som igen var virkelig lækker.

9 de maio de 2024

Hej Anders
Tusind tak for din anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre, at jeres datter fik den konfirmation hun havde drømt om, når det gælder maden.
Skønt feedback med nytårsmenuen også - tak for den :-)

Fantastisk lækker mad

Gastro 13 får vores dybeste respekt. De er for vilde til at lave mad! Det var simpelthen så lækkert. Vi havde bestilt en hel almindelig hverdagsret til en konfirmation med 80 gæster. Tak for at gøre noget helt almindelig til noget helt specielt. Vi er meget taknemmelige!

12 de maio de 2024

Hej Gitte
Tusind tak for din skønne anmeldelse. Hvor er det fantastisk at læse, at vi kunne være med til at gøre noget helt almindeligt til noget helt specielt. Vi håber at I havde en dejligt dag. :-)

Konfirmations menu.

Fik skøn mad til vores konfirmation.
Lækkert, flot anrettet og i passende mængder.
Lige til at gå til og gode anvisninger.

5 de maio de 2024

Hej Martin
Fantastisk anmeldelse at læse, tusind tak for den. Dejlig at I har været tilfredse med smag, anretning samt mængder. Stort tillykke med konfirmanden :-)

Helt fantastisk velsmagende mad

Helt fantastisk velsmagende mad og det lækreste møre kød.
Meget udførligt instruktion i alt fra opvarmning til hvordan retterne skulle pyntes. Alt var med og maden fik så mange positive kommentarer med på vejen.
GASTRO13 får mine varmeste anbefalinger og det er bestemt ikke sidste gang vi får mad derfra.

4 de maio de 2024

Hej Ann-Kathrine
Tusind tak for din skønne anmeldelse. Det gør os utrolig glade at alt har været en positiv oplevelse, både smag, vejledning samt komentarer fra jeres gæster. :-) Det varmer. Endnu engang - tak for det.
Bh. gastroteamet

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais