Banner for Gents

GentsAvaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gents har som regel innfridd, ikke bare en gang, men hver gang. Rask tilbakemelding på innlagte ordrer, og rask forsendelse. De varene som er sendt er alltid godt emballert og kommer frem i utmerket s... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God opplevelse med kundeservice! Stod at det skulle ta 2-5 dager å få levert, men etter nesten 2 uker fant jeg ut at Posten hadde klart å rote bort pakken. Tok kontakt med Gents direkte og fikk umidde... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

bestilte 2 parfymer til verdi av 5000kr til sammen, begge kom frem i perfekt tilstand og jeg hadde en generelt god opplevelse med denne forhandleren. det jeg savner er en paypal integrering og en meto... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Beleza e bem-estar

Escrito pela empresa

Gents er en svensk nettbutikk som spesialiserer seg på pleieprodukter for menn. Vi tilbyr et bredt utvalg av barberingsprodukter, skjeggpleie, hudpleie, hårpleie, dufter og tilbehør, både fra kjente internasjonale merkevarer og våre egne produkter. Vårt mål er å tilby kvalitetsprodukter og et nøye utvalgt sortiment for daglig pleie.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

19 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

super quick and easy buying process

super quick and easy buying process! i bought perfume around 3pm and got my package the next day around 4pm. the package was in perfect condition and so was its contents! all in all, it was an amazing and simple buying experience and i will be buying from gents.no again!

10 de junho de 2026

Resposta da Gents

Thank you very much for your lovely feedback! We’re really pleased that you’re happy with your shopping experience.

Alltid smidig bestilling

Alltid smidig bestilling, alltd rask levering. Masse å velge mellom for meg som parfum maniak)

8 de junho de 2026

Resposta da Gents

Hei! Takk for tilbakemeldingen din. Vårt mål er alltid å levere produkter av høyeste kvalitet. Selvfølgelig med rask leveringstid.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Bra nettbutikk

Hurtig ekspedering

8 de junho de 2026

Resposta da Gents

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Vi er virkelig glade for at du er fornøyd med den raske leveransen. Vi jobber hardt for at hver bestilling skal komme frem så smidig og raskt som mulig, så det betyr mye for oss å høre at det blir satt pris på.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rask levering av bra produkter

Rask levering av bra produkter. Trygt innpakket og gave fulgte også med, når jeg handlet for et større beløp.

5 de junho de 2026

Resposta da Gents

Hei! Takk for en fin tilbakemelding! Vi setter virkelig pris på din tillit og er glade for at de små bonusene blir verdsatt.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kremen jeg mottok er helt ødelagt

Kremen jeg mottok er helt ødelagt. Den har skilt seg helt og ser ut som såpevann

29 de maio de 2026

Resposta da Gents

Hei Marit! Vi beklager at du ikke ble fornøyd med kjøpet ditt. Vi ska selvfølgelig løse dette. Send en mail til vår kundeservice; support@gents.com så hjelper vi deg derfra.

Perfekte produkter

Perfekte produkter. Rask levering.

31 de maio de 2026

Resposta da Gents

Hei! Så hyggelig å høre. Vi ønsker deg varmt velkommen igjen.

Rask levering

Rask levering, aldri opplevd noe feil og som regel en form for tester

5 de maio de 2026

Resposta da Gents

Hei! Vi takker for hyggelig feedback. Det betyr mye for oss.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rask levering og alt fungerer som det…

Rask levering og alt fungerer som det skal.

18 de maio de 2026

Rask levering

Rask levering, alltid bra.

18 de maio de 2026

Resposta da Gents

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Et av våre mål er at hver bestilling skal komme frem så smidig og raskt som mulig, så vi setter pris på å høre dette.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kjapp levering, godt utvalg og gaver med kjøpet!

Veldig hyggelig handel, det er alltid kjekt å kunne få teste parfymer før man investerer i en stor flaske. Enda kjekkere er det å få gaver med på kjøpet, det gjør at man returnerer til butikken fremfor andre med samme produkter i fremtiden garantert.

2 de fevereiro de 2026

Resposta da Gents

Hei! Så hyggelig å høre. Vi synes at det er viktig å tilby det der lille ekstra.

Helt som det skal være!

Har fått akkurat det jeg skal ha, sendt kjapt, til en ålreit pris - og godt pakka inn. Utvalget er også ganske rikt, så jeg kommer til å handle her igjen. Fornøyd.

2 de outubro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

her bestiller man med hjemlevering via…

her bestiller man med hjemlevering via posten bring. hvor hvis pakke ikke får plass i postkassen kan man samtykke til at den blir lagt på døren. og dem har forhåndbestemt seg at pakken er for stor og sender med postnord til hentested utenfor byen. posten som har sendt forvarsel om pakken venter ennå innlevering til tross at pakken er levert et annet sted... styr unna denne butikken.

28 de agosto de 2025

Resposta da Gents

Takk for at du deler – vi har full forståelse for frustrasjonen.

I dette tilfellet ble hjemlevering valgt som fraktalternativ, men ordren din ble sendt som pakke fordi den, slik du selv nevner, var for stor til å sendes som brev.
Det er ikke forhåndsbestemt om noe er for stort – det avdekkes først når vi pakker ordren. Når det skjer, må vi velge en annen fraktmetode, og da har vi dessverre ikke lenger mulighet til å styre hvilket utleveringssted som benyttes innenfor ditt postnummer – noe vi selvfølgelig også synes er uheldig.

Fra og med mandag går vi over til Bring i Norge i stedet for PostNord, med mål om å gi en bedre leveringsopplevelse fremover.

Ønsker du en mer detaljert forklaring, er du hjertelig velkommen til å kontakte vår kundeservice på support@gents.com

Vennlig hilsen,
Gents

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais