Warranty
Product geretourneerd onder garantie, gevraagd om 40 euro te betalen, geen communicatie
George Kniest Boat Equipment, Breed gesorteerde watersportwinkel in Muiderzand. Eveneens een webwinkel om online uw watersportartikelen te bestellen.
Spullen beschadigd binnen gekregen, retour gestuurd.
Vervolgens 2 maanden gewacht op het nieuwe. Na 2 maanden de order maar geannuleerd.
Totaal geen overleg of mail dat het wat langer duurt, geen excuus, niks.
Voor mij niet weer! dit is weer zo'n typische webshop zonder service!
Zonder overleg is er een oudere (en mindere) versie van het bestelde artikel geleverd. Is ook op de factuur en het besteloverzicht aangepast. Na contact wel netjes opgelost.
Ik doe al meerdere jaren zaken met Kniest.
De service is boven verwachting en snel.
Ooit een bestelling zonder kosten kunnen retourneren.
Men geeft goede adviezen.
Super service, ik had iets aan de hand met mijn marifoon Bob heeft hem aan de pc gehangen en goed. Dit was kosteloos waar vindt je dat nog echt een super service.
Ik heb er een Isotherm GE80 inbouw koelunit gekocht. Na installatie werkte alles perfect, maar na 24 uur stopte het apparaat met koelen. Ik heb ze gebeld om hulp, maar ze verwezen mij door naar de fabrikant. Ze konden niets voor mij betekenen en het euvel valt niet onder de garantie. Bijvullen met koelvloeistof zou kunnen werken gaven ze aan, maar dat kunnen ze daar niet en ik moest zelf maar op zoek naar een oplossing.
Ik heb Isotherm hierop gebeld en ze waren verbaasd over de slechte service. Ze zouden George Kniest hierop aanspreken. Isotherm heeft mij vervolgens keurig geholpen met een specialist die het euvel kan verhelpen.
Kies voor een andere verkoper als je iets nodig hebt. Ze geven niet thuis bij een defect.
Ik kom al sinds 1998 regelmatig bij Kniest en schaf er in de winkel of webshop producten aan.
Ik heb alleen maar positieve ervaringen met dit bedrijf.
Uiteraard gaat er wel eens iets mis maar ik laat altijd in het midden wiens fout het eventueel is want het wordt altijd en nooit in mijn nadeel opgelost.
Ik had een inspectiluik gekocht, me uiteindelijk weer bedacht en product geretourneerd. Retourneren verliep soepel. Fijn!
Sinds kort in het bezit van een marifoon licentie , omdat in de nog aanwezige marifoon op de boot de juiste Atis code geprogrameerd moest worden contact gezocht, en kreeg telefonisch door dat ze dit uit service gratis verzorgen maar of ik het liefst doordeweeks vroeg zou komen (nog rustig in de winkel) , ik heb mij op 26 april vroeg gemeld en ondanks de drukte ( ook zo vroeg al) liep Bob gelijk met me mee en heeft de code er gelijk ingezet .
ik zag toen bij de balie de nieuwste almanakken en gelijk aangeschaft ( was het anders vergeten) en ga zeker binnenkort nog even snuffelen in de winkel.
hulde voor deze service !
Zeer slechte ervaring
heb in de winkel een offerte laten maken voor raillingdraad en de prijs was ok.
dag later was het al klaar maar de prijs van 125 euro
was opeens 185 euro gevraagd hoe dit kon
ook werd ik voor leugenaar uitgemaakt en dat het niet zo was dat ze die offerte gemaakt hadden
in mijn ogen mag dit niet eens maar ik had het natuurlijk niet zwart op wit
maar winkel zei dat ze de systeemprijs hadden aangehouden . met offerte maken hadden ze winkelprijs berekend . kortom de webshop prijzen zijn veel duurder dan in de winkel
ook had ik een valstopper gekocht 1 om te proberen prima ding dus dag later wilde ik een 2de halen
bleek deze opeens 40 euro duurder te zijn
met pijn en moeite heb ik doordat ik de oude verpakking had meegenomen toch de oude prijs gekregen
als je al een winkel hebt zorg dan dat je prijzen in orde zijn .
kortom zeer slechte winkel en slechte service
ik koop er nooit meer iets
Netjes het product geleverd, maar er was wat extra nodig. een verloopstukje. Geen enkele support, of service.
Dit zijn geen specialisten, zeer slechte service. bedroevende onvriendelijke mail wisseling, tot aan het onbeschofte.
Een webshop is over het algemeen anoniem, artikeltjes aanklikken en klaar. Dus ik bestelde 4 fenders 2 paar fenderlijnen bij georgekniest.nl. Krijg ik een mailtje dat de kleur van de fenderlijnen en fenders niet matchen of ze het zullen aanpassen. Wat een service! De volgende dag bij het openen van de doos zit er naast de fenders en de fenderlijnen ook nog een speciaal ventiel voor het opblazen, die was ik vergeten bij te bestellen. Wat een waanzinnige services!
Ben netjes geholpen door vriendelijk en vakkundig personeel.
Tot vier keer toe negeerde dit bedrijf een negatieve recensie over een tweepits kooktoestel. Twee van de vier keer vroegen ze om een recensie. Het betreft een Eno tweepits tafelmodel dat in het gebruik gevaarlijk blijkt.
Ruime voorraad, vriendelijk personeel, redelijke prijzen en een supersnelle levering
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.