Gereedschappelijk Avaliações

4.564
O TrustScore é 2.5 de um total de 5

2,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Op de website wordt er aangegeven dat de bestelling volgende dag zou geleverd worden. Word doorheen de hele website vermeld en promoot. Bestelling geplaatst 3/8, een aantal dagen laten zelfs geen trac... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ondanks dat er aangegeven werd dat de dag nadien geleverd zou worden was dit niet het geval. Contact opgenomen met klantendienst die mij verzekerde dat het pakket al verzonden was. Echter was dit nie... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Levering duurt verschrikkelijk lang, 29-6 iets besteld wat uit voorraad leverbaar zou zijn. Zelf navraag gedaan op 11 juli,men zegt enkele dagen levertijd nog, vervolgens komt het pas 4 augustus b... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het product was er niet de volgende werkdag, maar 1 dag later. Op de dag dat deze bezorgd zou moeten worden met de klantenservice gebeld en er werd meteen opgenomen zonder wachttijd en er werd mij ver... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Comércio de ferramentas
  2. Fornecedor de Equipamentos para Construção
  3. Negociante de Máquinas para Construção
  4. Loja de equipamentos e maquinário para construção
  5. Loja "Faça Você Mesmo"

Sobre Gereedschappelijk

Informação fornecida por fontes externas variadas

En dat zeggen we niet zomaar. Of je nu iets wilt weten van een accuboormachine of een tacker, wij kunnen je overal mee helpen. Het hele team wordt constant getraind en we volgen cursussen voor productkennis en toepassingen op het gebied van bijvoorbeeld houtbewerking, diamant machines, maar ook lucht en impulse gereedschap, en werkbezoeken aan alle fabrikanten en leveranciers. Daardoor hebben wij een enorm netwerk en kunnen je altijd tegen de juiste prijs de beste oplossing bieden voor jouw uitdaging!

Informações de contato

Ruim

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

5 mil avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 12% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 mês

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(4.564)

10 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

KOOP HIER NIET!!!

Rond uit belachelijk slechte bedrijfsvoering.
31-12-2023 voor meer dan 1000 euro aan gereedschap gekocht wat op voorraad zou moeten zijn volgens de website. Dat was het dus niet, de leverings datum is 3 keer verzet, van 10-01, naar 12-01, naar 26-02.
Order maar geannuleerd, en vanaf dat moment start de echte drama. 6 mails en 5 telefoontjes verder, maar nog steeds geen betaling. Elke keer krijg je een andere smoes en word je aan het lijntje gehouden. Uiteindelijk 3u totaal in de auto gezeten om in de winkel in Cuijk (JakoBV) verhaal te halen. Een dag later was de terugbetaling na meer dan een maand wachten wel binnen.
Schandalig dat je als klant hier zelf zoveel tijd, stress energie, en notabene geld in moet stoppen om je geld terug te krijgen.

8 de fevereiro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Waardeloos bedrijf accu boormachine…

Waardeloos bedrijf accu boormachine besteld niet geleverd zou binnen 14 dagen geld retour hebben niet dus mail gestuurd geen reactie gebeld vertraging bij administratie kan nog veertien dagen duren Pipo bedrijf

2 de fevereiro de 2024
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Een week verder, nog niets

Een bestelling voor schroeven gedaan, na een week nog geen enkel bericht ondanks meerdere keren contact van mijn kant. Wij laten wel wat van ons horen als we iets weten vinden ze een goed antwoord, hier niet bestellen als je het nodig hebt. Waardeloos bedrijf.

1 de fevereiro de 2024

Bandieten

Dewalt bladblazer besteld, kreeg ik een accuboormachine geleverd. Contact opgenomen en geen enkele medewerking. Tegen bijbetaling kon ik wel de bestelde bladblazer opgestuurd krijgen. Aangegeven dat ik dat niet wil. Accuboormachine retour gestuurd en mail gehad dat het retour gestuurde artikel was ontvangen en binnen 14 dagen het geld retour gestort zou krijgen. Niet dus, waardeloze service en oplichters eerste klas. Bandieten!!!!

24 de dezembro de 2023

Makita set voor de tuin

Makita set voor de tuin besteld op 29.12.2023, mooie combi aanbieding, maar niet te mooi om waar te zijn. Dus gewoon een koopovereenkomst. Bevestiging en factuur ontvangen. Vervolgens mail dat het een prijsfout betrof.. Niet vatbaar voor argumenten. Geen levering, geld nog steeds niet retour..

29 de dezembro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Een set van makita besteld voor de…

Een set van makita besteld voor de tuin.
bestelling geplaatst set nooit geleverd
meerdere keren contact gehad waar de bestelling blijft konden ze geen antwoord op geven terwijl ik gewoon een bevestiging had gekregen.
zonder overleg gewoon geld terugstorten geen overleg of oplossing zoeken.
Echt heel slecht.

2 de janeiro de 2024

Waardeloze klantenservice.

Waardeloze klantenservice.

Ik bestel op 4-1-2024 in totaal schuurblokjes. Op de site staat 3-5 dagen levertijd.
Op dag 4 bel ik waar het blijft.

De leverancier heeft vertraging in de levering, er wordt ingeschat dat het spul over een week bij mij wordt afgeleverd.
Dus 9 werkdagen ipv 3-5.

Als ik dan geïrriteerd reageer wordt de verbinding verbroken.
Waardeloos

9 de janeiro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Begint te lijken op fraude

Artikel besteld op 19/12/2023
Meer dan een week geen enkel nieuws gehoord.
Op 28/12/2023 zelf telefonisch contact opgenomen
"Artikel komt dit weekend binnen en wordt onmiddellijk verstuurd. Op 03/01/2024 zou u dit in huis moeten hebben"
Geen communicatie gekregen, dus op 04/01/2023 terug telefonisch contact opgenomen.
"Artikel wordt vandaag nog verstuurd..."
Vandaag 05/01/2024 nog steeds geen bericht gekregen en telefonisch onbereikbaar (10 pogingen)

5 de janeiro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snel en naar verwachting.

Het product voldoet aan de verwachting. Het was netjes verpakt en is zonder schade aangekomen.
Op moment van bezorging was ik niet thuis, de bestelling is netjes bij de voordeur neergezet, gelukkig stond het er nog toen ik thuis kwam... Het schelde me weer een ritje naar het afhaalpunt!

30 de novembro de 2023

Snelle en correcte service

Bestelling via website verliep niet helemaal vlekkeloos omdat creditcard werd geweigerd. Daarna opnieuw besteld en betaald via Ideal. Omdat ik de bestelling niet terugzag in mijn account toch maar even gebeld. Werd prima geholpen en bevestigd dat betaling was ontvangen en order al in behandeling was. De volgende dag keurig mailtje met nogmaals een bevestiging en dat bestelling onderweg was. Nog dezelfde dag ontvangen. Compliment aan Gereedschappelijk.nl en dit keer ook aan DHL.

8 de novembro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vriendelijk personeel en zeer goed…

Vriendelijk personeel en zeer goed geholpen aan de telefoon. Uitlevering van de bestelling zou wat vertraagd zijn omdat 1 leverancier van "Gereedschappelijk"een langere levertijd had. Na een paar dagen gebeld en omdat niet alles op voorraad was boden zij aan om om zonder extra kosten er een deellevering van te maken. Volgende dag de eerste goederen al binnen en 3 dagen later het restant. Alles naar wens geleverd en klantenservice was goed bereikbaar en uiterst vriendelijk.

19 de outubro de 2023