3,0

Bom

O TrustScore é 3 de um total de 5

11 avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Op MP een leuke motor gezien

Op MP een leuke motor gezien. Van tevoren gebeld of ze open waren voor een bezichtiging. Aangekomen bleek precies die motor verkocht te zijn. Er zo eenzelfde als alternatief zijn. Maar 4 jaar ouder, meer km en oudere generatie. En slechts euro 100 verschil in vraagprijs. Mmm 220 km voor niets. Oj ja nu een dag later staat de betreffende motor nog steeds op MP en de website. Als je gaat kijken dus verifiëren aan de hand van kenteken en reserveren.

21 de fevereiro de 2026

IAbsoluut onbetrouwbaar!

Ik kocht een paar weken geleden een occasion motorscooter Piaggio X9 bij Gerrits te Goes. Hij had beloofd dat de scooter een grote beurt zou krijgen voordat ik deze op kwam halen. 250,- Euro extra rekende hij daarvoor. Prima - ik ging akkoord. Echter bleek al snel dat die 'grote beurt' nooit heeft plaatsgevonden! Direct al na aankoop gaf de motorscooter het volgende aan: 'Service - belt' en tevens bleken er een aantal lampjes niet te branden. Toen ik hem daarover aansprak zei hij dat die 'Service-Belt' melding kwam omdat de scooter lange tijd niet was gebruikt en dat die melding snel zou verdwijnen. De lampjes heeft hij, met de nodige tegenzin, uiteindelijk wel vervangen. De 'Service-Belt' melding wordt nog steeds weergegeven en de scooter maakt inmiddels ook een zeer snerpend geluid. (te wijten aan de melding wellicht). Omdat ik reeds een voorschot van 500,- Euro had betaald heb ik deze aankoop toch maar volledig betaald, maar ik had beter mijn voorschot terug moeten eisen. Een zeer onbetrouwbare firma dus.

24 de julho de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vorige week een mooie Triumph America…

Vorige week een mooie Triumph America gekocht met weinig km op de teller.
We werden goed geholpen door mevrouw.
Proefrijden was geen enkel probleem. ( logisch want zonder proefrijden kan je simpelweg geen motor kopen dus dat eerdere review dat dat niet zou mogen snap ik niet en zal wel een andere reden hebben. ) De motor werd keurig klaargemaakt en afgeleverd. Hij rijd als nieuw. Super aardige mensen en de gebruikte motoren binnen zijn praktisch in nieuwstaat. Ze zijn zeer kritisch met inkopen ( m'n inruiler ) dus dat zit wel goed. Ben er erg blij mee. Zou ik hier in de toekomst weer een motorfiets kopen ? Ja waarom niet.

13 de fevereiro de 2025

Lekker blijven sleutelen Gerrit

Nu voor de 2e keer bij Gerrits motoren geweest ivm het best wel ruime aanbod voor een kleine motorzaak.
De eerste keer kreeg ik het gevoel dat Gerrit het maar lastig vond om klanten te moeten helpen,Nu kan iedereen wel eens een slechte dag hebben,dus nog een keer geprobeerd,
Helaas was wederom de benadering van Gerrit dusdanig ongeïnteresseerd en arrogant,dat ik het maar bij 2 pogingen laat,Ik zou Gerrit adviseren om iemand aan te nemen voor de verkoop en zelf lekker te blijven sleutelen,wat hij volgens mij best goed kan.

26 de julho de 2024
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Vriendelijk, terzake kundig en betrouwbaar.

Mijn BMW R 1200 RT had ik op Marktplaats staan. Veel geïnteresseerden maar niet voor de vraagprijs en wel met proefrit en veel gezeur.....
Toen kwam het verlossende bod van Gerritsmotoren. Was wel wat minder dan het hoogste bod maar het was wel zo geregeld. Op het afgesproken tijdstip kwam er een uiterst vriendelijke dame met een grote bus. Zij onderzocht de motor, de papieren en de onderhoudshistorie. Ging over tot koop, maakte het geld over en schreef de motor over.

Kortom vriendelijke mensen, redelijke prijs en betrouwbare motoren in hun showroom.

24 de maio de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Geen aanrader dit bedrijf!

Erg vreemd dat je bij interesse in een motor niet eens een proefrit mag doen, want dan moet Gerrits wel zekerheid hebben dat je hem koopt… want het kost hem geld.. terwijl jij er ook een half uur voor rijdt om er te komen, maar als je dan iets in wilt ruilen, wilt meneer er wel een eind mee gaan rijden… voor ons NOOIT meer dit bedrijf.

7 de junho de 2024

Te vemijden: Gerrit's Motoren Goes

De motor via Marktplaats op afstand (diverse telefonische contacten, heel veel (extra) foto's verkocht aan Gerrit"s motoren verkocht en op gereserveerd gezet. Op het afgesproken moment van ophalen verschijnt alleen mevrouw Gerrit die de zeer goed onderhouden maar 18 jaar oude BMW K1200 LT met chirurgische precisie onderzoekt. Op basis van haar informatie komt haar hallucinerende echtgenoot tot de conclusie dat ik hem een wrak probeer aan te smeren. Gerrit staat gelijk aan enorme tijdsverspilling. Wat een idioot.

29 de fevereiro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Neemt de boel met inkopen in de maling. Dus onbetrouwbaar.

Mijn motor stond te koop op MP. Op enige moment krijg ik een berichtje dat Gerrits Motoren mijn motor wilde kopen. De volgende dag geeft Gerrits per telefoon aan dat zij donderdagmiddag langs wilde komen. Ik gaf aan dat ik er dan niet was en dat ik liever een andere keer afsprak. Maar ze waren in de buurt op donderdag en of er echt niet iemand thuis was. Ik gaf aan dat mijn vrouw wel eerder weg kon gaan, maar dat die TOTAAL geen verstand van de motor had. Dat was niet erg gaf Gerrits aan, want zijn vrouw kwam langs, die zou alleen even kijken of de motor netjes eruit zag en goed onderhouden was en dan gaat ie de bus in en klaar. Dus 2 dagen de advertentie op "Gereserveerd" gezet.
Donderdagmiddag krijg ik een telefoontje van de vrouw met de mededeling: De radio (zit een radio en cd speler op de motor met 2 kleine speakertjes) doet het niet.
Ik zeg: Nou jij krijgt hem niet aan. Of ie het niet doet weet ik niet. Nee zegt ze: Hij doet het niet en die radio is heel belangrijk voor ons. Ben je bereid om wat van de prijs af te doen. Ik zeg: Oh, dan is de radio niet belangrijk. Dit komt mij voor als een malafide bedrijf. Nog nooit iets gekocht en dat blijft ook zo. Toen ik thuis kwam zelf maar even gekeken. Even op wat knopjes gedrukt en de radio speelde prima. Gewoon een smoes om wat van de prijs af te kletsen. Bah! Erg amateuristisch.

23 de junho de 2022

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.