gerritstuinmeubelen.nl Avaliações 31

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

2 jaar geleden 4SO tuintafel gekocht met hpl tafelblad en aluminium onderstel. Heel mooie tafel. Ná 2 jaar was blad en onderstel verkleurd. Klantendienst nam onze klacht buitengewoon serieus en wi... Ver mais

4,7

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

31 avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We hebben onze tuintafel set en lounges…

We hebben onze tuintafel set en lounge set gekocht bij Gerrits tuinmeubelen. We zijn in de showroom erg goed en eerlijk geholpen. De levering was super snel en het staat echt prachtig in onze tuin! Wij zijn er enorm blij mee en bevelen hen 100% aan!

8 de maio de 2026

Een teaken bank gekocht

Een teaken bank gekocht. Na 10 maanden vertoonde deze een scheur bij een naad. Bij teak zijn scheurtjes normaal, maar deze was wel bijzonder. Overleg met Gerrits gehad en de bank is omgeruild! Heel blij met deze service. Kortom een goed en betrouwbaar bedrijf.
M Hessels

12 de maio de 2026

Goede klantenservice

Onze salontafel van 4SO vertoonde al snel vlekken. Nadat we hierover contact opnamen met Gerrits Tuinmeubelen hebben zij dezelfde dag nog geschakeld met 4SO. Enkele dagen later ontvingen we een nieuw exemplaar thuis. Heel fijne service!

2 de maio de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

oik na twee jaar staan ze er

Na twee jaar mocht ik mijn tuinstoelen omruilen, omdat de poten verbogen. Geen discussies, geen welkrs nietes. Ze willen tevreden klanten was hun woird. TOP!!!

2 de março de 2026

Top bedrijf

Top bedrijf, goed geholpen een mooie low dining set gekocht van 4SO, snelle levering, keurig bezorgd en op zijn plek gezet, bedrijf zeker aan te bevelen.

24 de janeiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Steun bij afstelling Arina diningstoel.

Eerder vanmiddag heb ik contact gehad met een medewerker van de klantenservice van Gerrits Tuinmeubelen.
Het ging om problemen met het verstellen van de rugleuning van de Barbados Arina diningstoel.
Dankzij de tips van de medewerker heb ik het probleem met de gasveer kunnen verhelpen.
Dank daarvoor.

8 de setembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

2 jaar geleden 4SO tuintafel gekocht…

Ná 2 jaar was blad en onderstel verkleurd.
Klantendienst nam onze klacht buitengewoon serieus en wilde heel graag tot passende oplossing komen ( er was ook contact door hun met 4SO.
Uiteindelijk is de tafel vervangen door een nieuwe.
Met veel dank aan Jeroen.

23 de julho de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Recent had ik een garantiegeval met…

Recent had ik een garantiegeval met mijn loungeset van 4 Seasons Outdoor (4SO), en ik kan niet anders zeggen dan dat ik ontzettend goed ben geholpen door Lian en Jeroen van Gerrits Tuinmeubelen.

Vanaf het eerste contactmoment werd ik vriendelijk te woord gestaan. Lian toonde direct begrip voor de situatie en pakte alles snel en professioneel op. Ook Jeroen was zeer betrokken en zorgde dat de afhandeling van de garantie vlot en zonder gedoe verliep.

Wat voor mij echt het verschil maakte, was de transparante communicatie en de persoonlijke benadering. Je merkt aan alles dat klanttevredenheid hier echt prioriteit heeft.

Kortom: een dikke pluim voor Lian en Jeroen en voor Gerrits Tuinmeubelen als geheel. Service zoals je die tegenwoordig nog maar zelden ziet!

17 de julho de 2025

Uitstekend

Fijne loungeset gekocht snelle levering, binnen 3 dagen geleverd . Uitstekend geholpen in de winkel in Emmen

27 de maio de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mooie sets ook voor de iets kleinere budget

Ben met mijn gezin wezen kijken naar een tuin meubel.
Maar helaas hadden wij niet zoeen groot budget.
Ik heb buiten. Gekeken en daar staan ook echte mooie sets tussen.
Het zijn hele aardige nette mensen.
En op zondag is het ook open.

Dankjewel Gerrits tuinmeubelen 👍👍

Peter S daarlerveen

24 de maio de 2025
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Twee stoelen geleverd gekregen

Twee stoelen geleverd gekregen. Maandag besteld en al woensdag geleverd! De afspraak was tussen 13-17 uur en er zou een half uur voor de levering gebeld worden maar de chauffeur stond al om 11:30 uur op de stoep zonder te bellen. Ik wilde net naar de supermarkt gaan. De stoelen werden in de kamer gezet en dan is het redt je er maar mee. Ik was oprecht verbaasd dat de verpakking er niet werd afgehaald en meegenomen. Aan de andere kant, de levering is gratis je kunt niet alles hebben. Na twijfel, van mijn kant of de goede kleur was geleverd belde ik naar het hoofdkantoor en werd binnen een paar minuten al terug gebeld door de verkoper! Bleek de juiste kleur te zijn!

31 de julho de 2024
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Vorige zomer (2023) een grote parasol…

Vorige zomer (2023) een grote parasol gekocht bij Gerrits. Het duurde "even" voor die er was. Zou binnen twee weken er zijn, maar dat zijn er 6 geworden. De parasol zou nu nog steeds niet zijn bezorgd, als we zelf geen actie hadden ondernomen. Na een telefoontje werd beloofd actie te ondernemen. Na weer een week, nog steeds niets. Weer een telefoontje, nu met resultaat: de parasol werd bezorgd eindelijk. Deze werd achter ons huis gebracht. We moesten hem zelf maar opzetten en de bezorger was ook te beroerd (sorry voor mijn woorden) om even te helpen de ouden parasol te verplaatsen, terwijl hij zo'n handig karretje daarvoor had. Niet zo positief dus. Zal wel een incident zijn??

1 de agosto de 2023

Zeer tevreden

Vrijdag eerst een vraag via whats app gesteld. Binnen een kwartier kreeg ik al een reactie. Daarna direct de loungekussens besteld en vandaag(binnen 3 dagen) ontvangen. Ben zeer tevreden over het product, de levering en de communicatie!

13 de maio de 2024

Zeer vriendelijk winkel personeel

Zeer vriendelijk winkel personeel. Laten je rustig rondkijken.. als je vragen hebt kunnen ze alles goed beantwoorden! Ook de klantenservice lost problemen snel en goed op! Ik raad dit bedrijf zeker aan.

28 de julho de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik zocht een parasol diameter 350 cm…

Ik zocht een parasol diameter 350 cm ter vervanging van een oude. Goed georiënteerd op internet en bij Gerrits Tuinmeubelen er een gevonden die ook door anderen werd aangeboden, zij het dat het bij hun €30.00 voordeliger was incl bezorging en betalen bij aflevering. Keurig op tijd geleverd met uitvoerige leveringsinformatie. Parasol is kwalitatief van hoog niveau en voldoet aan alle verwachtingen. Een stevige parasol voet is wel een pre. Correspondentie met het bedrijf is transparant en bereikbaarheid is geweldig. Kreeg snel respons op mijn mailtjes. Een zeer tevreden klant.

21 de julho de 2023

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.