Glad Tand / Tandlægerne på Godthåbsvej Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

3,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

For tre år siden foretager de 3 behandlinger. To fyldninger og en krone. Kronen holder indtil juli i år. Tandlægen fortæller, at den ikke holdt, fordi den bagerste kindtand mangler. Det gjorde... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Taknemmelighed og al kærlighed til jer, for at være SÅ fagligt kompetente, grundige, dygtige og dybt forstående overfor, at man kan have tandlægeskræk. Annette og hendes klinikassistent er fuldstændig... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Efter at have været i tandlægestolen hos Neda efter mange års tandlæge skræk kan jeg ikke rose Neda nok for hendes kompentet, omsorgsfulde behandling. Neda har hele tiden fokus på om man er okay unde... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har kæmpet med tandlægeskræk i over 20 år, men hos Neda har jeg for første gang oplevet ægte tryghed. Neda er hjertevarm, omsorgsfuld og opmærksom på, hvordan man har det under hele behandlingen.... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Dentista

Sobre Glad Tand / Tandlægerne på Godthåbsvej

Informação fornecida por fontes externas variadas

Vi har åbent alle dage året rundt for akut behandling, eftersyn og øvrig behandling. Vi har i 12 år taget særligt hensyn til tandlægeskræk og behandler med moderne udstyr - såsom elektronisk bedøvelse og digital røntgen. Velkommen til behandling i trygge rammer! elektronisk bedøvelse og moderne udstyr til rengøring af instrumenter.

Vi lægger vægt på kvalitet i vores materialevalg og på tandbevarende løsninger.

Igennem 12 år har vi taget særligt hensyn til patienter med tandlægeskræk og andre, som ikke er vilde med at gå til tandlæge. Vi forsøger altid at gøre dit besøg hos så behageligt og smertefrit som overhovedet muligt.

Før behandlingen starter, giver vi dig altid et prisoverslag. En større behandling kan opdeles i etaper, så udgiften fordeles over længere tid. Vi hjælper også gerne med at se på dine tilskudsmuligheder og kan formidle finansieringsløsninger.

GladTand - din tandlæge på Frederiksberg!

”lille

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

8 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Neda er en fantastisk tandlæge

Neda er en fantastisk tandlæge. Hun er sød, rolig og fortæller hvad hun gør under hele behandlingen. Hun tjekker ind hele tiden om man er ok. Og det er meget betryggende når man er utryg.

18 de setembro de 2024
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jeg fik akut brug for hjælp med en…

Jeg fik akut brug for hjælp med en flækket undertand der skulle fikses.Og fik tid samme dag. Havde ikke været til tandlæge i 3 år. Derudover fik jeg også en tandrensning .ny tandlæge tilfreds med service og pris ialt ca kr 1200. Nu var det jo akut. Vil nok tilmelde mig fast fremover som kunde der.

11 de maio de 2024

Bedste oplevelser hos tandlægen Neda

Bedste oplevelser hos tandlægen Neda, og hende medhjælpere. Neda kan bestemt finde ud af at bedøve og derefter behandle en så behageligt at også angsten forsvinder! Så det også en hyggelig klink!

1 de fevereiro de 2024

Absolutely 100% recommended

I absolutely one hundred percent recommend this clinic. Been going for years on end when I lived in Denmark, and always been extremely satisfied. I moved to Colorado and I still come to Gladtand when I'm in Denmark (today was one 12/27-2023) and they are just perfect !! Cautioned of my (now) lack of Danish health insurance she informed me of prices as we went along and told me what to get fixed when I come back to the states. I'll see you next time I'm in town Gladtand :-) Thank you !

27 de dezembro de 2023

PENGE MASKINE.

PENGE MASKINE.. De skriver at hvis jeg har 1 tid om året, så er 1 begyndene parodontose check fint, men hvis jeg har 12 tider om året, så SKAL jeg
betale for 12 begyndene paratose check også ?!

så ryger regningen fra 500.- til 1800.- for 3min "kigge" arbejde

27 de novembro de 2023

Bedste oplevelse❤️

Bedste oplevelse❤️
Jeg lider frygteligt af tandlæge skræk.
Havde ikke været til tandlæge i flere år.
Jeg fik en varm modtagelse af tandlæge Kasper Søndergaard og hans klinikassistent ( Katrine tror jeg hun hedder)
Jeg kom med en voldsom tandpine. Græd og var ude af mig selv.
Jeg blev mødt med omsorg og forståelse.
Jeg har været der igen siden. Samme oplevelse af tryghed. Tror måske jeg bliver “helbredt” for min tandlægeskræk.
Stor tak til dem.
Gå du bare til tandlægen, på Godthåbsvej hvis du er angst, du er i de bedste hænder. ❤️

8 de novembro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Faglig dygtig tandlæge med stor forståelse.

Jeg er så positiv overrasket efter mit besøg hos Astrid og hendes kollega. Hvor er det trygt og behageligt at møde en tandlæge med så høj faglighed og professionalisme. Mange tak for at give jer god tid til forklaring og nænsom behandling. Endelig fandt jeg min nye tandlæge.

8 de agosto de 2023

Fantastisk sødt personale

Fantastisk sødt personale. De tog vores datter ind idag lørdag, og var virkelige søde, rare og grundige i deres guidens. De reddet vores sommerferie, 5 stjerner herfra, de havde fået 10 hvis man ku’.

1 de julho de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid 100% god oplevelse :-)

Jeg ligger på min sofa og kan stadig mærke bedøvelsen i min kind fra fjernelsen af min visdomstand for en time siden. Det var en meget behagelig oplevelse, hvor jeg følte mig i gode, professionelle hænder, og kunne slappe helt af mens lægen trak tanden ud. Altid en stor fornøjelse at besøge Glad Tand!

27 de fevereiro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg fik lavet to plastikfacader på…

Jeg fik lavet to plastikfacader på fortænderne i start februar af Nete. Jeg er meget glad for resultatet - Nete er super professionel, sympatisk og grundig. Alle er søde og imødekommende 😃👍

3 de fevereiro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

I 2019 starter jeg en behandling hos…

I 2019 starter jeg en behandling hos tandlægerne. Jeg får lavet en rodbehandling, hvor tandlægen overser en tandrod, ja, det sker faktisk. Derudover går i de ikke i dybden med de andre rødder.
De vælger efterfølgende at putte en krone på.
3 år efter bliver tanden revet ud, da en anden tandlæge finder ud af fejlene, og at behandlingen ikke har været i orden.
En ting er en rodbehandling, men at de vælger at sætte en krone på uden at være sikker på behandlingens effekt.
Det skuffer mig, og gør mig vred.

Opdatering.

Jeg har meldt til Styrelsen for Patientklager. Gladtand ønsker ikke dialog. Så nu afventer vi afgørelse.

20 de junho de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Stor tilfredshed med både rådgivning

Stor tilfredshed med både rådgivning, service og pris i forbindelse med tandretning (invisalign) og bidhævning (behandling af slidt emalje).

Altid venlig modtagelse og gennemsigtighed omkring behandling, pris og sparring omkring need2 vs nice2 for at passe godt på tænderne.

Jeg vil klart anbefale GladTand

22 de novembro de 2022
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais