Glarmester Olsen Avaliações 2

2,9

Detalhes da empresa

1. Vidraceiro
  2. Web Designer

Informação fornecida por fontes externas variadas

Joomla! - dynamisk portalløsning og content management system

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Manglende kompetance?

I 3-4 år har jeg været på jagt efter et farverigt rektangulært lærred/poster ca 180 cm langt og ca 80 cm bredt hængende over min sofa. Det spottet jeg så og købte det for 2200 kr efter utallige design ændringer som skulle godkendes af den oprindelige designeren. Lærredet er ca 180 cm langt og 80 cm bredt med en ”kunstig” rød ramme rundt. Der er 4 cm extra længde og bredde hvis behov.

Valgte glarmester Olsen i slutter af Januar -17 da han var nærmest og nemmest. Træ rmmen som skulle spændes på lærredet skulle koste 550 kr hvilket bekræftes to gange. Sælgeren skulle forhøre sig med chaufføren (se næste stykke) om hvad det skulle koste med transport hjem til mig, det blev så 250 kr. Ved aflevering af lærredet i butikken viste og udtrykte jeg at lærredet skulle spændes bagom til sælgeren, sådan at den kunstige fortrykte røde rammen bliver pæn. Per tlf. oplyser sælgeren at der måles en extra gang, ”Du skal ikke bekymre dig” sade hun.
Efter nogen uge betaler jeg det hele. Det viser sig at sælgeren glemte lægge til arbejds penge men de holder sig til det aftalte pris. Sælgeren skulle de nok snakke med.

Der går 8 dage uden at sælgeren ringer op for aftale om hvornår de kan komme med billedet. Sælgeren siger: ”Jeg kører ikke ut hvis det regner”(se stykke ovenfor). Under nogle af de tidligere 8 dage var det tørt og sol vejr udenfor. 4 dage senere ringer hun så og kommer efter kl 16. 13-14 dage tidligere fik jeg at vide at sælgeren slutter kl 16! Det er vel i sig ingenting fejl at man afleverer billedet på vej hjem og samtidigt tjener nogle extra kroner.

Billedet kommer så. Opdager at det ikke er sat fast bagom som aftalt men på siden, ujævnt klipset og skåret af sælgeren. På kortsiden måler jeg det til ca 4,5 cm og på lang siden ca 6 cm og da det er skævt spændt op viser den ene langsiden ca. 1 cm kortere oven- og nedenfor. Uharmonisk og jeg er nu svært skuffet og vred. Jeg skal nu kigge på noget som ikke er pænt lavet, både foran og på siden. Arbejdet sælgeren har udført føles svært amatør agtig, noget jeg fremfører for ejeren Per. Ejeren siger at de altid spænder fast rammer på denne måde noget de ikke informerede mig om trods mit ønske og aftale ved aflevering. De hade mit tlf. nr, hvorfor denne dårlige kommunikation? Per gider ikke høre på min tvivl om manglende kompetance og lægger på tlf.

Næste dag møder jeg op i butikken men sælgeren henviser til at det et sådan de gør det og kan ikke svare på om hun synes det ser pænt ud foran og på siden, virker ligeglad. Hun henviser til at det er sådan hun fik undervisning på skolen. Ejeren er ikke tilstede. Sender per mail nogle billeder af ”underværket”. Snakker med ham per tlf. Han godkender at de kan hente lærredet, gøre forsiden bedre men ikke spænde det bagom men lægge en sort eller hvid kant på siden for at skjule klipsene efter at de har rettet op forsiden. Ejeren mente at sælgeren hade tilbudt mig en løsning inden det blev spændt op men det er bare noget ” alternativ fakta” sælgeren finder på for at redde sit skind, desuden var det slet ikke aftalen. Jeg ønsket kke at designen skulle ændres da det strider med oprindelig plan og det bliver heller ikke pænt, set fra siden. Per går med på at de betaler tilbage det jeg har betalt. Efter tlf. samtalen syntes jeg at lærredet er ødelagt af sælgeren. Det kommer til at blive endnu mindre efter at det bliver rettet op og ikke så pænt som jeg hade planlagt i.o.m. at den røde rammen nu bliver betydelig smallere. Sender ny mail med krav om at pengene returnes, de henter lærredet for at rette op fejlene og da lærredets design mer eller mindre er ødelagt at de betaler 50 % af hvad lærredet kostet. Blankt nej og ejeren Per henviser til tidligere aftale om retur af beløbet, hvilket betales tilbage.

14 de fevereiro de 2017
Avaliação não solicitada
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Perfekt håndværk

Jeg har et gammelt spejl hvor rammen var smuldret væk, jeg vidste ikke hvilken ramme der passende kunne erstatte den gamle, men den klarede Olsen. Mit spejl er, efter min mening, endnu pænere med den nye ramme, det var kun spejlbilledet han ikke kunne ændre!

Perfekt håndværk!

7 de maio de 2008
Avaliação não solicitada

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais