Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg har oplevet at modtage min ordre uden indpakning, hvilket gjorde det besværligt at flytte på min bestilling(spejl). Dette er meget upraktisk og til gene for os kunder. Jeg endte med at komme til s... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super- og fleksibel kundeservice. Bestilte enkelt online et par termoglas, efter at have rådført om valg af glas og leveringstider, da branchen har travlt pt.. Venlig kundeservice svarede ca. 1 u... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Vidraceiro

Informação fornecida por fontes externas variadas

Glas-Direkt.dk - Velkommen Bestil glas online og få leveret direkte fra de bedste danske og tyske fabrikker med 5 års garanti. Glas-Direkt er klart billigere

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Glas-Direkt manglende service og kommunikation

Glas-Direkt sendte forkert beslag jf. hjemmesiden Hvorfor varen returneres. Jeg oplever vildledende information omkring returnering, der refereres til et returformular som ikke findes på hjemmesiden. Efterfølgende ingen respons på mail henvendelser af 10.2.2026. Derfor kontaktes kundeservice, der lover at tage sig af sagen. Har fortsat intet hørt, Glas-Direkt har modtaget returpakken den 16.2.2026 med GLS.

18 de fevereiro de 2026
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Leverance udeblevet 2 gange

Leverance udeblevet 2 gange, langsom respons fra kundeservice, lad os håbe 3 gang bliver lykkens gang, update fra 1til 3, de er nu endelig leveret, god kvalitet

20 de maio de 2025

Glimrende service

Jeg købte en brusevæg efter mål - diamantglas. Hjemmesiden meget gennemskuelig og informativ. Ordrebekræftelse med det samme og information om levering følgende dag. Glasset blev leveret på aftalte dag. Desværre var tykkelsen forkert. Jeg expedit svar på min reklamation samme dag med beklagelse og lovet nyt glas leveret tre dage senere, hvilket effektueredes som lovet.
Det kalder jeg god service med særlig tak til Cristina

11 de maio de 2023
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

bestilte spejl på mål online

bestilte spejl på mål online. fik ingen ordrebekræftelse. på siden stod lev 5-10 dage. efter godt 3 uger bestilte jeg spejl nyt sted!! pludselig kom en varebil og leverede spejlet , så nu har jeg 2 og 1000 kr spildt

1 de março de 2023

fantastisk slut resultatet 👌

fantastisk slut resultatet. bestilte (var klar til at hente på den oplyste dag. ) en hærdet top glas plade i hvid, højglanspoleret kanter og
fronter. mål passe som forventet, (yderst vigtigt at man har 100% styr på i hvilken mål man ønsker, og oplyser det korrekte ( mm=👍 cm=👎) alt sammen til en fornuftig pris, taget i betragtning af, at det en halv stor glads plade og med farve.. så ud fra min oplevelse, kan jeg kun anbefale her fra.!

17 de fevereiro de 2022

God oplevelse.

God oplevelse.
Bestiller 3x rødfarvet hærdet glas til vores terrasse . Får mail om at leverings dato er 10 dage efter bestilling.
På dagen sms`er chaufføren en 1/2 time før ankomst.
Glas bliver stillet hvor vi vil have det.
Jeg monterer det dagen efter, perfekt.
Penge bliver trukket dagen efter levering.
En E-handel lige efter bogen :)

2 de dezembro de 2021

Super service og fleksibilitet

Super- og fleksibel kundeservice.

Bestilte enkelt online et par termoglas, efter at have rådført om valg af glas og leveringstider, da branchen har travlt pt.. Venlig kundeservice svarede ca. 1 uge, hvilket kom til at stemme.

Opdagede efter 2 dage at jeg havde indtastet forkert mål, ringede til kundeservice og de kunne ændre direkte med et smil - Stort Tak

25 de novembro de 2020

GØR DET IKKE!!!

Aldrig har jeg haft end dårligere online shopping oplevelse end det jeg fik hos glas direkt. Deres tone er grov og nedladende og de kender absolut ikke til kundeservice. Mit råd vil være at du bare scroller videre, medmindre du vil brænde inde med forkert leverede produkter og flere tusinder kroner fattigere!

4 de janeiro de 2020

Super service

Bestilte 4 tilskårne plexiglasplader på mål med plexiglaslim. Varerne kom af to omgange - solidt emballeret. (Fragtmanden ringede dog ikke, som aftalt, men det kan glas-direkt bestemt ikke lastes for.) Vi fik varerne hurtigt og en super fin, hurtig og effektiv betjening fra firmaet, og jeg kan kun give dem min allerbedste anbefaling. De sender hurtigt, der bliver lyttet til kunden og de gør deres ypperste for at give en 1. klasses betjening. Tusind tak for din altid søde service, Christina Jensen, fra en yderst tilfreds kunde. Jer handler jeg bestemt hos igen.

13 de novembro de 2019

God service, godt produkt

Jeg bestilte en brusevæg samt diverse tilbehør til badeværelset hos glas-direkt. Bestilling og levering gik let og hurtigt med god information omkring leveringstid. Der var desværre en vare der var i restordre men i samarbejde med Christina fra glas direkt fandt vi en løsning uden at det kostede mig ekstra. Ros til hende for hurtigt at svare tilbage og komme med alternative løsninger.

4 de agosto de 2019

Jeg handler der igen

Købte en komplet glasværns-løsning.

Glas-direkt var yderst hjælpsom og tålmodige, selv om hele processen fra første kontakt, gennem planlægning, rådgivning, bestilling, levering og til jeg fik monteret glasværnet, tog os og mig selv næsten 4 måneder.

Glas-direkt får 5 stjerner da de gjorde alt hvad de kunne og hvad man som privatkunde på sådan en løsning, kunne forvente af hjælp.

1 de julho de 2019

259kr fragtpris :) det var sjovt

259kr fragtpris :) det var sjovt.
Jeg har bestilt en lille plexiglas (57*27cm) til afhentning (koster alligevel 29kr!). Ordre bekræftet, betalt osv. Så skriver de næste dag "afhentning umuligt, men vi må sende det til dig - fragt koster 259kr". Useriøst og utrolig dum.
Btw - jeg har stadig ikke fået mine penge tilbage.

I skal rette jeres hjemmeside og kurv, fordi når man køber plexiglas kan man godt vælge afhentning. Og hvis det er ikke korrekt så ret det venligst. Inden man køber.

27 de fevereiro de 2019
logotipo da Glas Direkt

Resposta de Glas Direkt

Hej Dariusz, vi beklager meget at du ikke har set at plexiglas ikke kan afhentes, det står ellers på hjemmesiden. Der er ikke hævet noget beløb på din konto, da du jo ikke ønskede varen leveret.

Med venlig hilsen
Glas-direkt.dk

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Vi bestilte to hylder

Vi bestilte to hylder.
De kører med at de ringer en time inden, de er der med varen.
Hvilket virker lidt slapt, at man skal holde en hel dag fri.

Første gang ringede de kl. 12.00 og informerede om at de havde smadret en af glassene. Det sker jo, kan man sige.

Da de så kommer ugen efter, så vil den gnavne leverings mand ikke komme op med dem, så jeg måtte ned og hente dem. Det er dovent, bevares. Men giver jeg 400 for levering, hvilket i forvejen virker grotesk, så må det vel være det mindste.

Kh Niko

5 de novembro de 2018
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har brugt dem før, og vil bruge dem igen.

Den 18. oktober 2018 forespurgte jeg om 3 ruder.
Samme dag tilbud og ordrebekræftelse.
Dagen efter besked om leveringsdato.
Nøjagtig 1 uge senere er ruderne leveret.
1 rude er større end størstemål på hjemmesiden, men god service på både telefon og mail.
Kan varmt anbefales.

25 de outubro de 2018

Fantastisk oplevelse

Super nemt. Jeg bestilte glasplader til mine nye vindueskarme. Bestemt selv mål, finish, tykkelse med mere. Dagen efter fik jeg af vide, hvornår de blev leveret. På dagen, hvor pladerne blev leveret ringede chaufføren for at fortælle, hvornår han kom. Han hjalp oven i købet med at flytte pladerne der, hvor jeg gerne ville have dem. Det er “god stil”. Har derfor kun rosende ord om Glas Direkt.

10 de dezembro de 2017

Dårlig hjemmeside

Dårlig hjemmeside, hvor man skal undlade at afkrydse felt, hvis man ønsker klart glas ved bestilling. Kunne man ikke bare lave rubrik til klart glas. Da vi hentede glasset fik vi oplyst, at det bestemt ikke var første gang, at nogen havde foretaget den fejl ved bestillingen.

27 de abril de 2017
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Varer leveret som forventet

Fin oplevelse hvor pris og kvalitet hænger sammen.
Har lavet tre ordre på energiruder og modtog hvad jeg havde bestilt.
Plus:
Hjælp til indbæring i bil
Hurtig tilbagemelding pr. mail og telefon
Billigt
Minus:
Tillæg som lægges til ordren til sidst. Uprofessionelt
Deres glasbånd har en svag lim

Eller tilfreds og vil handle der igen

16 de janeiro de 2017
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais