GlasogFlasker.dk Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

5,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Da jeg ringede til GlasogFlasker fik jeg en utrolig god kundebetjening. Aftalte varer ankom i god behold og dagen efter. Tak for en god og sikker levering.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rigtig god oplevelse og kundeservice! Jeg bestilte fornyligt 30 krydderiglas, hvoraf flere af dem desværre var gået i stykker undervejs i forsendelsen. Jeg ringede ind og fik fat på den sødeste med... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bedste service, fantastiske produkter. Brug glas og flasker hvis du skal ha styr på dine krydderier, lave saft, confittere, eller andet. Og går forsendelsen galt, hvilket det gjorde for mit vedkom... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I får 1 stjerne for jeres vare beskrivelse hvor der ikke fremgår under protoktet at jeres saft/most emballage er 100 procent tæt. Så det burde i nok få ændret. Også får i 5 stjerner for at refun... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de materiais para empacotamento
  2. também em
  3. Atacadista de Artigos de Vidro
  4. Loja Especializada em Vidros

Informação fornecida por fontes externas variadas

GlasogFlasker.dk vil være din foretrukne leverandør og tilbyder et af Danmarks største udvalg indenfor glasemballage og flasker til fødevareproducenter.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

16 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ FANTASTISK SERVICE!

Hvis jeg kunne give dem 6 stjerner havde jeg gjort det.
Super service! Der var et par enkle glas flasker der var gået i stykker ved sendingen - men ringede ind og de sendte nye på deres regning 😁 virkelig god service ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

28 de janeiro de 2023
Avaliação não solicitada

Hej Natashia.
Mange tak for den fornemme anmeldelse - det er vi utrolig glade for. Det glæder os at du har haft en god oplevelse ved at handle hos os.

Der kan ske fejl i forsendelse når man har med glas at gøre, og så stræber vi os altid på at hjælpe vores kunder så godt som overhovedet muligt.

Vi håber at se dig på webshoppen en anden god gang. :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God og hurtig vejledning pr

God og hurtig vejledning pr. Telefon tidligt om morgenen

1 de janeiro de 2023

Hej Dora.

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for din gode oplevelse hos os, og håber at se dig på webshoppen en anden god gang.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gode varer til en god pris

Hurtig og let bestilling på webshoppen. Varerne fremme 2 dage senere. Varerne er i fuld overenstemmelse med beskrivelse og billeder.
En SUPER god oplevelse

5 de dezembro de 2022

Hej Poul Erik.

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det varmer i denne kolde tid.
Vi er glade for at du har haft en god oplevelse hos os - det er noget vi går meget går op i.
Vi håber at se dig på webshoppen en anden god gang.

Sikker levering

18 de novembro de 2022

Hej Verner.

Tusind tak for din anmeldelse. Dejligt at levering gik som forventet. Vi bestræber os altid efter at levere hurtigt og sikkert ud til vores kunder.
Vi håber at se dig på webshoppen en anden god gang.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Bad delivery

Bad delivery.
I specifically deliver to parcelshops despite working from home to avoid missing the delivery guy and having to pick up the parcel at the other side of town.

To get the parcel, I was on my way for over an hour. They were not even close to my selected parcel shop. They werent even in my part of town. And I need to pay 90DKK for the delivery. This is not good enough.

3 de novembro de 2022

Hi Wolf.

First of all i am very sorry that our usually high standard regarding our delivery and service did not match what you can expect. We made a mistake and that somtimes happen when you handel a lot of packages. However that doesn't make it right, and for that we are very sorry.

If you would write an email to: info@glasogflasker.dk i will make sure that you will get compensated for our mistake.

Best Regards

Meget fin service,

3 de novembro de 2022

Hej Jeanette.

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at du har haft en god oplevelse hos os. Det er noget vi stræber meget efter. Vi håber meget at se dig på webshoppen en anden god gang.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fik bestilt mine varer i sidste øjeblik…

Fik bestilt mine varer i sidste øjeblik - onsdag aften og skulle bruge det fredag. Skrev en forsigtig besked om det min kunne nås. Fik svar tidligt dagen efter at de gjorde alt hvad de kunne for at få varerne afsted. Og allerede tidligt fredag havde jeg min bestilling. Tusind tak. Har handlet her før og vil handle her igen

14 de outubro de 2022

Hej Lise Lotte.
Hvor er det dejligt at læse sådan en anmeldelse.
Vi er super glade for din oplevelse hos os, og vil selvfølgelig gøre så meget som vi overhovedet kan for at få ordren så hurtigt frem som overhovedet muligt.

Vi glæder os til at se dig på webshoppen en anden gang :-)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God og hurtig service med fleksibilitet…

God og hurtig service med fleksibilitet i løsningerne

10 de outubro de 2022

Hej Hanne.
Tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for din anmeldelse samt købsoplevelse. Vi prøver altid at levere den bedste service til vores kunder. Jeg håber at se dig inde på webshoppen en anden god gang.

Bjarke Sonne // GlasogFlasker.dk

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service og hurtig tilbagemelding på…

God service og hurtig tilbagemelding på mail, da jeg efterspurgte omkring hurtig afsendelse af varen :)

7 de outubro de 2022

Hej Martin.
Tak for din anmeldelse. Dejligt at høre du har haft en god oplevelse med at handle hos os - både hvad angår service og levering.
Vi håber at se dig på shoppen en anden god gang :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fra bestilling til landing, gik der omkring 28 timer.
Forinden bestillingen, havde jeg en flydende dialog med sælger, som gjorde jeg kunne lave en hurtig bestilling.
Vil varmt anbefale denne virksomhed.

5 de outubro de 2022

Hej Dean.
Tusind tak for din anmeldelse - Det varmer os her i den kolde tid.
Vi er altid glade når vi kan hjælpe vores kunder hurtigt og effektivt. Vi håber at se dig på shoppen en anden god gang.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid god service og hjælp at hente når…

Altid god service og hjælp at hente når det brander på

21 de setembro de 2022

Hej med jer.
Mange tak for jeres flotte anmeldelse. Vi prøver så vidt muligt at hjælpe på bedst mulige vis, og er glade for at i også sætter pris på det. :)
Vi ses en anden god gang.

Alt som forventet:-)

14 de setembro de 2022

Hej Lars.
Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for du har haft en god oplevelse hos os. Vi håber at se dig på webshoppen en anden god gang. :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Godt indpakket, fin forsendelse, og efterfølgende service

(Ekstrem) hurtig svartid da jeg bad om faktura.
Let og simpelt at bestille hos jer ;)

15 de setembro de 2022

Hej Troels.

Tusind tak for de fine ord. Det sætter vi rigtig stor pris på. Vi gør en stor dyd ud af at servicere vores kunder på den bedst mulige måde, og er glad for din positive oplevelse med os. Vi ses en anden god gang på webshoppen :-D

Levering efter 27 timer

Levering efter 27 timer, respekt. God hjemmeside og hurtigst service. Tak, vi ses.

9 de setembro de 2022

Hej Reinhold.
Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi gør selvfølgelig alt hvad vi kan få at få vores ordre hurtigt og sikkert ud af døren, og er rigtig glade for det også bliver værdsat hos vores kunder. Vi ses en anden god gang på webshoppen.

Alt forløbet fint.

7 de setembro de 2022

Hej.
Tusind tak for den fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på tilfredse kunder, og er glad for den gode oplevelse i har haft hos os.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Super let og fin service

Super let og fin service. Leveringstiden er lidt længere end normalt, men stadig OK. Bestilte torsdag og modtog tirsdag.

17 de agosto de 2022

Hej Jens.
Mange tak for din fine anmeldelse.
Vi leverer både med Dao til pakkeshop og med Danske Fragtmænd til hjemmelevering.
Det er rigtigt at der lige er en smule længere leveringstid når man vælger at sende til en pakkeshop, som det også fremgår på hjemmesiden. Alternativt skal man vælge Danske Fragtmænd, hvis man vil have dag-til-dag levering.

Hej Jesper.

Tusind tak for de fine ord. Det sætter vi rigtig stor pris på.

Vi gør altid hvad vi kan for at levere en god service og hurtig levering.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service og gode medarbejdere

God service og gode medarbejdere, der sørger for tingene er tilfredsstillende og altid en god forklaring på spørgsmål

27 de julho de 2022

Hej John.

Mange tak for de fornemme ord. Det gør os utrolig glade. Vi arbejder hver dag på at levere så god en service som overhovedet muligt.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God behanling når jeg ringer og ikke…

God behanling når jeg ringer og ikke lige ved hvad jeg har lavet med det jeg prøvet at bestille. Super hurtig levering.

27 de julho de 2022

Hej Lena.

Mange tak for den pæne anmeldelse og de fine ord.
Vi stræber altid efter lynhurtig levering og samtidig yde en rigtig god service til alle vores kunder.

Bjarke // GlasogFlasker.dk

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais