Ik had eerst de reviews over deze toko moeten lezen, stom....Nadat de oorbellen a 30 Euro die ik bij Gloed Sieraden bestelde weken te laat eindelijk bezorgd werden, bleken het goedkope kermissieraden... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Mooie sieraden. Geweldige kwaliteit voor de prijs. Ze zien er luxueus uit en voelen ook zo aan.
Bedrijf niet te bereiken. Mails komen niet aan (krijg auto reply not delivered) telefoonnummer gaat niet over, Facebook berichten geen reactie. Bestelling ook niet ontvangen. Had gewild dat ik reviews... Ver mais
Is drop shipping. Shein biedt zelfde sieraden in dit geval oorbellen voor € 1,85 aan. Ik heb € 33,95 betaald. Voor let wel nep sieraden. Oorbellen met glas en goudkleurig metaal. Nog steeds wachtend o... Ver mais
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Geen eerlijke reviews!
Zie ook ElleGems. Ook hier staan er reviews van dezelfde dames uit NL én US dus nep reviews.
Allemaal shit uit China.
Laat je niet verleiden en tuin er niet in!
Dropshipper uit China
Dropshipper uit China. Retourrecht wordt geweigerd, annuleren niet mogelijk. OPLICHTERS. Hier 100% wegblijven.
Oplichting!!! China oorbellen
Ik wilde mooie oorbellen kopen. Eerst toch even de reviews lezen. Vervolgens heb ik via Google lens de oorbel opgezocht met als eerste zoekopdracht op AliExpress. Van 40 euro naar 1,80 euro met precies hetzelfde resultaat. Belachelijk
DROPSHIPPERS
Je krijgt het zeker wel binnen, maar het zijn DUIDELIJK dropshippers. Komt in een pakketje uit china binnen. Mijn sieraden zijn verschillende kleuren, dus ik denk dat niet alles chirurgisch staal is zoals ze beloven.
Liever ergens anders bestellen, of zelf op aliexpress ….
Reageren tevens niet op emails en één oorbel is al kapot!
Worst experience ever
Worst experience ever. I regret I gave it a try. My package got delayed for so many days. I waited 3 weeks, then I received cheap, bad earrings, and they did not even send the gift that(there was a gift when I bought). Earrings are so cheap, they are not pierced and come from China or someplace, not from the Netherlands. Do not buy. I spent 30 euros for nothing. I was really looking forward to having some new piercings, but time and money just wasted. And customer service just sent you automatic emails, whatever you sent to them, WORST.
Echt niet bij kopen
Echt niet bij kopen. Reviews zijn nep!! Slechte levering en geen refunds. Prijs kwaliteit is ook erg slecht!

Chinese troep
Bijna een ring besteld voor €39.99.
zag dat de ring ook op de site van Shein te koop was voor €2.25. Ook ketting en oorbellen zijn dezelfde als bij Shein. Hier te koop voor een paar euro. Zelfs de foto's zijn gewoon gekopieerd door gloed sieraden. Trap er niet in, chinese troep. Oplichters
Fraudulent company with fake jewelry…
Fraudulent company with fake jewelry from china
The packaging arrives with no branding and written in Chinese. The quality of the pieces is obvious immediately that it’s fake. They lie about the quality completely. It’s not gold plated at all. It tarnished in less than a few hours. And when you request a refund they inform you that have a no refund policy but they’ll give you a coupon to spend more money at their fake jewelry store

Zeer slecht bedrijf
Zeer slecht bedrijf. 2april besteld en nu (13 april)nog niks in huis! Het lef hebben om DHL de schuld te geven!! Bah! Wanneer mijn bestelling komt retourneer ik het zonder te bekijken.

SCAM!!! Fake jewelry!! from china
SCAM! FAKE JEWELRY FROM CHINA.
They say on their site that everything is allergy-proof, gold-plated, tarnish proof, etc. None of this is true. I had an immediate allergic reaction which only happens for me if it's fake gold plating. Also, the items tarnished within 12 hours of wearing, the gold flakes and scrapes off so its clearly fake. And further, the items arrive in an unlabeled bag literally shipped from china. This is a fake company scamming people.

Resposta da Gloedsieraden
Ik moest mijn artikel ruilen en het…
Ik moest mijn artikel ruilen en het proces verliep probleemloos!
Geen aanslag
Geen aanslag, geen vervaging - alleen maar prachtige, hoogwaardige sieraden!
Mooie sieraden
Super goede sieraden maar beetje…
Super goede sieraden maar beetje langere wachttijd dan ik normaal gewend ben, al met al top
Geen aanrader
Echt ellende. Product voor kerstpakket besteld, kwam veel te laat binnen. Na een paar dagen was de ketting al kapot. Contact proberen te zoeken, geen reactie. Producten komen uit china, maar doet zich voor als nederlands bedrijf. Bestel hier niet!
Oplichting! Scam! Bestel hier niet!
Dit bedrijf is volledig onbetrouwbaar en komt zijn afspraken niet na. Mijn bestelling (#1127) werd veel te laat geleverd, waardoor ik het niet meer kon gebruiken en elders een alternatief moest kopen. Toen ik contact opnam voor een retourzending, kreeg ik geen enkele reactie.
Ze zijn telefonisch onbereikbaar en negeren e-mails, wat sterk wijst op oplichting. Een serieus bedrijf zou dit professioneel oplossen, maar hier word je gewoon genegeerd. Ik ga juridische stappen overwegen en raad iedereen af om hier ook maar iets te bestellen.
Trap er niet in! Dit lijkt op pure oplichting!
Oplichterij!
Slechte kwaliteit spullen uit China. Bij retourneren draait de klant op voor de retourkosten naar China volgens verkoper.
Verkoper probeert zo lang mogelijk retourneren te voorkomen door te blijven mailen met andere opties. Oplichterij! Ik heb aangifte gedaan. Het Nederlands consumentenrecht wordt hier grof geschonden.
China troep!!
Ik heb oorbellen besteld bij Gloedsieraden. De levering duurde lang, maar na kerst kreeg ik een bericht van YunExpress, dan voel je al nattigheid... en jawel hoor: het is gewoon goedkope China zooi!
Het telefoonnummer op de site is onbereikbaar, dus ik vrees het ergste....
Kortom: NIET DOEN!!
Goedkope Chinese troep, niet kopen!
Besteld en 1 setje ontvangen, 1 x niezen en het is stuk. Andere setje niet op voorrraad, ze proberen mij heel wat anders aan te smeren en nu na 3 maanden eindelijke de belofte van een refund.
Goedkope Chinese troep, niet kopen!
Een setje oorbellen besteld en betaald…
OPLICHTERS!!! Een setje oorbellen besteld en betaald via gloedsieraden.nl. Toch lichte twijfels over de webshop. Gelijk gemaild naar support dat ik het setje wil annuleren en graag mijn geld terug wil. Ook telefonisch proberen te bereiken. Geen enkele reactie. Mail wordt niet gereageerd en telefoonnummer bestaat niet. Midden in de nacht krijg ik een mail dat mijn bestelling uit China via Yunexpress wordt bezorgd. PAS OP VOOR DEZE WEBSHOP!!!