1. Loja de Ferramentas
  2. Loja de artigos domésticos

Informação fornecida por fontes externas variadas

Naam bedrijf winkelmandje Naam bedrijf winkelmandje Naam bedrijf winkelmandje Naam bedrijf winkelmandje

2,9

Sem histórico de pedidos de avaliações

2,9

Todas as avaliações

0 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Nós verificamos as avaliações

Deze reveuw gaat over marktplaats wat…

Deze revieuw gaat over marktplaats wat zich eigenlijk geen bedrijf mag noemen vind het meer een oplichter
je koopt op markplaats een artikel met kopers bescherming dus zou je denken prima goed geregeld
VERGEET HET MAAR als je bent opgelicht en je meld dit bij marktplaats binnen 6 dagen wettelijk bij hun is 7 dagen ze vragen van alles over het gekochte maar ze schrijven doodleuk u bent te laat de betaling is al gedaan we kunnen niets meer doen
DUS LET OP KOPERS BESCHERMING OP MARKTPLAATS IS GELD KLOPPERIJ JE WORDT BEDONDERT ZE BETALEN BLIJKBAAR AL BINNEN 5 DAGEN UIT
24 DECEMBER 2023 GEKOCHT 29 DECEMBER 2023 GEMELD DAT IK OPGELICHT BEN want de verkoper reageerde nergens meer op
kopers bescherming is 5 procent van het gekocht bedrag betaling wordt geregeld door een betalings platvorm van MP

ben je op gelicht spreek mp binnen 4 dagen aan want ze nemen het niet zo serieus met de kopers bescherming als het hun maar geld opleverd daar gaat het hun om
dus kopersbescherming geeft geen enkele waarborg bij mp
ONLINE PAYMENT PLATVORM IS HET BEDRIJF DIE DEZE DINGEN ZOU MOETEN REGELEN VOLGENS MARKPLAATS.... . ZOU MOETEN ????? nou niet dus

28 de janeiro de 2024

Beware of this company

I have invested in crypto for a few months and am not happy with the way they have treated me in the withdrawal process which are I had to pay for any excuses they came up for example: account upgrade required, PIN withdrawal,withdrawal fees, and last for the tradings commissioners fee.
I found it very frustrating and nonsense because all those things doesn’t nothing to do with how the crytotrading supposed to work, I never received any reasonable explanation from them why should I pay for? Until today I am never be able to make a withdrawal as my profit as well ! I have lost for €3000 only for their excuses. I will like to warn people to not invested their money for the company “instantrapid.com except if you are a big investor!
I am speaking here from experience and the truth.

15 de maio de 2023

Esta empresa é sua?