Gorm's Pizza CPH Airport Avaliações

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

1,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har været alle Gorms restauranter. Jeg får hver gang den bedste oplevelse af maden og pizzaerne. Vi har også fået bestilt mad fra Gorm catering til min datters konfirmation. Bedste mad med beds... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Lage skikkelig godt pizza hadde vært en start. Understekt, for mye olje, for mye origano og svært kjedelig smak. Jeg har spist der masse ganger tidligere men dette var en skikkelig nedtur. 135 danske... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Pizzan var väldigt väldigt tunn och bränd och rasade sönder när man försökte ta upp den. Den badade i en sjö av olja som gjorde den mjuk och mosig. Det var ingen ost alls förutom fyra små cirklar med... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kejserens nye klæder ! Tynd pizzabund rå kartofler og umådeligt lidt ost på en Denny special. Signaturpizza ??!!! Dårlig tyndt lag tomat sauce 3 tomater og 3 små tynde skiver “kød” dårlig smag - og... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Restaurante

Escrito pela empresa

Gorm’s is home of the original thin crust pizza made from 48 hours raised Danish sourdough. Here in our pizzabars in CPH Airport you’ll find perhaps the thinnest and crispiest pizza in Denmark; namely the original Gorm’s style that has spearheaded the pizza-revolution in Denmark from the moment when Gorm’s opened its first restaurant “Magstræde 16” in Copenhagen’s Latin Quarter back in 2008. The main ingredients – the base, the special “spicy” tomato sauce and the fresh mozzarella – are all 100% organic and produced locally in Denmark. You shouldn’t expect greasy Napolean style pizzas. Instead, expect delicate and digestible pizzas that will do you good when you sit on the flight on your way to your travel destination! Products of the highest quality and a sound and “light sensation” when you have eaten, are some of the core DNA-markers in our original pizza style. We hope you’ll enjoy our thin crust pizza – and your flight! Service information: We always do our utmost to deliver great food and service and we take pride in happy guests. If your experience does not live up to your expectations, please address this by directly contacting our franchise operator SSP. You’ll find contact info on this site.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

7 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

“Vi lukker om lidt fordi jeg gerne vil hjem”

Halvflabet medarbejder der i stedet for at hjælpe, talte ned til flere personer og da der blev spurgt om hvornår de lukkede (22 officiel lukning) fik jeg af vide at de lukkede om lidt og jeg kunne bare få et plastikkrus. Jeg skulle vente længe i lufthavnen, så jeg bestilte en øl mere, igen spurgt om jeg ville have et plastikkrus hvor jeg sagde nej, jeg er på en restaurant egentligt og i har åbent til 22. Medarbejderen sagde at jo det er rigtigt nok, men vi skal jo også gøre rent. For at være helt ærligt er det jo bare elendig service, nærmest komisk dårligt

14 de abril de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Konkurs fusk: Millliongæld til staten undgås

Firmat er gået konkurs og genopstår 2 uger senere med samme ejer. En smart måde at få fjernet sin gæld på. Gorm skylder staten 15millioner kroner. Det er dine og mine penge, som Gorm fusker sig til ikke at betale. Han laver et nyt firma til samme butik. Wupti. Alt gæld fjernet. Ingen krav om at skal betale e eneste øre tilbage, fordi nye firma er nyt og gammelt firma er gået konkurs. Total fuskeri.

29 de março de 2023

145 KR RIP

Jeg kommer aldrig der igen De tager jo folks penge med et smil på læben De skulle skamme sig og dårlig pizza Det er lige før der er rotter i køkkenet

7 de março de 2023

Dårlig oplevelse

Smagen på fyldet var ok, der var bare ikke nok på. Bunden var som tyndt sejt pap… 145 kr for en pizza, det var den absolut ikke værd. Finder bedre frosne pizzaer i den lokale netto osv.

9 de fevereiro de 2023

Ringeste pizza nogensinde

Ringeste pizza nogensinde! Nå nej,,,tror faktisk frysepizzaen fra Aldi var dårligere. Et stykke pap med pølse og ost på er altså ikke 145 kr. værd. Gorm! Det kan du fan'me ikke være stolt over.

29 de janeiro de 2023

Gorm's grillbriket

Gorm's grillbriket havde nok været et bedre navn. Den pizza jeg fik var i hvert fald tættere på en grillbriket med tomatsovs end en pizza. Der var STORE brændte/sorte pletter under pizzaen. Pizzaen blev sendt tilbage, men der var ingen undskyld, tilbud om at lave en ny eller pengene tilbage - jeg forlod stedet!
Det er åbenbart hvad man kan forvente når man vælger at have uvorne teenagere til styre bikse, som tydeligvis er ret ligeglad med hvad de laver.

Stedet er ikke pengene værd.

14 de janeiro de 2023

En wrap med tomatpure

145 kr. for den tarveligste pizza jeg nogensinde har fået. Det overgår selv de utallige turistfælder rundt om verdenen. Det smagte som havde man hældt tomatpure ud over en hvede wrap. Ufatteligt at man kan drive en forretning på det bras. Derudover bør en økologisk pizza ikke giv akut anfald af fjøjtenskid. Den skarpe smag river din mavesæk midt over.

31 de dezembro de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Absolut ikke et sted vi kommer igen

Vores lille familie på 4 var i går D. 27/12-22 forbi Fisketorvet i København vi gik ind på Gormspizza for at spise aftensmad inden vi skulle videre til operaen. Det kom vi hurtigt til at fortryde de såkaldte " Pizzaer" var som knækbrød og næsten ikke til at skære ud de sprang som knækbrød i mange stykker og smagte absolut ikke som pizza så er der prisen på på pizzaerne det er jo nærmest svindel ( priser fra 125 - 145 ) for noget der ikke er til at spise det er helt sikkert sidste gang jeg har sat mine ben i en af Gorms Pizza steder

26 de dezembro de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Inden jeg ville skrive min egen anmeldelse...

Inden jeg ville skrive min egen anmeldelse, kiggede jeg lige nogle de andre igennem.
I anmeldelserne så jeg bemærkninger om medarbejdernes ligegyldige attitude, en skuffelse over pizzaerne, der ikke var ordentligt tilberedte og fyldet var sjusket fordelt, en restaurant, som ikke var ordentligt ryddet på bordene. Samlet set havde de andre kunder hos Gorm’s, haft en dårlig oplevelse. Og alle de punkter, som de fremførte, kunne jeg desværre nikke genkendende til.
Næste gang jeg er i lufthavnen, ser jeg mig om efter en af de mange andre gode muligheder, der er for at få noget at spise. Det skal være min anbefaling til andre.

10 de novembro de 2022

No.1 worst pizza!

Vi fik to pizzaer, der mere mindede om tyndt knækbrød med sparsomt pålæg. Smagen kunne ikke retfærdigere for den afsindigt høje pris. Hånden på hjertet den værste pizza vi har smagt nogensinde!

12 de novembro de 2022

Virkelig elendig pizza

Virkelig, virkelig dårlig, elendig pizza . Vi fik 3 forskellige slags og de var alle 3 slet ikke værd at spise. Prisen føltes derfor også hysterisk høj.

1 de agosto de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

De skylder mig knap 38.000 kr for et…

De skylder mig knap 38.000 kr for et stykke tele konsulent arbejde udført for over 2 år siden.
På baggrund af mit arbejde, godkendt af Gorms, er det estimeret at de har sparet på den gode side af 150.000 kr.
Men nu er det pludselig ingen aftale og de render fra ansvaret!
Hold op med at støtte dem, usympatiske mennesker især direktøren Jakob!
Man kan desværre ikke komme igennem til Gorm selv for at stille ham til regnskab!
Lad være og støt dem, så de kan rådne op og lukke flere forretninger!
Betal det i skylder!

4 de agosto de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Virkelig kedelig start på ferien

Virkelig kedelig start på ferien. Omelet til overpris, tørt brød og salat der lignede noget der havde ligget fremme på bordet i en uge. Der var ikke noget der mindede om kompetence eller service og alle tre serveringer var mildest talt uappetitlig. Slatten salat og alt for meget ost.

13 de outubro de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vil I ikke nok bage min pizza? - evt tage jer af det, hvis den ikke er bagt

Bestilte i denny special i torvehallerne.
Sprød bund? - det kan man ikke sige, til gengæld er jeg imponeret over at man kan lave en pizza med tynd bund, uden dejen er bag. Osten var ikke vare “ikke smeltet”, den var decideret kold og kartoflerne rå. Jeg tænker der har været to ens pizzaer og de har taget den forkerte ud. Det er vel hvad der kan ske, men dér hvor det bliver helt dumt, er da jeg henvender mig til personalet. De starter med at køre den af med at den skal være lidt rustik, fair, hvis den var rustik, men den var ubagt. Beder ekspedienten om at tage en bid af et slice (der var masser “urørt” pizza), det ville ekspedienten ikke, jeg kunne end ikne få en “ommer”,
Så jeg har betalt 120kr for dej med rå kartoffel på. Seriøst?
Har generelt godt kunne lidt Gorm’s tidligere, men med denne oplevelse kan jeg da kun anbefale at man tager på Frankies, mother eller neighborhood i stedet. Det handler mindre om at der måske er sket en fejl, end det faktum at personalet var fuldstændigt ligeglade. Gorm’s pizza er normalt gode, men er seriøst rasende over behandlingen

1 de outubro de 2022
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais