Gorm's Pizza CPH Airport Avaliações

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

1,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har været alle Gorms restauranter. Jeg får hver gang den bedste oplevelse af maden og pizzaerne. Vi har også fået bestilt mad fra Gorm catering til min datters konfirmation. Bedste mad med beds... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Lage skikkelig godt pizza hadde vært en start. Understekt, for mye olje, for mye origano og svært kjedelig smak. Jeg har spist der masse ganger tidligere men dette var en skikkelig nedtur. 135 danske... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Pizzan var väldigt väldigt tunn och bränd och rasade sönder när man försökte ta upp den. Den badade i en sjö av olja som gjorde den mjuk och mosig. Det var ingen ost alls förutom fyra små cirklar med... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kejserens nye klæder ! Tynd pizzabund rå kartofler og umådeligt lidt ost på en Denny special. Signaturpizza ??!!! Dårlig tyndt lag tomat sauce 3 tomater og 3 små tynde skiver “kød” dårlig smag - og... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Restaurante

Escrito pela empresa

Gorm’s is home of the original thin crust pizza made from 48 hours raised Danish sourdough. Here in our pizzabars in CPH Airport you’ll find perhaps the thinnest and crispiest pizza in Denmark; namely the original Gorm’s style that has spearheaded the pizza-revolution in Denmark from the moment when Gorm’s opened its first restaurant “Magstræde 16” in Copenhagen’s Latin Quarter back in 2008. The main ingredients – the base, the special “spicy” tomato sauce and the fresh mozzarella – are all 100% organic and produced locally in Denmark. You shouldn’t expect greasy Napolean style pizzas. Instead, expect delicate and digestible pizzas that will do you good when you sit on the flight on your way to your travel destination! Products of the highest quality and a sound and “light sensation” when you have eaten, are some of the core DNA-markers in our original pizza style. We hope you’ll enjoy our thin crust pizza – and your flight! Service information: We always do our utmost to deliver great food and service and we take pride in happy guests. If your experience does not live up to your expectations, please address this by directly contacting our franchise operator SSP. You’ll find contact info on this site.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

7 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Madkatastrofe.

Netop vendt hjem fra besøg på Gorms i Magstræde.
Aldrig i mit lange 63 årige liv,fået SÅ dårlig italiensk mad.Betjent adf alt, alt for ung og urutineret mand, han gjorde dit bedste, men.....
Fik carpaccio, den var så tyndt skåret,at du kunne se tallerken gennem kødet,og smagte af ingenting.
Værre blev det da parpadellen med svampe kom på bordet. Overkogt, glemt at komme salt i vandet, svampene vandige og syrlige i smagen. Bad om at få salt, der gik 20 min. = pasta kold. Pizza tynd som papir, ubehagelig
Tomatsovs, 3 små klatter mozzaralla,skinke og portobellobsvamp i tynde skiver, og tilmed brændt i kanten.
Al mad vi havde fået, uspiselig, som vi meddelte den unge tjener, han undskyldte, det bedste han havde lært.
Ved betaling kom en lidt ældre mand,klagede igen over maden, han trak på skuldrene og sagde: det jo smag og behag.
Vi syntes det var en uforskammet og uprofessionel opførelse.
Kommer aldrig på nogle af disse Gorms restaurant igen.
Giver 1 stjerne, KUN fordi man ikke kan give 0000000000000

22 de outubro de 2021

Supergo’ pizza !!!

Var på Gorms i Århus fredag d. 1. oktober sammen med en veninde. Kan varmt anbefale “Sweet Truffle” ( fik den glutenfri). Een af de bedste pizzaer, som jeg har fået!👍 God stemning; fin betjening - “what’s not to like”! Kommer afgjort igen 😊!

3 de outubro de 2021
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Meget lang ventetid og nærmest ingen…

Meget lang ventetid og nærmest ingen betjening. Vi ventede meget længe på vores mad, og det var nærmest umuligt at få kontakt til en tjener. Her skulle man selv rejse sig og henvende sig til dem. Maden var helt ok, men resten ikke noget at rose.

3 de outubro de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Urimelig ventetid og manglende kommunikation

For et par uger siden besøgte vi Gorms i Aarhus. Der var desværre meget lang ventetid på maden. Da vi havde ventet over en time på forretten, blev vi tilbudt drikkevarer på husets regning. Men desværre blev to ud af tre glas glemt. De to manglende glas hvidvin kom lunkne efter yderligere 30 minutter. Efter godt 1,5 time fik vi vores forretter, hvorefter det igen blev tid til at vente længe på hovedretten. Bordet ved siden af os fik mad før os på trods af, at de bestilte en time senere. I løbet af aftenen, var der fire forskellige tjenere forbi vores bord. Da vi betalte, foreslog personalet, at vi skrev en mail til restauranten for at få kompensation af en slags. Den mail har jeg dog stadig ikke fået svar på. Selvfølgelig kan der ske fejl, men når det sker, burde nogen påtage sig ansvaret.

19 de setembro de 2021

Gorms Pizza Fields

Vi ventede i 40 min på vores mad og restauranten var ikke engang halvt fyldt og de fleste sad allerede og spiste. Vi måtte spørge 2 gange før der skete noget.
Så gode er de pizza’er heller ikke…

18 de setembro de 2021

SUPER TILFREDSE

SUPER TILFREDSE !
Vi var på Gorm's pizza både i Fields og Fisketorvet.

Vi fik deres Party i provinsen pizza... SUPER LÆKKER ! Helt sikkert en anbefaling fra os.. og deres hvidløgsbrød Mums.. lækre tynde bunde og lige tilpas fyld med god smag.

29 de agosto de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hvis man er sulten og har dårlige

Hvis man er sulten og har dårlige tænder skal man ikke købe pizza hos Gorms , vi sad en sulten familie med to børn , det var hårdt bagt fladbrød med lidt fyld på , sorte brændte uspiselige kanter . Vi måtte servere rugbrød med leverpostej til børnene , mens vi selv knasede os igennem deres pizzaer ,havde fornemmelsen af at være godt snydt for pengene .

28 de agosto de 2021

Havde man kunnet givet 0 stjerner

Havde man kunnet givet 0 stjerner, var der givet det! Men fair nok - pizzaerne var okay og den søde, engrlsktalende pige der rent faktisk var serviceminded og sørgede for at vi kunne få lov til at betale er en stjerne værd. Det er dog sidste gang vi sætter vores ben på Gorms v Fields! Blev modtaget og anvist en plads, det var vældig fint. Og så ventede vi. Samme tjener kom så og anviste et par en plads tæt på os, og kom efterfølgende og tog imod deres bestilling. Min kæreste fik øjenkontakt med ham, men han forsvandt! Efter endnu en rum tid kommer han så op imod os og skal passere et bord med 8 højrøstede midaldrende mænd, der åbenbart mente at nu var det deres tur. Så han stopper op og begynder at tage imod bestilling fra dem, vender sig mod os og siger " jeg kommer op til Jer om lidt". Jeg måtte så gøre ham opmærksom på at det IKKE var i orden. Og at han allerede havde forbigået os. Det blev han noget vrangen over, men kom dog over og tog imod bestilling... resten af aftenen gjorde han alt for at ignorere både os og samtlige andre gæster! Sådan en behandling finder vi os bare ikke i, det er SÅ discount. Så sætter ikke vores ben der igen...

28 de agosto de 2021

Madforgiftning

Spiste på Gorms pizza i Kastrup lufthavn, eftersom det var det eneste spisested der var åbent efter kl. 19. Købte en kartoffelpizza, som endte med at ødelægge de første dage af min ferie med en omgang madforgiftning. Så tak for det. Dertil var kartoflerne næsten rå og smagte ikke af noget. Sidste gang jeg spiser der.

23 de agosto de 2021

Det var noget skidt…Fisketorvet

Jeg bestilt en pizza Miss Wishbone med bøffelmozzarella. Sikken en skuffelse man havde ikke afvandet mozzarellaen svømmede i pesto og var overfyldt med rucola. Det var en gang sjask ikke noget sprødt alt var gennem vædet af pesto og væske fra mozzarellaen. Det er ikke en pizza værdig. Stop med at lave pizza

22 de agosto de 2021

cullinaire b*ullshit

cullinaire b.ullshit: var på pride i går, bestilde "pizza" med kartofler, mozarello, tomate etc, efter kun 2/3 min. fik jeg et slags konvolut tynde "pizza" kun men nogle mere tynde kartofler skive ikke nogen mozarello ost, tomate på!!! smager? ikke et skidt smage og det det er gourmet? ? heldig ver der nogen det solgde pølser lige i nærheden

22 de agosto de 2021

Vi har besøgt Gormspizza i Horsens

Vi har besøgt Gormspizza i Horsens. Vi bestilte ikke pizza, men en ret med svinekæbe a´la osse buco, et meget lækker stykke kød og sovs, men alt alt for lidt tilbehør, 2 små kartofler 1 grøn asparges og 2 radisser i en grøn dresseing, og et lille brød. Det smagte godt, men vi blev ikke mætte, hvad vi også gjorde opmærksom på. Vi turde ikke bestille dessert, af frygt for hvor lidt vi ville få. Vi kørte efterfølgende til Cirkel K og spiste en fransk hotdog.
Vi blev anbefalet en rose vin, som må siges at være fantastisk god, men også dyr. Det er nok det mest positive at sige om den restaurant, som vi ikke har lyst til at besøge igen.

6 de agosto de 2021

Ringeste pizza til dato

Ringeste pizza til dato. Tillykke med det.
Tynd tynd tynd pizza med en syrlig tomatsauce og indgredienser totalt blottet for smag. Den syrlige tomatsmag hænger dog ved. Den manglede salt og den var ikke engang skåret ud. Det skulle man selv gøre med en smørkniv.
Hold jer langt fra det sted!!!!

6 de agosto de 2021
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Så kom vi til Københavns lufthavn

Så kom vi til Københavns lufthavn. Her besøgte vi Gorms for første gang. Vi fik to Magerita pizza. Pizzaen smagte fint men 130 kr. Var den ikke værd. Bunden var alt for tynd, så det blev nærmest alt for snasket. Fint med en tynd bund, men ikke, hvis det hele bliver snasket og næsten bliver et stort misk mask. Da jeg skal hente det, har de ikke lavet den korrekt. En med tomat og en uden tomat. Begge var uden tomat og jeg måtte selv spørge efter at få den skåret ud. Det er ærgerligt, at man skal bruge så mange penge og der er sprog barriere. Jeg synes det er super fint, at der ansættes forskellige nationaliteter, men de skal forstå, hvad gæsten vil have og især med de priser. Vil hellere støtte den lokale Pizzamand 🥰

31 de julho de 2021

Lækker frokost hos Gorm’s

Vi nød en skøn frokost bestående af gourmet pizza på Gorm’s i går. Den søde servitrice var venlig, imødekommende, beleven, havde humor og var meget sød til at svare på alle vore spørgsmål som førstegangs gorms-gæster.
Pizzaerne var super lækre og med gode råvarer. Virkelig lækker mad. Vi bestilte tre pizzaer og delte herom således fik vi smagt alle tre slags. Der var lækkert vejr så vi sad udenfor i den hyggelige gårdhave.
Alt i alt en god oplevelse og eneste ærgelse er, at der er langt til Horsens fra Vendsyssel, så vi ikke kan komme der med jævne mellemrum😉

28 de julho de 2021

Bestemt ikke pengene værd:-(

#Gorm’s Kolding
Har lige været forbi og spise- Og må ærligt indrømme, at det ser meget bedre ud, end det i virkeligheden er😞
Al maden på nær Pizza’erne var overdynget med olie- Nærmest uspiseligt😕
Vores meget lille bord flød med olie, jeg fik olie på tøjet.
Og vi fik 6 retter serveret over 2 omgange. Og vi var igang med de første 3 retter, imens hun kom med de sidste 3 retter.
Pris og kvalitet hænger bestemt ikke sammen her:-(
Alt i alt en meget skuffende oplevelse….Har bestemt ikke planer om at besøge Gorm’s igen.
Men personalet var søde🙂

22 de julho de 2021

Gorms i Ørestaden.

Gorms i Ørestaden.
Næsten tom restaurant. Alligevel 1 times ventetid på maden. Ingen undskyldning for ventetid.
Regningen lød på 2 varer, som vi ikke havde modtaget, og da vi bemærkede det, blev det blot korrigeret uden undskyldning.

21 de julho de 2021
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais