Uitgebreid assortiment en heerlijke en goede kazen.Alleen wel een beetje triest dat zij 10.30 euro rekenen voor de Emmi kaasfondue terwijl ik daar bij Jumbo 5.99 voor betaal. Dat mag dus wel iets goed... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
We have ordered cheeses from here many times. The selection of Dutch and non-Dutch cheeses is very good and we have always had good service and no problems with delivery. Once we had a small problem a... Ver mais
Heerlijke verse kaas, snel bezorgd met koelelement. Veel keuze dus super aanrader
De Goudse kaas shop, daar kwam ik pas achter toen ik contact met kaashandel Peters zocht, welke bij on op de markt staat. Bij kaashandel Peters denk je met een kaasboervte maken hebben, totdat je daar... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Kaas online bestellen ✔ breed assortiment (Goudse) kaas ✔ vers van het mes ✔ wereldwijde verzending zonder conserveringsmiddelen.
Informações de contato
Nobelstraat 10, 3846 CG, Harderwijk, Holanda
- www.goudsekaasshop.nl
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Niet vacuüm verpakt
In tegenstelling tot wat op de website staat en nadrukkelijk ook nog eens per mail verzocht werden hele kazen van 900 gram en 1,1 kg niet vacuüm verpakt terwijl dit benodigd was om mee te nemen naar het buitenland.
De webshop was verder overzichtelijk en met een ruim assortiment
Veel soorten speciaal kaas voor de…
Veel soorten speciaal kaas voor de kaasliefhebber
prima webshop,ruim aanbod,snelle…
prima webshop,ruim aanbod,snelle levering .ik ben goed te spreken over goudsekaasshop,en soms duurt de levering wat langer,maar in deze tijd is dat te begrijpen.ik ben al langere tijd klant,en ben tevreden met de producten,en vooral de vele soorten kaas.doorgaan zo
Echte aanrader.
Echte aanrader.
Heerlijke kaas voor een eerlijke prijs. En super snel in huis.
Snelle levering en uitstekende service!
Wij zijn kaasliefhebbers en ik heb nog een goede kaaswebshop gevonden dit keer in Harderwijk.Voor de tweede keer een bestelling geplaatst. En weer was de service uitstekend! Mijn man en ik houden van een pittige kaas. Dus het werd de Stolwijkse oude kaas en de overjarige Goudse kaas. Alles goed verpakt. Schrijf je in voor de nieuwsbrief dan krijg je een mooie kaasschaaf bij je bestelling mee gestuurd. Gisteren besteld, vandaag in huis.
Track & Trace van PostNL. Orderbevestiging en factuur in mailbox.
Nogmaals dank Walter en tot een volgende bestelling!