Jeg bestilte for 10 dage siden en større ordre hos gpris.dk i forbindelse med en rund fødselsdag. På deres hjemmeside lover de 1–2 dages pakketid – det er meget langt fra den virkelighed, jeg o... Ver mais
A empresa respondeu
Bestilte vare en uge før jeg skulle bruge dem - der var lidt usikkerhed om de blev afsendt eller ej - men der var god kommunikation med kundeservice og de var på lageret flere gange for at føl... Ver mais
A empresa respondeu
Gpris - Online Grænsehandel fra Tyskland Velkommen hos Gpris! Online Grænsehandel, til afhentning lige på den anden side af grænsen, eller du kan selv bestiller fragt lige til døren. Med god service samt dansktalende personale, er du sikret en glidende grænsehandel. Der er ikke mange Online grænsehandelsbutikker, men hos os er du altid sikret en go´ grænsehandel! Vi glæder os allerede til at du bestiller hos os i vores Online grænsebutik. Vi har hos Gpris altid billig øl og sodavand til de tørstige og billigt slik til de sliksultne. Men ellers finder du selvfølgelig også andre billige dagligvarer hos os. Online Grænsehandel skal gerne være nemt og let i Tyskland- og det håber vi, at du oplever når du handler hos os. Gode tilbud og stort sortiment Online! Hos os kan du handle dine grænsevarer online og afhente i Harrislee, eller du bestiller selv transport lige til døren, og altid når du har tid og lyst. Når du kommer for at hente din bestilling er det naturligvis i tørvejr - du kører lige ind på lageret, varerne står klar til dig. Så let og enkelt kan grænsehandel i grænsebutikker Tyskland være! Du kan også selv bestille fragt af dine varer hos en transportør du selv vælge. Der er efterhånden mange om budet på nettet - det er nemt og smidigt, varerne afhentes hos os og fragtes direkte til dig. Vi har et stort udvalg af billige øl, sodavand, rødvin, slik, kaffe og meget mere. Vi har altid et godt tilbud, som du finder online, makeret med den nedsatte pris. Her er altid gode tilbud og alt, hvad du kan ønske, og forvente af en god og billig grænsehandel, bare meget nemmere. Grænsehandel Online skal være enkelt, nemt og billigt! I Gpris Online grænsehandelsbutikken finder du altid et stort vinudvalg til lave tyske priser. Både rødvin, hvidvin og rosévin - på flaske eller bag in box. Vi har kvalitetsvine i alle prisklasser og til enhver smag, til både hverdag og fest. Hos os er vi klar med rådgivning, så vi finder de helt rigtige varer til dig. Kontakt os gerne med spørgsmål, f.eks. hvis du ikke kan finde den vin, champagne eller anden varer du søger. Vi hjælper gerne med vin til alle lejligheder.
Gewerbegrund 3, 24955, Harrislee, Alemanha
Respondeu a 7% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Jeg bestilte for 10 dage siden en større ordre hos gpris.dk i forbindelse med en rund fødselsdag. På deres hjemmeside lover de 1–2 dages pakketid – det er meget langt fra den virkelighed, jeg oplever.
Efter 7 dage måtte jeg selv tage kontakt, da jeg intet havde hørt. Siden da har jeg været i dialog med dem, og senest har de lovet, at ordren skulle komme. Nu sidder jeg 24 timer inden festen starter og ved stadig ikke, om jeg får mine varer, eller om jeg skal ud og finde en nødløsning i sidste øjeblik.
Det er simpelthen ikke godt nok – især ikke når man planlægger en vigtig begivenhed. Hvis man ikke kan overholde sin egen leveringstid, bør man som minimum være ærlig omkring det og kommunikere proaktivt.
Jeg håber selvfølgelig stadig, at varerne dukker op, men uanset hvad er oplevelsen her ikke noget, jeg kan anbefale.
ordre 1455974

Resposta de Gpris
Ualmindelig langsom og dårlig service. Man kan ikke ringe dem op og de svarer heller ikke på mails. Jeg bestilte varer d. 2 april og jeg fik først selve ordrebekræftelsen d. 10 april. Nu venter jeg så på, at de skal pakke min ordre så fragtfirmaet kan hente den, hvilket de så heller ikke har særligt travlt med. Skal man bestille noget herfra, som man skal bruge til en særlig lejlighed på et bestemt tidspunkt, skal man virkelig være i meget god tid. Det er en useriøs forretningsmodel de opererer udfra

Resposta de Gpris
Jeg skrev en anmeldelse for 5 dage siden hvor jeg dog fik svar. Det har dog ikke resulteret i nogen former for besked om at mine varer er på vej. Jeg har skrevet 2 mails til den mail de selv skriver jeg skal henvende mig til og tlf kan jeg ikke bruge da en automatisk stemme siger man skal bruge mail adresse de ikke kan finde ud af at svare på. Både Gpris og fragtfirma har trukket penge så vil gerne snart have noget information om hvornår mine ting kommer da varer snart skal bruges.

Resposta de Gpris
Varerne var ikke pakket forsvarligt - IGEN. Gpris giver fragtfirmaet skylden, men papkasserne var ikke beskadiget. Jeg fik leveret 22 bøtter bolsjer, de 13 var smadret. Når bolsjerne har haft luft tilførsel bliver de klistrede og kan ikke bruges. Bolsjerne flød rundt løst i kasserne. Det var sidste gang jeg handlede der, selvom de er flittige til at spamme med reklamer :-(. Jeg er ikke sur - jeg er VRED.
Jeg har sendt utallige mails med billeder af mine smadrede bolsjer - INGEN SVAR!
Jeg ringer igen og igen - de lægger på uden at tale med mig!

Resposta de Gpris
det var en super oplevelse at sidde hjemme og bestille varer i Tyskland, savner dog flere varere så som fødselsdags flag og lignende varer,

Resposta de Gpris
Jeg kan godt lide at handle der og har gjort det flere gange. Er der et problem med en varer så har de være flinke til at ringe omkring det. Rigtig god hjemmeside og nemt at bestille.

Resposta de Gpris
Bestilte vare en uge før jeg skulle bruge dem - der var lidt usikkerhed om de blev afsendt eller ej - men der var god kommunikation med kundeservice og de var på lageret flere gange for at følge op.
Alle vare kom som bestilt og lovet.
Jeg anvendte HelloParcel, som leverede til mig med BRING.
Jeg handler der igen…
Peter Sørensen - Næstved

Resposta de Gpris
Jeg var lidt nervøs efter at have læst de mange negative anmeldelser, men min oplevelse har været rigtig god. Leveringen tog omkring en uge, og alle varerne ankom som forventet. Jeg valgte fragt via Helloparcel, og det fungerede også helt problemfrit. Alt i alt er jeg meget tilfreds, og handler her gerne igen 👍
Gpris fortjener alle 5 stjerner. det skulle prøves, trods det jeg læste om Gpris. Jeg har ikke fortrudt et øjeblik. Der kom en faktura med det samme, med dato på de forskellige varer. D 16 ankom den sidste vare, og jeg har hentet pakken D. 17. set var pakket sikket til transporten, som helloparcel stod for. Gpris har fået en ny fast kunde. jeg skrev også en mail til dem, med en forspørgelse, og der kom svar dagen efter. FLOT ARBEJDE GPRIS. TAK for jeres service
Jeg har nu handlet her flere gange og alle varerne kommer hver gang. Det tager ca. 1 uge.
Det er da nemt at sidde hjemme og få varer sendt fra Tyskland til grænsepriser.
Aldrig igen! Hørte intet fra dem efter ordrebekræftelsen, deres telefonnummer lægger på når man ringer op. Josephine svarede en enkelt gang pr mail, efter over en uge, hvor jeg fik at vide min pakke var hentet og alt var fint. Fragtfirmaet skrev så til mig, at de ikke havde hentet den. Ingen kommunikation, ingen afklaring, alt har været umuligt. Pakken dukkede op efter ca 14 dage ud af det blå. Aldrig igen.
Jeg lavede to bestillinger, som skulle sendes samlet. Jeg aftalte med en medarbejder fra gpris, at hun nok skulle sørge for at de to ordre blev sendt sammen. De trak beløbet for ordre nr 2 med det samme, mens pengene for den første ordre først blev trukket, da pakken var klar. Da min ordre når frem, kan jeg hurtigt spotte at ordre nr 2 slet ikke er med. Jeg har nu betalt for varer som jeg ikke har modtaget + ekstra fragt, da jeg havde bestilt over et vis antal kilo. Jeg kontakter dem straks pr mail. 1 gang. 2 gange. 3 gange og har stadig intet hørt fra dem. Ringer jeg til deres nummer, bliver der bare lagt på. Det er anden gang jeg bestiller hos dem. Første gang var der ingen problemer og de skrev endda om jeg ville bytte nogle af de udsolgte varer med noget andet. Hvad der er gået galt for dem denne gang ved jeg simpelthen ikke, men det værste er, at de ikke engang vil svare mig! Alle kan lave fejl og de kunne jo bare få sendt de manglende varer afsted og så var problemet løst.
Handlet hos dem flere gange. Hurtig svar på mail og hurtig levering. Brugte helloparcel mega nemt og pålideligt. Havde set flere der havde brugt dem til Gpris.
Hurtigt levering sendt d 2/2 leveret d 4/2, syntes det er fedt man kan trykke ind og man stadig vil beholde de varer der gør at leveringstiden kan blive længere, alt i alt en god oplevelse, handler gerne ved jer igen.
Man kan ikke ringe til deres telefon, de har hævet penge og jeg har INTET modtaget. Kan heller ikke få fat på fragt firmaet
Bestil til levering inden jul. Leveret som aftalt.
Endnu en kanon oplevelse
Hvis jeg kunne, så gav jeg denne e-handel butik 0 stjerner. Jeg har bestil juleslik og marcipan til at lave konfekt af næsten 2 uger før juleaften. I dag er det d 22 dec 2025, og jeg har stadig intet hørt fra Gpris.dk, som er en del af et svensk firma. Jeg har skrevet til dem 3 gange, og har intet svar fået. Jeg har ringet til dem 3 gange, og opkaldet lægges omg på "sikkert elektronisk" hver eneste gang. Jeg har sagt farvel til de penge, som jeg har købt for hos dette firma, forventer aldrig at se mine varer. Sjovt nok at når man bestiller en fragtmand til at hente varerne hos Gpris.dk, så får man omg besked fra dette fragtfirma.
HOLD DIG VÆK FRA DETTE FIRMA, KØB ALDRIG FRA DEM, DET ER FUSK, SNYD OG BEDRAG, LAD VÆR MED AT BEGÅ SAMME FEJL SOM JEG, og hundredevis af andre danskere. Lad dig ikke snyde af deres Facebook annoncer. Glædelug jul
Onlinebestilling foretaget, søndag, d. 14. dec. 2025 - Leveret på Sjælland med Hello Parcel/ Bring fredag, d. 19. dec. 2025.
Jeg har sjældent oplevet så dårlig service. Jeg bestilte slik fra Gpris og modtog forkerte varer. Siden da har det været rent kaos.
Jeg har to gange forsøgt at sende varerne retur med en returlabel, som Gpris selv har sendt, men begge gange virkede labelen ikke. Det er åbenbart mit problem, at de ikke kan finde ud af deres egen returproces.
Nu er der gået over en måned siden bestillingen, og jeg har stadig ikke fået mine rigtige varer. Gpris nægter at sende dem, før de har fået de forkerte retur — men det tør jeg ærligt talt ikke, når de allerede har bevist, at de ikke kan håndtere en retur korrekt. Jeg gider ikke risikere at stå uden varer og uden penge.
Kundeservice er langsom, upræcis og totalt uprofessionel. Hele oplevelsen har været ekstremt frustrerende, og jeg føler mig kørt rundt i stedet for hjulpet.
Kan på ingen måde anbefales.
Tak for en god oplevelse Gpris. Virkelig godt og hurtigt. Tænk at kunne bestille varer til tyske priser, og kunne hente dem i sin lokale pakkeshop 72 timer senere. Det er VIRKELIG godt klaret af jer. Sammen med hurtig pakning, og levering fra Hello Parcel & Bring, var det virkelighed., Håber i kan fortsætte på den måde. Jeg bestilte i øvrigt 11 forskellige varer, og kun 1 var udsolgt, det er fuldt ud acceptabelt.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.