Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Heel prettig dat je zelf online datum van bestelling kan aanvinken; wel wat jammer dat de bevestigingsmail laat kwam; in ons geval zowat tegelijkertijd met de levering. Verder alles prima; mooi g... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Prima winkel! Ik ben goed en vakkundig te woord gestaan via de telefoon. Het product bevalt goed. Klein puntje wat betreft emballage: Wat moet je met een pallet?? Gelukkig heeft de chauffeur mee... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het gekochte produkt - mollengaas - voldoet uitstekend. Ik gebruik dit ter afscherming van mijn vijver. Hiermede wordt o.a. voorkomen dat reigers hun slag kunnen slaan. Bovendien houdt het mijn bijver... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Centro de Jardinagem

Informação fornecida por fontes externas variadas

Snel een mooi gazon in uw tuin met graszoden. Gratis thuis geleverd in heel Nederland. Top kwaliteit graszoden. | graszodenwinkel.nl

Informações de contato

4,3

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

28 avaliações

Super!

Perfect, snelle levering, prima communicatie!

27 de novembro de 2013

Supermooi gras

Verder alles prima; mooi gras!

7 de maio de 2013

Prachtig grasmatje.

In december 2011, iets meer dan 100 m2 , aan graszoden gelegd. Ondanks de kou zijn de graszoden goed aangeslagen en in de zomer van 2012 genoten van een prachtig grasmatje. Goede kwaliteit en mooier gras dan een ander gedeelte wat ik gezaaid heb. Dat andere gedeelte ga ik nu vervangen door graszoden van de Graszodenwinkel......

14 de março de 2013
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Matige kwaliteit

Ik heb al eerder graszoden besteld waar ik erg tevreden over was. Helaas valt de besteling van afgelopen keer erg tegen met veel kale plekken en een hele dunne laag. Wellicht dat het er in het voorjaar beter uit gaat zien.

4 de dezembro de 2012
logotipo da Graszodenwinkel.nl

Resposta de Graszodenwinkel.nl

Beste Rene,

Dank voor uw review,
Omdat het gras nu, vanwege het seizoen, in rust is kan de kwaliteit minder lijken.
Als het gras vanaf medio maart-april regelmatig met stikstof wordt bemest zal uw gazon mooi en stevig worden.

Wij wensen u veel plezier op/van uw gazon.

Graszodenwinkel.nl

Goede graskwaliteit!!

Vrijdag 25 Mei werd het gras keurig op tijd bezorgd na telefonisch aangegeven. Het gras gelijk gelegd in de middag en nu drie dagen later ligt het er al heel mooi bij!!
Ik zal in mijn omgeving het mensen echt aanraden als ze nieuw gras willen hebben.

29 de maio de 2012

Top !!

Prima service.
Bezorging was wel veel te laat, maar de uitleg van het waarom en de excuses maakten het goed.
Nu de zon nog...

8 de maio de 2012

Goede communicatie

Goed bedrijf met dikke graszoden en zeer goede communicatie. Zelfs de chauffeur belde 10 minuten van tevoren dat hij eraan kwam!

16 de abril de 2012
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer goed en prima service top bedrijf!!!

Zoden zijn erg mooi en slaan gelijk aan kan gewoon niet beter.

zo ook de comunikatie is perfeckt bij dit bedrijf.

deze service zie je niet vaak meer zodra je betaald hebt is het vaak gedaan met de service, maar bij dit bedrijf absoluut niet nogmaals een echte aanrader om hier te kopen.

met vriendelijke groet Bijlsma

9 de abril de 2012

alles volgens afspraak. super

De info op de website is uitgebreid. De bestelling verloopt soepel en de aflevering precies zoals afgesproken. Chauffeur belde netjes van tevoren hoe laat hij er zou zijn en hij was er precies op tijd. Het gras is bij mij echt groener dan bij de buren

3 de abril de 2012
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

makkelijk besteld, goede service en heel snel geleverd

Op Woensdag middag ons gras besteld met haast, want op Zaterdag moest het gras gelegd worden. Voor de zekerheid had ik van tevoren nog gebeld of het ook echt zo snel geleverd kon worden en dat werd me verzekerd. Na het invoeren van de bestelling werd ik zelfs nog gebeld door Graszodenwinkel.nl om levering op Vrijdag ochtend te bevestigen (geen levering mogelijk op Zaterdag).
De graszoden waren van goede kwaliteit en hebben de ' wachttijd' van 1,5 dagen in opgerolde staat heel goed doorstaan.

30 de março de 2012

ongelovige helden die jongens

het was een zeer slecht grasveldje met hobbels mede veroorzaakt door mollen.voornamelijk onkruid en slechts hier en daar een grasspriet,wat hebben de jongens hard gewerkt, af en toe wel mopperen, maar ik begreep dat wel.
na ongeveer 4 uur lag er in plaats van een mollenveld een grasveld,geweldig om te zien.nu blijft het hopelijk mooi en na de winter hopen wij van ons tuinhuisje en tuin te kunnen gaan genieten.
mannen nog onze grote dank vanuit amsterdam

3 de fevereiro de 2012
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Onvoldoende

Er zat onaangekondigd een net in de zoden, waardoor je niet kunt verticuteren en goed onderhoud dus onmogelijk is.

27 de janeiro de 2012
logotipo da Graszodenwinkel.nl

Resposta de Graszodenwinkel.nl

Beste JK,

Dank voor uw review.

Onze graszoden zijn voorzien van een biologisch afbreekbaar net. Dit net is in een jaar verdwenen, waarna u dus prima kunt verticuteren.
Kwalitatief goede graszoden zijn altijd voorzien van een net. Ook al zijn er die u anders willen doen geloven.

Wij wensen u veel plezier op/van uw gazon!

graszodenwinkel.nl

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.