GreatWhite Of Sweden AB Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Trevlig kundtjänst med snabbt svar. Köpte en VIB270 med luftdurk och för priset så kan jag verkligen rekommendera den. Otroligt stabil, känns gediget byggd, perfekt släpjolle tillsammans med en Mercur... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Väldigt nöjd med hur företaget hjälpt mig med ett reklamations ärende på en båtmotor. De har varit väldigt hjälpsamma och trevliga i kontakten med mig. Hela tiden försökt hitta en lösning som passa... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fick kontakt med Jimmie på GreatWhite av en händelse. Och måste säga att jag har fått ett mottagande och en service som är utöver det vanliga. Har har verkligen gjort allt för att kunna hjälpa mig me... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Beställning, frakt och leverans va problemfritt. Beställde ett par sjösättningshjul och ett pvc ankare. Sjösättningshjulen va klockrena, precis som utlovat 👌😎.

Detalhes da empresa

1. Construtor Naval
  2. Revendedor de Barcos
  3. Loja de motores de popa

Greatwhite tillverkar gummibåtar och ribbåtar i storlekar mellan 2 & 7 meter. Vi har butiker och verkstad i Uddevalla samt i Gränna där vi monterar och servar våra båtar och motorer. Vi är auktoriserade återförsäljare och verkstad för Mercury samt Tohatsu. Vi innehar AAA-rating så det är tryggt att handla av oss. Vi har totalt 5st heltidsanställda mekaniker på våra anläggningar så att du alltid kan få hjälp om du behöver hjälp.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

49 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Todas as avaliações

14 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Lurendrejeri och skojare KÖP INTE

Har en elutombordare som är 3 år gammal, beställde reservpropeller och fick hem den. Muttern var grovgängad och förstörde propelleraxeln när jag försökte montera den. Vid kontakt hävdar Greatwhite att det är mitt fel och jag skulle ha vetat bättre även om de skickar fel grejer. Pratade med ägaren Jimmie i tfn och han var så otrevlig så jag kokade över. Uruselt företag! Jag köpte en Minn Kota istället och är så mycket mer nöjd med bemötandet jag fick hos SeaSea. Greatwhite är ett oseriöst företag.

18 de maio de 2023

Toppen service!

Åkte till Gränna för att försöka bestämma oss för rätt ribbåt. (Se och klämma lite) Det hela slutade med inköp av båt, motor samt tillbehör packat på släpet. 👍

Vi fick ett personligt möte (tack Leif!) och mycket bra rådgivning och kanonbra service, med lastning, montering, genomgång, råd osv. av teamet på plats. Mycket trevliga och proffsiga allihopa.

Har även haft kontakt med de i några veckor före besöket, och alltid fått snabba svar och mkt bra service.

Vi är alltså jättenöjda och har bara rosor att ge Greatwhite, och vi kommer absolut handla där fler gånger! Och så snygga ribbåtar dessutom!

/ Annika och Daffe

18 de agosto de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Urusel hantering av mitt köp! Har fortfarande inte fått min återbetalning.

Urusel hantering av mitt köp!! Varnar för detta företag.
Jag köpte och betalade för en el-scooter som vid leverans hade så många fel och brister att den inte gick att använda överhuvudtaget. Dessutom var den inte fabrikspackad (min man jobbar på lager och såg det direkt). Det vill de dock inte erkänna! "nej vi får aldrig returer från kunder". Rena lögner. Tog flera veckor med maila de och ringande innan vi äntligen fick en returfraktsedel, dock fortfarande inte pengarna tillbaka! Nä de har tagit el-scootern på lagning. Säsongen är slut och vi vill inte ha nån el-scooter av dem längre. De drar ut på tiden och vill inte göra rätt för sig, troligtvis så de tjänar sina pengar. Jag kommer anmäla dem och se till att jag får mina pengar tillbaka. Undertiden varnar jag alla från att köpa från greatwhite!

9 de agosto de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

For me was scary to order from them bc…

For me was scary to order from them bc of lots of bad reviews.. BUT they was nice price was best on market quality of thier boats ar good! I bought an engine now for gumm boat an seafox 5hp new engine. I was kind of hard and rude just bc of they reviwes. Also comes a BUT they was nice sent out quick home delivery which arrived 3th day of my order aftef! Great staff great delivery great price!

4 de agosto de 2021

Försvunnen båt

Köpte båt med aluminiumdurk i dialog med företaget som fanns i lager vilken därför betalades direkt. Kom överens att få hämta den i Uddevalla midsommar 2021. Dagen för upphämtning fanns inte båten i Uddevalla - den fanns inte alls, inte ens aluminiumdurken. Mest troligt har de sålt vår båt till någon annan.

Ingen har meddelat att det är problem. Företaget tar inte ansvar för sitt misstag utan försöker få oss att acceptera andra modeller som inte fungerar för oss. Vår modell finns i annan färg och durk men den tycker företaget att vi ska acceptera utan prisreduktion.

En bit in i semestern är besvikelsen stor i familjen som hade sett fram emot en båtsommar.

4 de julho de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Valde tyvärr att köpa en Hidea 20…

Valde tyvärr att köpa en Hidea 20 hk,,,. Motorn visade sej ej vara provkörd då bränslepumpen inte fungerade,,vilket de senare erkände,,, motorn var oljefylld trots att det står att den töms efter provkörning. Motorn har kraftiga vibrationsproblem , vilket visade sej efter att jag bytt bränslepumpen. Greatwhite svarar inte på mail, de vill bara sälja,, sen skiter de helt i kunden,,, .har mailat flertalet gånger,, ringt, pratat med dem på båtmässor,, inget händer,, Till deras försvar,, man får väl stå sitt kast när man köper Kina-skräp ,,
När man läser svaret som man får ifrån dem , så hänvisar de till ATV,, smart,,, men Greatwhite var ansvariga för garantin när jag köpte motorn,, när det blir problem,, ja då kickar man iväg Hidea,,. Tråkigt sätt av dem att hänvisa till ATV när de själva var ansvariga för affären

2 de abril de 2020

Handla inte där!!!

Jag köpte en cykel i juli! I början på oktober gick kedjan och växelarmen av! Efter en månads mejlande fram o tillbaka, skickade greatewhite reservdelar så jag själv kunde byta. När det va klart viste det sig att elen på cyklen hade gått i sönder. Detta är snart 3 veckor sen och det hsr inte hänt så mycket för det tar dom ungefär minst 1 vecka att återkomma med svar!!! Jag kan bara rekommendera att handla hos greatwhite om inte säkerna går sönder. Jättedålig upplevelse!!

11 de novembro de 2019