Grill Letten Avaliações

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

4 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Nós verificamos as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Nu har vi købt mad der oppe i mange år…

Nu har vi købt mad der oppe i mange år men hold da op hvor er det blevet dårlig efter der er komme ny ejer men nu har vi fået nok vi har lige været der oppe og den måde den unge medarbejder blev behandle på vil vi slet ik være en del af kan godt være i er dårlig til at lave mad men i kan i det mindste behandle jeres medarbejder ordentligt

31 de julho de 2026
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Mistet kvalitet

Købte mad derfra for første gang i et par år, i håb om at det var blevet bedre men nej. Knastør bøf der ikke havde nogen smag, brændt burgerbolle på toppen og en micropose salatmayo. Savner den gamle Grilletten.

24 de junho de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Smørrebrød til bisættelse

Vi skulle bruge 78 stk smørrebrød til sammenkomst efter vores mors bisættelses kl. 10.00. Jeg havde undersøgt alle smørrebrødsforretninger lukker op kl. 10.00 men efter aftale med Grilletten så kunne jeg hente alt smørrebrøddet kl. 8.30 hvilke en flot service, hvilket vi var glæde for, så jeg ikke skulle stresse. Vi havde bestilt smørrebrød til18 kr og det var så flotte stykker. Mange tak for super service og hjælp🙏

22 de dezembro de 2025
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Kedeligt og halvtørt smørrebrød

Vi har fået meget smørrebrød fra Grill Letten gennem mange år.
Men vores oplevelse i dag var rigtig øv.
Bestilte "Pænt" til 26 kr pr stk.
Brødet var tørt på en del af madderne, der var slatne svær på ribbenstegen, skinken havde tørre kanter, der var stort set ikke til at få øje på bacon på leverpostejen og frikadellerne var tørre og kedelige.

Det var slet ikke den kvalitet, vi plejer at få leveret fra Grill Letten.

19 de abril de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Den lækreste ribbenssteg sandwich

Den lækreste ribbenssteg sandwich!
Sødt, venligt og imødekommende personale der smiler, selv når de har super travlt.
Altid rent og velduftende af den gode mad, når man åbner døren.
Rimelige priser og rigelig mad.
Vi kører gerne en omvej, for at komme forbi Grill Letten!

18 de março de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Stenhård, tør pølse og frossen toast

Er kommet her i snart 14 år, men efter ejerskifte har jeg haft stort set kun dårlige oplevelser. Efter lang tids pause giver jeg det en chance igen.
Jeg spurgte om han ville sikre sig at pølsen var gennemvarm/stegt da den de to sidste gange nærmest ikke har rørt panden. Han siger at han så kun kun har nogen der har ligget der så længe at de er helt hårde. Men han vil gerne give mig en ostepølse i stedet til samme pris. Okay. Jeg kommer hjem og opdager at jeg alligevel har fået en helt hårde pølse og min toast er halvfrossen. Jeg bor lige ved siden af og går tilbage inden for 10 min. De tilbyder at varme min toast (tak?!) Og de spørger mig (?!) hvad vi skal gøre mht pølsen som de giver mig ret i ikke skulle have været serveret da den har ligget der hele dagen (og jeg nu har spist). Jeg er træt og tager min toast da den er varmet og går. Hvad er det for en standard og service? Det er virkelig ærgerligt.

6 de fevereiro de 2025

Virkelig dårlig oplevelse

Virkelig dårlig oplevelse. Slet ikke som det engang var.
Luksussmørrebrød som de kalder det og ikke skammer sig over, at tage penge for, minedede mere om håndmadder. Virkelig dårligt. Vi finder et andet sted fremover.

29 de novembro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Den dårligste mad i hele Slagelse

Den dårligste mad i hele Slagelse. Nu er det 4 måneder siden jeg fik mad der fra skulle prøve igen. Men det er det mest ringe og uspiselig mad. Synd at den eneste rigtigt grill i Slagelse er blevet ødelagt med så dårlig mad. Og mest dovne medarbejdere jeg nogen siden har set. Selv en 5 årige kan lave mad bedre end dem

21 de março de 2024

Flad oplevelse

Flad oplevelse.
Deres dyreste smørrebrød er under al kritik.
Slatten salat ,og smattede tomater,bacon over stegt(som kul)
Pålæg yderst sparsomt,og bestemt ikke lavet med kvalitet i forhold til prisen.
Når andre spørger,fraråder jeg griletten.

9 de fevereiro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vi har handlet der i mange år

Vi har handlet der i mange år, og det er kun blevet ringere og ringere som tiden er gået.
Det kulminerer i går med noget pålæg de kaldte roast-beef. God vind fremover, det får i brug for, vi handler der ikke mere

25 de janeiro de 2024

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais