Grizzly New Marketing Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Niet heel blij met de koude acquisitie die men na herhaaldelijk aangeven niet geïnteresseerd te zijn tóch blijft uitvoeren. Geen ervaring met de werkzaamheden verder. Update 2023: Ondanks dat m... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Werken nu 5 jaar met grizzly-brand new marketing samen naar tevredenheid 👍🏼 Waardevolle leads en hoge afsluitingingspercentage zijn daardoor mogelijk. Wij zijn dan ook dik tevreden met Julian en... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super goede ervaring gehad met dit marketing bedrijf! Voor een klant van mij had Grizzly marketing iets in beheer. Zij schakelden supersnel en binnen minuten hebben we dit geregeld. Eigenlijk zo... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Online gevonden worden, gaat helaas niet meer vanzelf. Hier heb je een specialist voor nodig. Vooraf hebben wij afgestemd waarop wij ons zouden richten om online gevonden te worden. Dit lijkt goed te... Ver mais

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

130 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 88% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

76 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Super bedrijf!

Super bedrijf!
Denken graag met je mee.
We zijn erg blij met deze samenwerking!
waterevenementenloosdrecht

29 de maio de 2024

Resposta da Grizzly New Marketing

Dank u wel voor deze beoordeling. Ook wij zijn erg blij met onze samenwerking met Waterevenementen Loosdrecht.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jarenlang goede ondersteuning bij onze…

Jarenlang goede ondersteuning bij onze marketing. Regelmatig persoonlijk contact en evaluatie van de ondernomen acties. Zeer tevreden.

17 de maio de 2024

Resposta da Grizzly New Marketing

Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze dienstverlening.

Top organisatie

Wij zijn erg blij met hetgeen dat er allemaal voor ons gedaan wordt. Er wordt proactief mee gedacht aan de oplossingen.

6 de maio de 2024

Resposta da Grizzly New Marketing

Dank voor uw compliment en fijn om te horen dat u tevreden bent over onze werkzaamheden.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Werken nu 5 jaar met grizzly-brand new…

Werken nu 5 jaar met grizzly-brand new marketing samen naar tevredenheid 👍🏼
Waardevolle leads en hoge afsluitingingspercentage zijn daardoor mogelijk.
Wij zijn dan ook dik tevreden met Julian en Tim en Kevin met eerlijke en heldere uitleg hoe ze te werk gaan.
Ga zo door mannen.
Vr gr marco uit Nijkerk van M&M the next.

24 de abril de 2024

Resposta da Grizzly New Marketing

Bedankt voor uw compliment, Marco. Laten we hopen op een nog langdurige samenwerking.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Grizzly beloofde in oorsprong een webshop

Grizzly beloofde in oorsprong een webshop te bouwen. Enkele jaar verder en vele duizenden euro's later hebben we nu een site met 3 pagina's in LAMENTABEL Nederlands die in wezen niet operationeel is. Grizzly bleef keer op keer pushy voor vernieuwing van het contract zonder ooit een werkzame site op te leveren. Grizzly is GEEN site builder. Een leeg marketing verhaal. Niks meer.

30 de novembro de 2023

Resposta da Grizzly New Marketing

Onder deze gegevens komt u niet voor in ons klantensysteem. Wanneer u toch klant bent, kunt u uw contactgegevens sturen naar info@grizzlymarketing.nl, zodat wij u kunnen contacteren.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het is vooral Demi die 5* verdient!

Wij werken inmiddels een aantal jaar met Grizzly als onze Google marketing expert samen. De opstart was voortvarend. Begin vorig jaar waren ze ons bijna kwijt, omdat afspraken door de account manager niet nagekomen werden. Inmiddels is dat zeer voortvarend opgepakt.

Het is vooral te danken aan Demi, die daar al jaren rondloopt dat Grizzly ons behouden heeft. Met de nieuwe account manager Ward heeft vooral zij de signalen uitstekend opgepakt! Demi is samen met Ward op bezoek gekomen. Daarna hebben we met elkaar grote sprongen gemaakt. Ward is een enthousiast account manager, waarmee het goed zaken doen is.

Het is vooral Demi die ik 5 ***** geef. Zij doet er steeds alles aan gedaan om deze hoge score te verdienen! Ze is betrokken, houd alles goed in de gaten en hangt aan de lijn als dit nodig is. En nog beter: Zij zoekt alles zorgvuldig uit als wij vragen hebben. Bij deze Demi! Je score is onveranderd 5*!

25 de abril de 2024

Resposta da Grizzly New Marketing

Bedankt voor dit heel mooie compliment aan Demi, Jaap.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Grizzly doet geen loze beloftes.

Grizzly doet geen loze beloftes. Ik ben al meer dan 12 jaar als bedrijf goed vindbaar. Grizzly is op alle manieren goed bereikbaar. Je wordt niet doorverbonden met een robot of met iemand die op een robot lijkt. Bij dit bedrijf werken échte mensen!

25 de abril de 2024

Resposta da Grizzly New Marketing

Bedankt voor dit compliment, Rob. Fijn dat u na al die jaren nog zo tevreden bent.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij krijgen steeds snelle hulp en…

Wij krijgen steeds snelle hulp en advies bij al onze vragen, super om met het Grizzly New Marketing team te mogen werken. Zeer profesionele rapportering super Pro Team... !!

Resposta da Grizzly New Marketing

Bedankt Pro Team, laten we op dezelfde voet doorgaan.

Betrouwbaar en kundig bedrijf

Fijne samenwerking
Staan altijd voor je klaar
Duidelijke uitleg met behulp van filmpjes
Komen afspraken na
Krijgen maandelijks analyses en rapporten gestuurd

23 de abril de 2023

Resposta da Grizzly New Marketing

Bedankt voor uw compliment en fijn om te vernemen dat u tevreden bent over onze samenwerking.

Goed contact

Altijd klant vriendelijk en wordt goed geholpen.

Duidelijk overzicht over de Google-Adwords campagne

Resposta da Grizzly New Marketing

Bedankt, Wesly. Fijn om te vernemen dat u tevreden bent met onze campagne.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wederom snel en goed geholpen!

Resposta da Grizzly New Marketing

Bedankt voor uw terugkoppeling en fijn dat u tevreden bent over onze dienstverlening.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Werk al een aantal jaren samen

Werk al een aantal jaren samen en ondanks een aantal negatieve reviews die ik hier lees, werk ik altijd fijn samen met mijn contactpersoon Sjors Kolsteren. Altijd fijn als iemand doet wat hij belooft. De omzet en bezoekers zijn sinds 2021 enorm toegenomen. Dus ik ben er blij mee :)

17 de abril de 2024

Vriendelijk en deskundig

Grizzly heeft vriendelijke medewerkers met verstand van zaken die dingen goed uitleggen en afspraken nakomen. Hun werkzaamheden hebben er al zeker voor gezorgd dat we beter vindbaar zijn.

10 de abril de 2024

Resposta da Grizzly New Marketing

Bedankt voor deze beoordeling en fijn om te vernemen dat u tevreden bent met onze dienstverlening.

Prima samenwerking

Werken al langere tijd samen met Grizzly en nog steeds een stijgende lijn in de productie

11 de abril de 2024

Resposta da Grizzly New Marketing

Bedankt voor uw bericht. Fijn om te vernemen dat u tevreden bent met onze dienstverlening.

Prima club

Prima club, meedenkend en hulpvaardig. Goede response bovendien.

10 de abril de 2024

Resposta da Grizzly New Marketing

Bedankt Jeremy, we waarderen uw klanttevredenheid.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Grizzly New Marketing kwam met een goed…

Grizzly New Marketing kwam met een goed plan van aanpak en leverde snel resultaat. Tevens goed bereikbaar met steeds dezelfde persoon voor evt vragen.

9 de abril de 2024

Resposta da Grizzly New Marketing

Bedankt voor uw compliment. Fijn dat u tevreden bent over onze dienstverlening.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Na een jarenlange fijne samenwerking…

Na een jarenlange fijne samenwerking met de medewerkers van Grizzly New Marketing voor het bouwen en onderhouden van onze website inclusief de internetmarketing, daarbij het behalen van een betere vindbaarheid op google, kan ik zeker een 5 sterren beoordeling geven. GVB Autoparts

20 de março de 2024

Komen afspraken goed na

Komen afspraken goed na, fijne samenwerking.

13 de março de 2024

Resposta da Grizzly New Marketing

Bedankt voor uw beoordeling en fijn om te vernemen dat u zo tevreden bent.