Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Grunderbox gir god oppfølging!…

Grunderbox gir god oppfølging og kan det de driver med! God og rask hjelp når man trenger det. Vi er førnøyde med en ny nettside som ser veldig bra ut! MVH Mats, TFT-Norge

23 de setembro de 2023

Resposta de Grunderbox

Tusen takk for god tilbakemelding og godt samarbeid så langt!

Min varmeste anbefaling til Grûnderbox

Gründerbox møter meg der jeg er i min prosess til enhver tid, med akkurat det jeg trenger der og da. Jeg føler meg sett og hørt. Uten Gründerbox hadde jeg ikke vært der jeg er i dag. - jeg har endelig gjennombrudd i min coaching karriere takket være disse dyktige menneskene, som har hjulpet med annonsering på sosiale medier i tillegg til å coache meg på salgsbiten.

Jeg vil anbefale dem til alle som ønsker å få flere kunder og økt salg gjennom annonsering på sosiale medier!

Varme hilsener fra Unn Helen

13 de julho de 2023

Resposta de Grunderbox

Tusen takk Unn Helen for at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse av oss på Trustpilot. Vi er glade over å høre at du har hatt en flott opplevelse med oss og at markedsføringen har levd opp til forventningene dine.

Hvis du har ytterligere tilbakemeldinger eller forslag til hvordan vi kan forbedre oss, nøl ikke med å gi oss beskjed. Vi er alltid ivrige etter å lære og forbedre oss.

Igjen, takk for at du valgte oss, og vi ser frem til et fortsatt godt samarbeid.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Helt utrolig dårlig opplevelse

Veldig dårlig opplevelse. Før vi inngikkk avtale var det ikke måte på hva jeg skulle få. Logoforslagene som deretter kom så ut som de var laget med et gratisverktøy på nett. Ting tar kjempelang tid, må purre på mail og jeg får ikke akkurat følelsen av å bety noe som kunde. Etter å ha gitt denne tilbakemeldingen til firmaet, får jeg ikke noe svar. Først etter et par uker og at jeg nevner rettslige skritt får jeg svar, og da er firmaet ikke villige til å diskutere en avvikling av prosjektet med prisavslag. De mener alt er tipp topp! Det finnes mange gode byråer med skikkelige folk der ute - hold deg unna Grunderbox.

23 de maio de 2022

Resposta de Grunderbox

Hei Andreas. Det er veldig leit at samarbeidet vårt ikke gikk som vi hadde håpt på. Vi stiller oss utenforstående til hvorfor du ikke ble fornøyd med forslagene vi presenterte. Gjennom prosjektet ble det brukt tre designere for å forsøke å produsere et sluttprodukt dere ville være fornøyd med, noe som er utenfor vår normal. Vi kan ikke stå ansvarlig for forsinket levering når kunden utsetter avtalte gjennomganger og ombestemmer seg / endrer på beskrivelser underveis i prosjektet. Vi håper du finner noen som du får til et godt samarbeid med i fremtiden.

Flott gjeng

Flott gjeng. Fikk hjelp med eksisterende nettside og en dødsbra logo.

23 de abril de 2021

Resposta de Grunderbox

Takk for hyggelig tilbakemelding!

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais