Super oplevelse Havde først min skepsis ved navnet, men det blegnede hurtigt. Bestilte nogle dåser, og vupti havde dem dagen efter. 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Veja o que dizem as avaliações
GrydeGuru's egen del af leverancen gik fint. Ingen problemer. Distributøren GLS kunne godt imidlertid stramme lidt op. Papkassen var ret ødelagt ved udlevering hos opsamlingssted. Det burde GLS chau... Ver mais
Jeg fik simpelthen den allerfineste service fra GrydeGuru. En bestilt vare var i restordre og blev tilbudt eftersendt - og i den forbindelse så jeg mit snit til at få lidt ekstra varer med i efterfors... Ver mais
Detalhes da empresa
- Loja de acessórios e ferragens
- Loja de Produtos para Panificação
- Fornecedor de Brindes
- Loja de Souvenirs
- Loja de Ferramentas
- Loja de utensílios de cozinha
Escrito pela empresa
Vi elsker godt køkkengrej, og vi elsker at lave lækker mad i køkkenet. Den passion vil du mærke, både når du besøger vores webshop - men også i vores fysiske butik på Japanvej 26, 4200 Slagelse. Vi har samlet alt indenfor køkkenting såsom gryder, stegepander, køkkenredskaber, køkkenmaskiner, bestik, tallerkner, glas - ja, kort sagt alt du skal bruge. Faktisk er netop gryder, stegepander, køkkenredskaber og udstyr til madlavning det som står vores madøre aller nærmest. Vi elsker at lave god mad, med gode produkter fra de kendte leverandører - og de ukendte, så længe kvalitet og pris er god. Samtidig har vi også samlet alt det som kan pynte hjemme, både udendørs og indendørs. Det betyder at du hos GrydeGuru.dk finder alt indenfor vaser, lysestager og LED lys, figurer fra Kay Bojesen og Disney, sengetøj, belysning og meget andet. Som en ægte isenkram butik har vi naturligvis også masser af spændende gaveideer til både fødselsdag, jul, påske og alle andre højtider. Hos os får du altid gode priser og finder altid mere end 500 gode tilbud på isenkram varer i vores kæmpe outlet. Du har alle de kendte brands indenfor køkkenudstyr såsom Eva Trio, Scanpan, Tefal, Jamie Oliver, Morsø, Global og mange flere. Når du skal hygge og pynte op i stuen eller på spisebordet, så tilbyder vi f.eks. mærker som Frederik Bagger, Eva Solo, Holmegaard, Bitz, Georg Jensen, Rosendahl, Stelton, Uyuni og mange flere. Har du spørgsmål til produkter, så tag endelig kontakt til en af vores uddannede isenkræmmere før, under eller efter køb. I vores 1000 kvm butik GrydeGuru Slagelse, finder du langt de fleste varer udstillet, du kan hente dine varer med det samme - og du kan få råd og vejledning af vores dygtige personale. Husk at GrydeGuru er en del af Din Isenkræmmer kæden, med over 30 butikken i Danmark - og her kan du ombytte enhver vare købt i kædens butikker. Velkommen til GrydeGuru - Din Isenkræmmer online og i Slagelse.
Informações de contato
Japanvej 26, 4200, Slagelse, Dinamarca
- info@grydeguru.dk
- www.grydeguru.dk
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Super
Super oplevelse
Havde først min skepsis ved navnet, men det blegnede hurtigt.
Bestilte nogle dåser, og vupti havde dem dagen efter. 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Hurtig reklamation
Bestilte nogle skåle og tallerkener, nogle af dem var helt smadrede, da jeg modtog pakken. Jeg skriver til dem, og dagen efter får jeg en mail fra fragtfirmaet om, at en pakke er på vej. Dog ingen direkte respons fra dem.
Meget tilfreds med både produkt
Meget tilfreds med både produkt, pris og levering 🤩
Købte 2 termokander online
Købte 2 termokander online. De var lidt for store, så kørte ind og byttede dem. Alt gik hurtigt og problemfrit
Hurtig exspidition
Hurtig levering og super god…
Hurtig levering og super god kundeservice ved en reklamation. Jeg vil helt sikkert handle der igen!
Alt var som det skulle være👍🐣
Nemt. Flot udvalg og hurtig levering
ordre #001310290
Nemt. Flot udvalg og hurtig levering.
Jeg modtog en super lækker stegepande.
Tak til pigerne og Brian ;-)
Tulipaner fra GrydeGuru
Levede op til det der var lovet
bare så flotte tulipaner.
Super positiv oplevelse.
Det var en super positiv oplevelse at handle hos GrydeGuru.dk.
Jeg bestilte et OBH-krøllejern den ene dag, og allerede næste dag modtog jeg det. Det må siges at være en utrolig flot og lynhurtig service. Så stor ros og fem stjerner til personalet hos GrydeGuru.dk.
God oplevelse.
Nem hjemmeside at navigere rundt på. Gode priser og tilbud.
Varen blev hurtigt afsendt, og blev modtaget 2 dage efter i pakkeshop.
Ingen skader på indpakning eller andet til trods for at det var en lidt “skæv” vare.
Kæmpe thumbs up herfra.
hurtig levering
hurtig levering, billigste pris på støvsuger
Utroværdig
Købte en induktionskedel som gave, den blev afprøvet men var ikke ønsket. Der var ingen ridser eller ander skader på kedelen eller ødelagt indpakning, der var bare en kalkrest i kedel.
Det mener GrydeGure går produktet usælgeligt, som i helt usælgeligt. Jeg spørger gentagende gange om det nu også virkelig er rigtigt at de ikke kan sælge en retur varer til fx. en laver pris, men det påstår de at ikke kan.
Kan så læser andre anmeldeser her inden med folk som mener at have modtaget returvarer ved nyindkøb.
Det rigtige produkt til den bedste pris. Hurtig levering.
En netsøgning viste at GrydeGuru havde det ønskede produkt til den bedste pris og kunne levere umiddelbart 🙂 Levering med GLS til pakkeshop gik hurtigt og uproblematisk. Fint! Tak!
Fik leveret varerne meget hurtigt efter…
Fik leveret varerne meget hurtigt efter bestilling. Modtog en defekt termokande, som viste sig at være utæt. Skrev til Grydeguru og blev både besvaret med mail og opkald, og har nu fået leveret en spritny termokande med posten. Det er god service og jeg handler gerne her igen.
God pris og service
God pris, og varen var hurtigt klar.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.