Guesthouse Læsø Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Utrolig god atmosfære. Personalet er så søde og imødekommende. Værelset er dejligt men et garderobeskab ville være perfekt. Hyggelige omgivelser der gør at man nemt kommer i kontakt med de andre gæs... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Vi har haft 2 overnatninger på stedet. Pænt renoveret vandrehjem - absolut i badehotel stil. Personalet fortjener mere end 5 stjerner. (Den manglende stjerne skyldes irritation over de “boligteksti... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Hospedagem

Escrito pela empresa

Vi tilbyder overnatning i nyrenoverede værelser - Alle med eget bad og toilet. Vi har ligeledes et flot nyrenoveret fælleskøkken, grillstation under åben himmel og 2 udebrusere. Og så er der kun 250m. til strand og 8 min. gang til færgehavn. Vi har et nemt og fleksibelt nøglefrit system der gør at du kan checke ind når det passer dig.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

16 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Rigtig god oplevelse

Dejligt sted der på alle måder indfrier vores forventninger - og mere til. Gennemført og gennemtænkt kvalitet af værelser, udenomsarealer og fælles køkken, og selv om det som udgangspunkt er selvbetjent, møder man rart og smilende personale. Mange ekstra detaljer med bl.a. fine griller, smagfuld udsmykning, overdækket fællesområde, og meget andet. Man føler sig virkelig velkommen. Og så kan det virkelig anbefales at købe morgenmad med - det er helt i top.

1 de julho de 2025

Fantastisk koncept

Fantastisk koncept, med alle tænkelige faciliteter. Fælleskøkken, grill og udekøkken, masser af hyggekroger i gårdhaven eller overdækket udeareal. Alt inkl værelser er meget smagfuldt indrettet.
Når du kommer retur fra stranden kan udebruser benyttes.
Pil selv rejer og Riesling aften var fantastisk.
Her er plads til at være social, eller tage en pause i et hjørne af gårdhaven.
Muligheder for køb af drikkevarer til rimelige priser samt tilkøb af morgenmad.
Men fælleskøkkenet indeholder alt du har brug for, så fin mulighed for selv at lave lidt mad.
Det kan varmt anbefales at tage et ophold her

3 de julho de 2025

Fantastisk sted

Fantastisk sted - hele familien er totalt blæst bagover.
Værelserne er så smagfuldt indrettede, morgenmaden er skøn og værterne er super søde.
Vi har lige været på familietur ( 22 personer) og alt fungerede bare perfekt. Masser af udenomsplads, fælles køkken med køleskab og morgenkåber til strandturen. Vi kommer helt sikkert igen.

21 de junho de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi kunne ikke bede om mere

Vi har besøgt Guesthouse flere gange og hver gang oplevet en fantastisk og topklasse behandling. Tina og Mette er imødekommende og søde og man føler sig som gæst meget velkommen. Her er en særlig ro og hygge og en vidunderlig morgenmad. Vi kunne ikke bede om mere🙏🏻

24 de maio de 2025

Perfekt og hyggeligt

Dejligt sted der summer af hygge. Kvalitet af værelser, udenomsarealer og fælles køkken er i top, og selv om der er selv-tjek in, møder man rart og smilende personale. Mange fine detaljer med bl.a. gril, udsmykning, overdækket opholdsområde, siddepladser og selvbetjenings bar.
Man føler sig virkelig velkomne.

3 de maio de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Færgen til Frederikshavn var ude af…

Færgen til Frederikshavn var ude af drift, så guesthouse tilbød kaffe, kage og et sted at komme ind og sidde lidt, til alle berørte passagerer. Det er service i topklasse, og helt gratis! Nu må vi se, om det bliver til en overnatning, det håber jeg ikke, men skulle vi være så uheldige, så ser her rigtig godt og hyggeligt ud.

6 de fevereiro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det er et fantastisk dekorativt hotel…

Det er et fantastisk dekorativt hotel med flot lukket gårdhave, hvorfra der er udgang fra alle værelserne. Vi blev mødt af venlig betjening fra Tina som er yderst dedikeret og hjælpsom. . Og den nye ide med selvbetjent morgenmad fungerede perfekt.
Det er et sted vi klart kan anbefale, det er en skøn perle på Læsø

11 de outubro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Skøn modtagelse af værten ved…

Skøn modtagelse af værten ved ankomsten. Virkelig hyggelige værelser. Fællesområdet var i ren Badehotel stil.
Dejlig morgenmad, med masser af det.
Kan kun anbefale stedet, vi kommer igen en anden gang😊

9 de outubro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Stedet du gerne vender tilbage til…

Efter tre overnatninger på Guest House Læsø har vi kun positivt at sige om stedet. Når man kommer dertil, bliver man blæst bagover af den smagfulde indretning både ude og inde,- alt 'shiner'. Alt går op i en højere enhed,- værelser, gårdrummet, det overdækkede rum, køkken og spiserum. Der er tænkt på alle praktiske detaljer,- intet mangler. Morgenbuffeten var indbydende og lækker.
'Morgenpersonalet' var venlig og imødekommende,- fortalte gerne om stedet.
Alt i alt - intet at komme efter.

26 de agosto de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det bedste sted at overnatte på Læsø

5 stjerner for indretning af værelser, gårdhaven og den overdækkede terrasse.
5 stjerner, for fælles køkkenet, mulighederne for selv at lave mad, enten i køkkenet eller det store udekøkken.
5 stjerner for den smidtende glæde og energi, der var fra personalet, tilliden til os gæster med selvbetjenings baren med super udvalg drikkelse/snack.
Det eneste rigtig sted at bo, hvis man ønsker at besøge Læsø.

16 de agosto de 2024

FEDT sted 😍

Vi har lige haft den mest fantastiske weekend på Guesthouse Læsø.
Jeg har fulgt jer på Instagram et stykke tid og endelig var der mulighed for at opleve om stedet virkelig er så skønt som det ser ud på billeder. Og det ER det 🤗

Alt , lige fra procedure omkring bestilling, ind- og udtjek , værelset, personalet, sjove og informative tavler mm, fungerede nemt, smidigt og problemfrit.

Morgenbuffet’en , og det skønne rum den kan indtages i, er et kapitel for sig selv. Aldrig har vi fået så gode og vel præsenterede valg til morgenmad.

Og det er så skønt at vi bor i et land hvor man møder en ‘Trustbar’ (den blev flittigt frekventeret af os.)
Det er virkelig en god ide. Det samme er gæste køleskabet med bøtter hvor man kan opbevare sine egne varer.
Oveni alt dette er lokationen meget central.
Jeg kunne blive ved ….
Summa summarum - stedet gør sig helt klart fortjent til alle stjernerne 🤩

10 de agosto de 2024

Skøn lejlighed på Læsø Guesthouse

2 skønne dage på Læsø og de blev ikke ringere af de skønne faciliteter på Guesthouse Læsø, hvor vi havde booket lejligheden til 6 personer - lækkert og meget pænt og praktisk til 3 par. Det er alletiders sted.

9 de agosto de 2024

Dejligt sted

Dejligt sted.

Man føler sig velkommen, inden man ankommer.

Allerede ved bestilling er Tina parat til at svare på alle spørgsmål og klare eventuelle udfordringer.

Ved ankomst er der kommet en fin lille velkomstsms med indtjekningsoplysninger.

Opholdet i et dejligt værelse, værelset er ikke kæmpe stort, men der er, hvad man kan ønske sig, dog ikke TV, men hvem rejser også til Læsø for at se TV.

Masser af udendørsplads med stole og parasoller. Der er gasgrill og udekøkken til fri afbenyttelse.

Fælleskøkken med ovn, køl og frys til fri afbenyttelse.

Masser af brætspil mv som man bruge.

Morgenmaden var et kapitel for sig selv, dejligt frisk brød, frisk frugt og ikke mindst Arla Unika ost.

Tak til Tina og hendes personale for at gøre opholdet til en stor oplevelse.

2 de agosto de 2024

Fantastic stay at Guesthouse Læsø - Highly recommended for "solo" travellers

Fantastic stay at Guesthouse Læsø <3. Walking distance to arrival with the ferry, close to the nice beach spot in the island, supermarket, bike rental, and restaurants. The place is very nicely decorated, also great shampoo and shower gel in the bathroom :-). Possibility to do laundry, a very well equipped shared kitchen and common areas (eating tables and an open patio with sun chairs). Highly recommended for "solo" travelers: one can enjoy one's space and not feel "lonely" as there's the company of other guests

27 de julho de 2024

En fantastisk weekend

En fantastisk weekend! Vi kommer helt sikkert igen ❤️

Har læst nedenstående anmeldelser og kan kun være enige.
Som supplement til disse kan vi varmt anbefale den lækre morgenmad med lækre råvarer, og alt hvad vi behøver.
Desuden kan vi rose den imødekomne kommunikationsform, både digitalt, på tavler og personligt.
Vi ses 🥰

28 de julho de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har haft en helt igennem storartet…

Vi har haft en helt igennem storartet oplevelse med 3 overnatninger I Guesthouse på Læsø.
Værelserne er små, meget hyggelige og med dejligt toilet og badeværelse. Vi tilbragte mange fine stunder på deres udendørs overdækkede terrasse. De har desuden super fint gårdmiljø med lænestole og borde, grill m.m. Stedet er generelt moderne og enkelt indrettet. Der er rent og pænt over det hele. Værterne er meget imødekomne og flinke. Vi kan derfor varmt anbefale Guesthouse til alle interessede.
Albert og Birgitte

14 de julho de 2024
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais