Købte et rullebord med vin- og glasopbevaring. Havde set samme bord flere forskellige steder og valgte handlanu fordi det var det billigste sted. Jeg må indrømme at jeg var lidt skeptisk, men tog chan... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Virkelig dårlig service ved returnering af vare. Varen skal returneres til Polen, hvilket er både dyrt - og besværligt - viser det sig, da der kræves telefonnummer og mailadresse på firmaet for at... Ver mais
God oplevelse, fik varen til det lovede tidspunkt, hvor jeg desværre ikke var hjemme. Varen blev imidlertid hurtigt ekspederet videre til nærmeste pakkeshop, hvor jeg afhentede den. Så alt I denne p... Ver mais
Jeg var skeptisk pga. navnet og nogle af anmeldelserne her på TrustPilot, men det gik næsten gnidningsfrit at købe herfra. Jeg fik ikke en besked fra hverken butikken eller PostDanmark ang. fors... Ver mais
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Købte en skobænk
Købte en skobænk.
Er rigtig godt tilfreds med både bænken og hele forløbet. Var lidt i tvivl om det var en god ide at købe den på en udenlandsk hjemmeside, men det viste sig slet ikke at medføre problemer. Leveret til døren af PostNord.
Positiv oplevelse
Vi fandt to reoler til vores skur, som vi nu har fået hjem og samlet. De er overraskende pæne og gode i kvaliteten.
Meget tilfreds ☺️👍
Fin vare og hurtig levering
Fine varer og hurtig levering
Fine varer og hurtig levering. Supporten svarede også hurtigt, da jeg havde et spørgsmål.
Helt sikkert en hjemmeside, jeg vil vende tilbage til.
Bestilte en termokande som viste sig at…
Bestilte en termokande som viste sig at være defekt, efter lidt skriveri frem og tilbage fi jeg mail om je fik pengene tilbage og kunne kassere kanden. Super flot gestus.
God kvalitet
God kvalitet, god service . Varen er samme som på hjemmesiden .
Bare det at man ikke rigtig regne med levering til tiden .
Der gik alligevel lidt tid inden man hører noget fra dem . Ellers er jeg meget tilfreds.
Super hurtig levering
Fine priser, overskuelig hjemmeside og hurtig levering med god sporing af pakken (der kom fra Tyskland)
Aldrig har jeg oplevet noget lignede
Aldrig har jeg oplevet noget lignede. Mig og min søster kom til begge at bestille den samme julegave til min nevø. Vi finder ud af det samme dag og skriver til jer om vi ikke kan annullere den ene. Tilbage kommer svaret at den er sendt. Dette er 10 dage før jul og pakkerne kom først igår 🙄 næsten en måned efter! Og selvfølgelig en meget forsinket julegave. Ikke nok med det vil de ikke sende en returlabel jeg skal sende pakken til en eller anden adresse i Tyskland!
Godt produkt til prisen
Rigtig god kvalitet, nem hjemmeside og hurtig levering 👍
hurtig levering
Nice product and very good service when…
Nice product and very good service when the first package was broken during transportation!
En fin vare
Varen (vinkel skrivebord) er super fint.
Men de tre stjerner er på leveringen. Det tog en lille måned, en mail til firmaet før varen dukkede op.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.