Happy-Reptiles Avaliações 20

2,8

Bom

O TrustScore é 3 de um total de 5

20 avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

De helft gaat dood

Steeds als ik bestel, met headpack wanneer dit nodig is wat temperatuur betreft, is binnen één of twee dagen .eer dan de helft dood. Zowel bij de krekels als bij de sprinkhanen. Contact opgenomen en ik kreeg nieuwe maar bij de volgende weer precies hetzelfde verhaal. Goedkoop is duurkoop in dit geval.

2 de março de 2026

Zo slecht , weggegooid geld 😡

Zo slecht , als je grote sprinkhanen bestel , krijg je gewoon kleine , en als je dan belt, zegt hij gewoon er waren geen grote 🤷🏻‍♀️ maar je betaald wel voor grote ,
Daarna bestel ik weer , is meer als de helft dood , dan laat je dat weer weten , zegt hij , ja dan moet je een heatpack erbij bestellen , ik weer een heatpack besteld , zat die er gewoon niet in 🫣 weer meer als de helft dood
Sorry maar nu ben ik er klaar mee , zo slecht , je betaald steeds netjes, en je krijgt of verkeerd of dood
Zonde van je geld !!!! Beter bij iemand die wel zijn werk serieus neemt

2 de abril de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vertrouw deze man voor geen haar

Vertrouw deze man voor geen haar! Niet alleen levert hij zijn insecten meer dan 5 dagen te laat waardoor ze zo goed als allemaal dood zijn. Bovendien houdt hij zich absoluut niet aan de gemaakte afspraken ivm met andere zaken dan levende insecten.. Ik vind het zeer spijtig dat ik hier minstens 1 ster voor moet geven want dat is hij absoluut niet waard! 😡

27 de fevereiro de 2026

pakket 14dagen na bestelling nog steeds niet ontvangen

1ste keer besteld levering door trunkers was een ramp,
2de keer gevraagd naar post nl: 1 het duurde een week voor mijn packet et voetseldieren nog zelfs maar verzonden was...
nu 4 werkdagen na verzending nog steeds geen packet ontvangen
op een e-mail reageert mijnheer niet en als u dan belt wordt er dikwijls niet opgenomen

2 de março de 2026

Snel

Snel, netjes ingepakt. Alles leeft en zit goed in de doos. Heat pack erbij, het is tenslotte -2 hier.. (Dubias besteld) fijne maat zoals gevraagd. Lekker snel geleverd! Top zo!

6 de fevereiro de 2026

slechte uitkomst

Ik heb twee doosjes krulvliegen besteld, samen met andere producten inclusief een heatpack. Helaas is uit het ene doosje geen enkel vliegje uitgekomen en uit het andere slechts ongeveer een kwart.

Bestelnr. 2025020557

30 de novembro de 2025

Perfect voor Voedseldieren

Snel verzonden, insecten komen netjes en levend aan en zitten goed en net verpakt, ik liet het bezorgen via de Trunkrs optie en helemaal tevreden mee. Meestal volgende dag geleverd

28 de agosto de 2025

Beste site ever

Beste site ever, klanten service traag maar efficient en vriendelijk. Bestel hier al jaren, kwaliteit. Groetjes Kim

15 de julho de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik had 2 bakjes morio wormen besteld …

Ik had 2 bakjes morio wormen besteld en heb heb 2 bakjes kleine meelwormen ontvangen, nadat ik ff had gebeld werd mij verteld dat ik ff een appje moest sturen naar een 06 nummer dat op de site stond en dat het dan geregeld zou worden.Nadat ik dit had gedaan heb ik er niks meer van gehoord, heel apart allemaal. Maar goed klant minder voor hun.

23 de maio de 2025

Zeer teleurstellend!

Ik bestel hier nooit meer! Ik heb hier levende voedseldieren besteld. Er werd mij beloofd dat mijn bestelling de volgende dag werd bezorgd. Ik heb op 24 juli een bestelling geplaatst en tot op de dag van vandaag (30 juli) heb ik nog niks ontvangen. Het pakket is verzonden met Trunkrs. Bij Trunkrs willen ze er niks aan doen en blijven ze zeggen dat ik mijn bestelling de volgende werkdag krijg. Het gaat hier om levende dieren! Ik heb inmiddels mijn geld terug gekregen van Happy Reptiles, maar ik kreeg verder geen excuses. Heel teleurstellend.

30 de julho de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Geweldige winkel voor alles wat ik…

Geweldige winkel voor alles wat ik nodig heb voor mijn baardagamen.
Lampen, voedseldieren,eetbare planten en zelfs voedsel voor de voedseldieren..altijd netjes bezorgd..top winkel!!

1 de fevereiro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf…

Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf ik heb een bulk krekels besteld en die waren netjes geleverd in kokers de krekels zagen er goed uit en het was binnen 1 dag geleverd het is zeker voor dat ik hier meer ga bestellen

15 de março de 2023

Altijd goeie kwaliteit!

Ik koop hier altijd mijn insecten. Ze zijn altijd proper en netjes geleverd. Allemaal levend en niet bevuild. Een groot verschil in kwaliteit met mijn lokale dierenwinkel. Daar staan de insecten een hele week of langer zonder voedsel of vocht en ligt de helft al dood tegen dat je ze koopt! Maar dus heel blij van happyreptiles. 👍

20 de dezembro de 2022

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.