Jochem Anthonijsz Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Duurde iets langer dus maakte me wat druk over mijn brievenbus pakketjes maar Kreeg netjes een mailtje terug dat hij onderweg was! Ze hebben altijd mooie producten stenen en smudge sticks haal ik hie... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

The lamp is beautiful and packaged very securely with recycled boxing/protection which I appreciated. I did expect it to come with a bulb but it does not. I also assumed it would be dimmable l... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Not the first time i have ordered but my experience with the quality and huge variety of stones, service and speed of delivery has made me order many times. I have nothing bad to say about this comp... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mooie collectie stenen, allemaal uniek van vorm en kleurschakering. Ik bestelde ondertussen al een drietal keren bij Happy Spirit en ben telkens weer superblij met de met veel zorg ingepakte cadeautje... Ver mais

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

539 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Todas as avaliações

111 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Healing sessies op afstand

Ik heb de healing sessies op afstand gehad. Het was een geweldige ervaring, ik voelde het dagelijks en kreeg waar ik om had gevraagd. Het contact met Jochem was heel goed en fijn. Ikwil Jochem bedanken voor deze healings en alle hulp die ik gekregen heb!

15 de abril de 2025
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Meerdere items

De bestelde items zijn snel geleverd en goed verpakt. Wat jammer is is dat de armband op de afbeelding veel meer verschillende kleuren kralen heeft. Helaas is de geleverde armband vooral groen met 3 paarse en een grijzige kraal. De overige artikelen zijn mooi, netjes en zoals afgebeeld

15 de maio de 2025

Good vibes

Snelle levering, super mooie stenen en lief klein kadootje met mooie uitleg over de stenen erbij.

15 de maio de 2025

Super

Fijn bedrijf klopt altijd en is fijn om mijn collectie steeds weer aan te vullen supergoed verpakt en netjes bezorgd

10 de maio de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Slechte ervaring

Niet goed.
Mijn pakketje werd verzonden met de stenen zonder enige bescherming eromheen.
Daarnaast moest ik er steeds achteraan want PostNL zou een hele grote zending niet op hebben gehaald.
Er kwamen ook geen berichten mijn kant op en alles bleef erg vaag vanuit hun kant.
Uiteindelijk kwam mijn pakketje weken later en ik krijg wel een kortingscode van 25% maar ik zit met kapotte stenen en hangers.
De kwaliteit is ook erg matig.
Na veel gezeur van mijn kant mag ik wel een paar dingen terug sturen maar dan moet ik portokosten voorschieten.
Ik heb het maar zo gelaten, nooit meer bestellen daar.

2 de abril de 2025

Healing

Ik had mij opgegeven voor 4 weken healing. De algemene ervaring is heel goed. In de eerste week kreeg ik veel energie en ik sliep ook beter. Ik had ook het gevoel dat een hele last van mijn schouders is afgevallen. Ik merkte ook dat het makkelijker werd om diep adem te halen.

Tijdens die weken merkte ik merkte ik dat mijn lichaam begon te resetten. Ik voel mij nu een stuk beter.

8 de abril de 2025

Ervaring in de winkel

Ik ben vorige week langsgegaan in de winkel, en wat een prachtige en positieve ervaring! Heel erg behulpzame en professionele winkelmedewerkers. Ze geven je echt een "welkom" gevoel en denken met je mee. Ik ben er met heel wat mooie stenen buitengekomen en ga er zeker nog eens langs. Ik heb er een 2-tal uur voor moeten rijden, maar het is meer dan de moeite waard! Doe zo verder, lieve medewerkers van Happy Spirit! Bravo voor wat jullie doen! Lieve groetjes, Kathleen

17 de abril de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Al meerdere keren wat gekocht en…

Al meerdere keren wat gekocht en positieve ervaring. Verzendingen altijd goed ingepakt en goede kwaliteit.
Met deze laatste zending een fantastisch mooie dubbele geode ontvangen. Helemaal blij mee

17 de abril de 2025