Bestelling ging prima. Gebruik van de haringen nog vele malen beter. Flinke storm op de camping gehad toen wij weg waren: meerdere tenten los, gescheurd en alle goedkope haringen waren los; die van Ha... Ver mais
Het belangrijkste is natuurlijk de kwaliteit van de bestelde spullen. En die is super! We hebben inmiddels twee keer haringen besteld, één keer voor onszelf, één keer als verjaardagskado. Het bestelp... Ver mais
Sloveense rotsgrond - haringboer.nl: 0-1! Wel de titanium pennen, uiteraard. Ook de scheerlijnen met de prachtige ringspanners en reflectie materiaal zijn erg goed. Ook andere haringen (ik heb vie... Ver mais
Goede ervaring. Ik had 8 ipv 6 haringen nodig, heeft dat zonder probleem aangepast tevens zelf (kortings)prijs. Verzenden ging door mijn schuld (adres) niet goed, wederom zonder problemen opnieuw vers... Ver mais
⛺ Haringboer is de specialist in lichtgewicht kampeeraccessoires van topkwaliteit. 🏕️ Sinds 2013 ontwikkelen en leveren we duurzame tentharingen van aluminium en titanium: ontworpen en getest in Nederland, voor elk type kampeerder en ondergrond. Van ontwerp tot verzending houden we alles in eigen hand, zodat jij kunt rekenen op uitstekende service én producten waar je op kunt bouwen. Of je nu met de fiets, camper of rugzak op pad gaat: met Haringboer sta je stevig!
Amperestraat 22b, 8013PV, Zwolle, Holanda
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Product (propeller haringen) precies zoals omschreven, zelfs nog met een opbergzakje. Kwalitatief vergelijkbaar met duurdere merken.

Resposta da Haringboer
Snelle, correcte correspondentie n.a.v. het missen van een artikel (scheerlijnringen) op de website. En vervolgens een zeer vlotte levering van het artikel toen het weer beschikbaar was.

Resposta da Haringboer
Snelle, betrouwbare service. Klantvriendelijk in contact. Maar bovenal: kwalitatief degelijke scheerlijnen en haringen! Voor een prima prijs.

Resposta da Haringboer
Mooie haringen en snelle levering, inmiddels al gebruikt, lekker licht ook.
Zeer tevreden

Resposta da Haringboer
Super snelle levering, goed advies en fijne haringen, leuk en handig ook de kleur!

Resposta da Haringboer
Supermooie haringen voor een goede prijs.
Is miste alleen de uitjes een beetje ;-)

Resposta da Haringboer
Wat de Haringboer adverteert, wordt ook geleverd.
Goed materiaal, stevig, super, licht en degelijk.
Daarbij werd mijn pakketje door externe factoren niet bezorgd. Door Reinier direct opgepakt en 1 dag later! mijn bestelling al in huis.
Complimenten 😀

Resposta da Haringboer
Ik heb zowel de 18cm y haringen (aluminium) en de titanium rotsharingen aangeschaft. Precies wat ik er van verwachte, heel licht en toch robuust dus ik ben er erg blij mee. De levering was snel en de haringen waren in een heel net haringzakje geleverd.

Resposta da Haringboer
Kreeg meteen een ontvangstbevestiging en volgende dag de track en tracé. Binnen 2 dagen de bestelde haringen in huis.
De bij geleverde haring zak is wel veel te groot en in zand kleur.
Verder niks aan te merken en zou er zo weer bestellen.

Resposta da Haringboer
Uitstekende kwaliteit haringen voor een meer dan uitstekende prijs.
Snelle levering en prima service.
Goede E-mailcorrespondentie.

Resposta da Haringboer
Mooi spul en scherp geprijsd. Helaas zaten er maar vijftien van de zestien mooie haringen in dat mooie zakje. Nu maar hopen dat die laatste ook nog komt..

Resposta da Haringboer
Prachtig hoe je mensen blij kan maken met zoiets simpels als tentharingen. Mooie producten, goede prijs en aandacht voor de verpakking! Wat wil je nog meer? Ga vooral zo door!

Resposta da Haringboer
Goede levertijd en verpakking. Wel prijzig, maar daar krijg je ook wat voor.