A empresa respondeu
Jeg har været vikar hos hartmanns i ca 6 år og vi har altid haft godt samarbejde og snakket om tingene hvis der har været problemer hos en arbejdsgiver Kan kun anbefale Hartmanns
A empresa respondeu
Based on my judgment, this company deserves more than a 5-star rating. The administration is wonderful to work with. Always, willing to make your job lighter and more satisfiable for their employees.... Ver mais
A empresa respondeu
Actief Hartmanns er en del af den internationale gruppe Actief Group. Actief Hartmanns hjælper med mange forskellige ydelser på jobmarkedet. Vi hjælper dagligt mange virksomheder med rekrutteringer, specialistvikarer, lønhotel, opsigelser og lederudvikling. Med Actief Hartmanns får du perspektiv. Vi tror ikke, at vi kan tale ansættelse uden at tale fastholdelse og udvikling. Vi tror, vi er nødt til at tale om evnen til at tiltrække talenter og employer branding, når vi opsiger. Vi tror på, at fleksibel og fast bemanding skal sameksistere, når vi planlægger vores bemanding. Strategic workforce planning har aldrig været mere central i vores organisationer. Derfor specialiserer vi os i alle joblivets faser. Med bredden i vores kompetenceområder, tilbyder vi dig en partner med et bredere perspektiv i hvert specialistområde. ”Future of work” kræver holistiske løsninger med specialist kompetencer. Vi har en drøm om med passion at skabe vindere på det moderne jobmarked.
Borupvang 2 C, 1. sal tv., 2750, Ballerup, Dinamarca
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Kanon god og direkte kommunikation med et smil

Resposta de Actief Hartmanns
Altid hjælp at hente hvis der er bøvl der ikke kan løses umiddelbart God opdeling af arbejdsopgaverne

Resposta de Actief Hartmanns
Et virkelig fremragende bureau, der bygger på respekt for opgaven og den enkelte medarbejder.

Resposta de Actief Hartmanns
Super gode. Sender arb ud på sms. Hvor og osv og hvad man får for det. Forsæt med det.

Kan kun anbefale Hartmanns

Resposta de Actief Hartmanns
Gør jer selv den KÆMPE bjørne tjeneste og hold jer LANGT VÆK fra det her firma. Ihvertfald hvis i leder efter et bureau som skal forsørge jer fast. Indkomst mæssigt. Jeg arbejdede hos dem her i godt og vel 2-3 år, og jeg var flittig ned til knoglerne. Jeg dukkede op HVER GANG, ringede hver gang der var noget, gjorte mit arbejde, stod op og tog de fleste vagter som var akut, osv. LIGE PLUDSELIG fra den ene dag til den anden, blev jeg behandlet som om jeg aldrig har haft noget med dem at gøre. Selvom jeg fik afvide af ansatte jeg var deres mest pålidelige vikar i mit område. På det her tidspunkt boede jeg os ude, så når de lige pludselig ikke kommer med noget mere, så det noget forfærdeligt i ved. I tænker sikkert om der skete noget dramatisk som gav dem en logisk grund til at nedprioritere mig? NIKS det eneste jeg får er en kold besked fra en ansat som skriver de ikke mener jeg er ejner mig til de forskellige steder..alle på samme tid simpelthen? Selvom jeg har gjort det i 2-3 år UDEN problemer. Det sidste jeg hørte fra dem er over et år siden, hvor de endda har skrevet de arbejder på at finde noget arbejde til mig..hvordan synes i det går? Det helt til grin. Det her firma har pisset mig ned af nakken og sat mig i økonomisk press fra den ene dag til den anden, nu jeg heldigvis et bedre sted idag. Men jeg skriver det her som en KÆMPE ADVARSEL hvis i overvejer at bruge dem her. LAD VÆR FOR GUDS SKYLD. Tak for i gad læse med!

Resposta de Actief Hartmanns
This is the Agency I have had joy working with because as a student with Soo many responsibilities and bills it has been there for me for a while now. I just wish for more opportunities for me to work and meet up with my challenges as a student.

Resposta de Actief Hartmanns
hold jer lang væk fra dette vikarbureau jeg har forsøgt i 6 mdr at få slettet mine oplysninger fra dem da jeg ikke ønsker at bruge dem længere er blevet lovet 7 gange at mine oplysninger er blevet slettet men de ringer stadig om arbejde alle tidspunker på døgnet selv søndag aften kl 23:30 oveni det da jeg var medlem blev man råbt af og skældt ud hvis man ikke ønskede at tage det arbejde de tilbød de tænker kun på sig selv og er ligeglad med alt andet benyt istedet JKS da actief hartmann er en stor joke....

Resposta de Actief Hartmanns
Jeg kan godt lide arbejde på Hartmans
God kollegaer og at være aktiv og kreative ellers jeg er glad at være hos jer

Resposta de Actief Hartmanns
Kan helt klart anbefales! Rigtig godt forløb der endte med en fuldtidsstilling efter blot 3 ugers vikariat ude ved en virksomhed. Har meget erfaring med forskellige vikarbeurer, og det er den bedste oplevelse jeg har haft lige fra første samtale på kontoret i esbjerg, til første vikariat som endte med job, og til kommunikationen, der ikke en finger at sætte på noget. Kunne os hurtig mærke stat virksomheden jeg kom ud til, havde meget tiltro til maria og firmaet, hvilket smitter af så de os havde en god tiltro til mig og at jeg havde noget at byde på.

Resposta de Actief Hartmanns
Jeg har haft en god og professionel oplevelse med Actief Hartmanns. Kommunikationen har været klar og ordentlig, og jeg har følt mig taget seriøst som vikar. Der har været styr på aftaler, arbejdstider og løn, og jeg har altid kunnet få svar, når jeg har haft spørgsmål.
Generelt oplever jeg, at de gør en indsats for at matche én med relevante opgaver og følger op undervejs. En solid samarbejdspartner, som jeg gerne vil arbejde sammen med igen.

Resposta de Actief Hartmanns
Rigtigt godt samarbejdet og good kommunikation

Resposta de Actief Hartmanns
The system of duty shedule is excillent no any confusion overtheir
I am happy with dealing process from company and quick response to problem
My one experience i was done overtime according to instruction of work place they response within hour and provide me extra hour .

Resposta de Actief Hartmanns
Hurtig, klar og præcis kommunikation om opgaver. Orden i tingene og generel ordentlighed.

Resposta de Actief Hartmanns
En god oplevelse hos en virksomhed handler om at føle sig set, hørt og værdsat gennem en positiv, ensartet og mindeværdig interaktion – fra første kontakt til efter købet – hvor virksomheden overgår forventninger med personlig service, ekspertise og relevant support, hvilket skaber kundeloyalitet og glade, tilfredse kunder. Det skabes gennem venlige og vidende medarbejdere, god kundepleje, personliggørelse og en problemfri proces, der skaber et stærkt følelsesmæssigt bånd til brandet.

Resposta de Actief Hartmanns
Alt gik som aftalt / planlagt (mundtlig og skriftlig information), og en rigtig god og interessant virksomhed at arbejde hos (vikararbejde).

Resposta de Actief Hartmanns
De arbejder fint og professionelt og er hurtige til at bekræfte arbejdsopgaver, når man har indgået en aftale.

Resposta de Actief Hartmanns
Det var min anden oplevelse, og jeg er stadig tilfreds. Tak for organiseringen og hjælpen.
En særlig tak til Karina, som forstod, at jeg endnu ikke er vant til at tale dansk perfekt, især i telefonen, og som skriver til mig, så alt er klart og forståeligt.

Resposta de Actief Hartmanns
Jeg er blevet behandlet med respekt og føler, at medarbejderne har husket mig for den jeg er.

Resposta de Actief Hartmanns
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.