Super leverance. Ingen problemer der. Efter min mening er det her lakrids ikke noget særligt. Man kan få tilsvarende eller bedre i dk. Så for mig er der ingen grund til at bestille i Sverige... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Har bestilt d 13. sept. Har fået ordrebekræftelse men ingen varer og ingen respons på min mail 😡😡😡 Update nov 2023 Har fået varer leveret efter ca to måneder. Generel dårlig kommunikation - mås... Ver mais
Fin nok oplevelse med Haupt. Dog synes jeg 7 dages leveringstid er lang. Bestilte tirsdag og pakken blev afsendt fredag. Jeg nåede dog at blive meget nervøs i mellemtiden da jeg først fik læst anmelde... Ver mais
Detalhes da empresa
Informações de contato
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Super leverance
Super leverance. Ingen problemer der.
Efter min mening er det her lakrids ikke noget særligt. Man kan få tilsvarende eller bedre i dk. Så for mig er der ingen grund til at bestille i Sverige mere. Det skulle lige prøves. Haribo laver bedre lakrids end det her - efter min smag i hvert fald.
Næsten alt lakrids (og slik i det hele taget) i dag er jo blødt, så vi æder og dermed køber mere. Det er selvfølgelig en helt bevidst strategi fra producenternes side.
Jeg vil have sej halvhård lakrids. Haribo laver heldigvis stadig noget af det i Super Piratos og Bogstaver mm.
Det her svenske er ligegyldigt for mig. Det er ikke dårligt, men det er bare ordinært.
Hurtig levering og alt er ok
Intet at klage over
Intet at klage over.
Jeg kan ikke genkende de udfordringer med manglende bekræftelse eller manglende/langsom levering, som nogle oplever.
Jeg fik bekræftelse med det samme og pakken leveret efter få dage.
Manglede en vare i min ordre
Manglede en vare i min ordre. kontaktede kundeservice men har stadig ikke fået svar efter over en måned. Virkelig dårlig service
Love their products!
Love their products!
I wrote to the company as I had issues with a delivery. A contructive solution in favor of me was found the very same day, even though it wasnt their fault.
High level of customer support
Hvis jeg kunne give 0 havde jeg gjort…
Hvis jeg kunne give 0 havde jeg gjort dette.
Jeg bestilte i februar lakridser fra deres hjemmeside. Modtog ikke nogen ordrebekræftelse. Skrev til dem, men de svarede ikke. Derefter kunne jeg se at de havde trukket mine penge! Har skrevet 4 gange i alt, men de ignorerer mig. Kontaktede dem også via Facebook, hvor de kun svarede at jeg skulle sende en mail.. total fusk! Desværre er der ikke en skid at gøre, da firmaet er svensk, så vil politiet ikke gøre noget ved det!
Ikke levering som lovet!
Bestilte varer til hjemmelevering, men har fået mail om at pakken er afleveret på en tank 7 km. væk. Det er for dårligt!
Skulle prøves
Skulle prøves, da jeg så annoncerne på Facebook.
Købte 4 produkter; de to af dem smagte fantastisk. De to andre smagte forfærdeligt, nærmest som sæbe.
Hurtig levering, selvom produkterne sendes fra Sverige
Love the product, the customer service is unacceptable.
I do love their licorice but my problem is their custom service. For a company I want to support it truly is unfortunate when you can’t get questions answered no matter where you ask, email or instagram.. I would’ve given them a 5 if they could just do better at taking care of their customers, but it seems like it won’t happen anytime soon. It makes me not wanting to but from them because of it.
Hurtig levering, fik mine lakridser 4 dage efter jeg bestilte. Og de er alle pengene værd.
Leveringstiden er lang
Leveringstiden er lang – Men kvalitetsprodukter der smager godt.
Bestilte lakrids for over en uge siden.
Bestilte lakrids for over en uge siden.
Ikke modtaget endnu.
Bring har modtaget information at der vil blive indleveret en pakke.
Haupt lakrids, fortæller den er sendt afsted, den blev sendt sidste uge…
Men bring har stadig ikke pakken fysisk i deres besiddelse
Dårlig oplevelse
Dårlig oplevelse
Har bestilt 11/9-25 og har intet fået
De skriver det er sendt og så ikke en lyd mere
Opdatering 18/9 ingen lyd og ingen vare 😡
Supersalt lakrids, hurtig nok levering, men desværre også problemer med indtrængende fugt i utæt emballage
Haupt sælger spændende lakridsprodukter, og jævnligt kommer der nye spændende varianter på deres site. Min favorit er dog deres saltlakrids "Svenskjävlar", for noget lignende sælges desværre ikke i Danmark. Det skyldes de svøber deres heksehyl-lignende lakrids ind i noget nær ren 100% ammoniumklorid pulver, hvilket er en type af salt som også bare hedder salmiak på dansk. I saltlakrids solgt herhjemme er dette lag af salmiak mere eller mindre blandet op med sukker. Djungelvrål, som også er svensk, er et godt eksempel på noget af det salteste vi kan få herhjemme, men det er altså ikke nær så salt som svenskjävlar er.
Prisen hos Haupt er i den højere ende, men kundeservice er flinke til at give lidt rabat ved større købsmængder. Så bonuspoint for den del!
Desværre har jeg dog oplevet Haupt gentagende gange have problemer med at forsejle deres emballage ordentligt, det gælder deres svenskjävlar såvel i XXL poser som i dåser. Posen ses ikke forsejlet med en svejsning, som det vel ellers normalt altid er tilfældet på emballage af denne slags indholdende fødevarer. Og ligeså med den hvide forsegling under låget på dåserne, der vel netop er der for at sikre indholdet er lufttæt, ja det sidder også løst og er konsekvent utæt. Dette giver mulighed for indtrængende fugt så det vigtige fine lag af hvidt pulversalt som beklæder lakridsen, derfor bliver ubehageligt sammenklumpet, hårdt og brunfarvet. Ikke så velsmagende og appetitligt, foruden det vel også er et fødevarehygiejnisk problem. Den slags udfordringer bør der selvfølgelig tages hånd om og få løst. Derudover skal det også nævnes at deres variant kaldet "Heta svenskjävlar" slet ikke er supersalt som man selvsagt forventer af noget der hedder svenskjävlar, men altså kun er stærk pga chilien der er i. Lidt skuffende, når man nu forventede en vild kombination af supersalt salmiakpulver og superstærk chili. Særligt grundet førstnævnte, og det at Haupt slet ikke virker lydhør overfor kritikken og åben for en simpel løsning med lufttæt forsegling, koster det et par stjerner i bedømmelsen
Deler iøvrigt ikke de mange kritiske anmeldelser herinde som går på for lang leveringstid! De to gange jeg har fået tilsendt derfra, tog det max. en uge, hvor jeg valgte at bruge Bring som leverandør. Det syntes jeg er en helt tilfredsstillende leveringtid, i særdeleshed med tanke på det kommer udenlands fra! Man må forvente lidt længere tid at sende fra Sverige hvor virksomheden ligger, og det er jo ikke Haupts skyld, selvom de måske godt kunne orientere kunderne om dette!
14 dage siden jeg bestilte intet hørt…
14 dage siden jeg bestilte intet hørt !!skod
Bestilt ordre 25.5 stadig ingen respons
Stadig ikke modtaget det bestilte som blev bestilt 25.5
Rigtig lang tid at vente
Rigtig lang tid at vente. Pakken er meldt til instabox i over en uge men ikke sendt endnu. Er spændt på, hvor længe der kan gå…
Forfærdelig lakrids
Forfærdelig lakrids - et lille stykke lakrids og min datter og jeg har ondt i maven flere timer efter. Uspiseligt vil jeg sige -
Men min datter synes ikke det var helt så slemt. Hun ville give *** og jeg ville give *. Min datter blev lokket af en influencer på tiktok. Vi kommer aldrig til at købe den lakrids igen - selvom vi normalt ELSKER lakrids. Men ikke denne her. Det virker som en lækker heksehyllakrids med alt for meget salmiak på.
Amazing and the best lakris Every!
Amazing and the best lakris Every!
:-p Just love it - and they have improved with their delivery.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.