Heino Cykler Avaliações

1.442
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Købte min elcykel hos Heino sidste år efter min far i lang tid havde anbefalet dem. Og hvor er jeg glad for, at min far anbefalede lige netop dem og de er nu min faste cykelhandler! De er utroligt ven... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Havde min racercykel til service hos Heino Cykler i Brøndby i november 2024, da jeg havde problemer med løst styringsfit. Det var et problem cyklen havde døjet med siden dag 10. Har haft den til s... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Friløb fungerede ikke efter 8 måneder på en ny cykel pga fejl på komponent. Heino ønskede ikke at påtage sig ansvaret. En cykelhandler skal bedømmes på når noget ikke fungere som det skal, så det er s... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hej, jeg var i Heino cykler i Brøndby onsdag den 16/1 jeg blev mødt at en super flink gut der fortalte mig hvad der var galt med min bagskifter og jeg sagde til ham inden at maks prisen måtte være 350... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Bicicleta

Informação fornecida por fontes externas variadas

Det er dig, der skal være vinder. Og hvornår er du det? Er det, når du mærker vinden i håret og roen i kroppen? Er det, når du kommer i bedre form, eller når du vinker til kollegaen i bilen, mens du overhaler ham indenom påvej til arbejde? Det er helt op til dig. Det vigtigste for os er, at det ikke er dit grej, der begrænser dine sejre. Vi hjælper dig med at komme først over din personlige målstreg! Vores mål er ikke at sælge dig hvilken som helst cykel, men derimod den cykel der passer til ruten i dit liv. For os er det ogsåde småsejre i hverdagen, der tæller. Vi vil være forrest i feltet, og vi vil have dig med. Du vil derfor mærke, at vores rådgivning har mere bund, mere kant, mere erfaring og mere ærlighed.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(1.442)

8 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Skandaløs oplevelse

Skandaløs oplevelse! Ringede og fortalte om et ombygningsprojekt af en cykel til elcykel. Efter at have indleveret og ventet i en uge ringer de med en pris hvor de har glemt halvdelen. Derefter ringer de igen og forklarer at de desværre ikke kan lave cyklen da der er sat motor på. Dette havde jeg allerede forklaret gøg og gokke ugen inden. Spild af tid! Fik også at vide om de varer de havde glemt at de simpelthen var udgået af produktion hvilket var decideret løgn. Find nogle kompetente og servicemindede mennesker i stedet for

22 de agosto de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Devron elcykel købt hos Heino i 2022 af…

Købte en elcykel hos Heino i 2022 af mærket Devron. Denne cykel har ikke voldt andet en problemer. Det elektriske system fejler gang på gang, og Heino påtager sig intet ansvar. Undskyldninger så som “Den er ikke velegnet til daglig brug”, “jamen ledninger og stik sidder udvendigt så de er følsomme over for regn”, “stik skal have kontaktspray ugentligt”, “Du kan sælge cyklen på DBA og så laver vi en god pris på en bedre cykel” og slutteligt “Jamen det er også en billig cykel”. Efter utallige besøg i værkstedet giver vi op på cyklen men i særdeleshed også Heino. Magen til ansvarsfralæggelse har jeg ikke set før. Kan bestemt ikke anbefale Devron ej heller Heino i denne forbindelse.

1 de fevereiro de 2024

Har bestilt to gange

Har bestilt to gange, hvor det fra min side var nødvendig med en ændring. Hurtig responstid samt fin og effektiv kommunikation samt ikke mindst skarpe priser er medvirkende til, at jeg giver deres web-forretning min bedste anbefaling.

3 de junho de 2024
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ny cykel til service

Ny cykel til service
fik skiftet kæde og bremse klodser
det er ok også prisen for delene
men arbejdsløn 6 timer x 175 kr = 1050
det er ikke i orden

27 de maio de 2024
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ikke meget hjælp

Jeg var i butikken på Lyngbyvej forleden. Virkelig god og stor butik. Kæmpe udvalg af dyre cykler... Jeg var der for at prøve hjelme. Jeres udvalg af hjelme i min størrelse var meget minimalt hvilket er fjollet da jeg bliver nødt til at prøve hjelmen før jeg køber den. Jeres medarbejder var ikke særlig hjælpsom. Han frarådede mig endda at prøve nogle af hjelmene fordi han tvivlede på at jeg kunne passe dem og sikkert også fordi de ikke var på lager. Det er super ærgerligt! Jeg ender jo med at gå til jeres konkurrenter.

Købte en Specialized Propero 4 hjelm hos Cykelexperten i Vanløse. En af de hjelme jeres medarbejder mente jeg ikke kunne passe.

Jeg håber at jeg får en bedre oplevelse næste gang jeg tager i Heino.

6 de maio de 2024
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais