Bring, som skulle levere pakken på min hjemme-adresse, sendte en email og skrev de havde afleveret pakken i en pakkeshop i den anden ende af byen, da de ikke havde kunnet træffe mig hjemme. Jeg havde... Ver mais
A empresa respondeu
A empresa respondeu
Som altid fungerer køb over nettet hos Helsam perfekt, hvad enten det til hjemmelevering/pakkeshop/afhentning i den lokale forretning. At produkterne så også er helt i top er blot et yderligere plus... Ver mais
Det var nemt at bestille, men et eller andet går galt. Får ikke besked når varen er i butikken. Lidt irriterende at man skal i butikken og spørge om pakken er nået frem, og det er den så ikke. Satser... Ver mais
Varieret udvalg af vegansk, økologisk og glutenfrit kolonial både i butikken og online med % rabatter og som klub medlem pointbetaling. Fri fragt til nærmeste Helsam butik.
Escrito pela empresa
Sundhed er ikke ens for alle. Hos Helsam hjælper vi dig med at finde din naturlige vej til et sundere liv – med udgangspunkt i dig, din krop og dine behov.
I mere end 40 år har vi arbejdet med en helhedsorienteret tilgang til sundhed, hvor krop og sind hænger sammen, og hvor vi støtter kroppens egne evner med naturlige løsninger.
Hos os finder du et nøje udvalgt sortiment af kosttilskud, økologiske og funktionelle fødevarer samt naturlig pleje. Vi stiller høje krav til vores produkter, så du trygt kan vælge det, der føles rigtigt for dig.
Sundhed er individuelt. Derfor møder vi dig i øjenhøjde med personlig og faglig rådgivning – uanset om du besøger en af vores butikker eller handler online.
Vi kuraterer vores udvalg med fokus på rene, naturlige og virksomme produkter – mange økologiske – så du ikke behøver at sortere i alt selv.
Hos Helsam handler det ikke om mere, men om bedre. Vi inspirerer dig til at træffe bevidste valg, der giver balance, ro og energi i hverdagen.
Udforsk vores fulde sortiment online – eller besøg en af vores butikker og få personlig vejledning.
Rønsdam 1, 6400, Sønderborg, Dinamarca
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Fordi der mangle det halv i min pakke: har betalt for det hele og der står også på fakturaen det var det hele i pakken.
Så svare de ikke tilbage når man skriver der mangler noget i pakken.

Resposta de Helsam
Mega rart sted at handle og super god service 💪💪
Jeg har ikke modtaget noget endnu - så det er da totalt dumt at bede om min oplevelse.
Til Helsam. Hvorfor sende noget med DAO, når de ikke kan ringe på. Efterfølgende sendes pakken tilbage til et forsendelsescenter, og så går der yderligere flere dage inden den komme retur. Brug et bud der ringer på, eller afleverer det straks et sted hvor man kan hente pakken. DAO’s system er håbløs.

Resposta de Helsam
De var lækket begge to så kassen var meget våd

Resposta de Helsam
Min bestilling blev hurtigt ekspederet men da pakken ikke blev afleveret er det nu ukendt hvor den er hende af. Har endnu ikke modtaget den :(

Resposta de Helsam
Hurtig og fejlfri levering fra forhandler til mig som kunde
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.