Henrik Jensen VVS Avaliações 18

O TrustScore é 3 de um total de 5

3,0

Detalhes da empresa

1. Encanador

Informação fornecida por fontes externas variadas

Henrik Jensen VVS A/S , er et VVS & Kloak firma med 25 års erfaring i håndværkbranchen, som udfører alle former for VVS og Kloak opgaver

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vi havde købt et væghængt toilet samt…

Vi havde købt et væghængt toilet samt et stativ og ville have Henrikjensenvvs til at montere disse.

Vi fik at vide af Anders, at de ville de ikke, når vi havde købt tingene selv. De skulle også tjene på materialerne. Derudover en sjov historie med, at de ikke havde retten til at reklamere over for producenten af produkterne, når vi havde købt dem😹, skulle der være fejl på disse, ville vi naturligvis selv reklamere.

Kort sagt, vi blev afvist i døren men har nu fundet en ikke grådig vvs’er til montageopgaven…..

Jeg foreslog, at de publicerede deres procedure på deres hjemmeside, så andre ikke kom ud for samme kedelige oplevelse

16 de março de 2026

Fagligt kompetente

Ringede akut til dem tidlig morgen da jeg vågnede til vand på gulvet. En halv time senere kom Benjamin og reparerede skaden hurtigt. Han var meget venlig og imødekommende, tydeligt fagligt kompetent.
Kan helt sikkert anbefale dem :-)

22 de outubro de 2025

Fantastik oplevelse, top professionelt

Top professionel virksomhed
Jeg stod med en totalrenovering, og alt arb og kordinering har spillet fra dag 1.

Yderst hjælpsomme både på kontoret og medarbejderne der har stået for renoveringen.

De har lavet fjervarme, gulvvarme, badeværelse med badekar, brucheniche, dusch toilet, køkken, blødgørningsanlæg, toilet og vand på 1 sal
Prisen på alt ligger middel, hvilket er en rigtig god pris når alt spiller, og ikke mindst alle aftaler er overholdt til punkt og prikke.

1 de outubro de 2025
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Brugte dem i vagt periode

Brugte dem i vagt periode, han var her 20 min betalte for en time. Det så hvad det er, så sender de en regning på lidt rigeligt materialer. Det så hvad det er. Forsikring dækker det hele. Et par dage efter sender de en regning igen hvor de undskylder de fik sendt regning for hurtigt og havde glemt lidt materialer. Det så en regning med de samme materialer nu er prisen pr. Stk. Så bare lige skruet op..... ja jeg er en ærlig mand så jeg betaler den men gør selvfølgelig indsigelse i den. Jeg er ikke vvs'er men jeg ved han kun brugte en 90 grader bøjning, så det da lidt mærkeligt jeg skal betale for to. Men han får to stjerner for han var den eneste der kom, en lørdag.

22 de fevereiro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super god service og hurtig…

Super god service og hurtig “behandling”. Har svaret tålmodigt på mange uvidende spørgsmål fra undertegnede ikke-fagmand😄
Fik installeret fjernvarmeenhed, og da der uheldigvis blev boret igennem væggen til vores toilet, fik vi to flasker vin som undskyldning. Desuden hjalp de med henvisning til elektriker - selv efter vores sag var færdig hos dem. Varm anbefaling herfra.

19 de novembro de 2024

Fik installeret fjernvarme fyr

Fik installeret fjernvarme fyr. Kim og Frederik arbejde hurtigt og effektivt og firmaet havde bestilt elektriker og en der skulle komme og sætte 'kassen' rundt om rørene, af alt var udført samme dag inden kl. 15.00.
Kan varmt anbefales

29 de agosto de 2024
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Fejl i regning g

Jeg fik en regning på 9000 kr. Der var tilføjet udskiftning af styring på mit baxi fyr med vare nummer som var tilsvarende mit fyr. Dette er ikke rigtigt da jeg var hos vvs' ern under hele besøget. De sendte en ny regning på 1200 kr. Havde jeg ikke været til stede havde jeg ikke kunne rette fejlen.

20 de janeiro de 2024

Hurtigt og professionelt firma

Vi har fået skiftet vores oliefyr ud med et luft til vand anlæg, og alt blev udført som aftalt.
Der er udført en god finish af professionelle og flinke installatører, som var der til tiden.

En virkelig god oplevelse fra start til slut, og kan 100% anbefale firmaet.

10 de maio de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hr.Jensen aps vvs firma I er ikke samme viksomhed

Hr.Jensen aps vvs firma

I er ikke samme viksomhed så jeg beklage i kommer først når jeg skrive hr jensen på trustpilot den kommer henrik jensen
Undskylde mig
Dem hr jensen er fra næstved
Og i er fra kørsor

24 de outubro de 2022
logotipo da Henrik Jensen VVS

Resposta de Henrik Jensen VVS

Hej Aleksandar, har du et faktura nr du referer til? Umildbart tror jeg, at du har bedømt en forkerte virksomhed da jeg ikke har en kunde med dit navn i mit kartotek

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

1000 tak for fantastisk service.

Jeg ringer i panik, da jeg tror vi har et rørbrud. 15 minutter efter kommer en medarbejder. Han kommer med en mulig forklaring (en sikkerhedsventil til varmtvandsbeholder). Jeg får en midlertidig løsning med det samme og få timer senere vender man tilbage for at udføre reparationen. Den bliver udført på ganske kort tid.
1000 1000 tak for en fantastisk service og hurtig reparation.

22 de novembro de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Overpris på anvendte materiale uden forklaring

Haft besøg for udskiftning af varmtvandsbeholder. Montage foretaget OK men herefter er faktureret og opkrævet overpris for varmtvandbeholder med + 30% i forhold til almindelig indkøbspris jf. nettet.

Få altid pris inden anvendelse af dette firma.

10 de agosto de 2021
logotipo da Henrik Jensen VVS

Resposta de Henrik Jensen VVS

Hej Lars
Du har helt ret - i det meste. Du har betalt 19% i avance på beholderen udfor vores kost pris - hvad net butikkerne kan sælge det til, er vi ikke herre over.
Vi driver en forretning, som selvfølge skal tjene penge.

Det er altid en god ide at spørger om pris

Manglende kompetence

Vi har haft HenrikJensen VVS ude 3 gange til gasfyr vedrørende det samme problem. Vi har betalt for udført arbejde første gang, og hvor det efterfølgende viste sig ikke at være udbedret. Vi har så måtte betale dem for at de yderligere kommer ud og retter fejlen igen. De har af flere omgange monteret nye komponenter og afmonteret samme komponenter igen, hvilket vi har betalt timeløn for, samt komponenter som nu ikke anvendes. Vi har betalt timeløn som de har brugt på telefonopkald til hinanden, da deres medarbejdere åbenbart ikke er godt nok uddannet og derfor har brug for telefonassisstance. Den tredje gang var de 2 mand ude på forhåndsaftalt opgave af kort varighed, men vi blev afregnet timeløn for en hel dag, idet de igen var tvivl om, hvad løsningen på opgaven var. Fejlen er pt stadig ikke udbedret tilfredsstillende.
Vi har diskuteret deres tilsendte regninger. Den ene regning var der påført pris på noget, der ikke var blevet installeret (skal dog sige at de ikke modsagde sig denne fejl). Fået rykker på en regning der var betalt, men blev virkelig dårligt behandlet da vi ringede og bad om skriftlig bekræftelse på at rykkeren var en fejl.
Vi er grundlæggende skuffede over deres VVS faglighed og mener ikke at deres regninger stemmer overens med deres udførte arbejde.

16 de janeiro de 2019
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vi har fået udført følgende på vores …

Vi har fået udført følgende på vores adresse.
Afblænding, og afmontering af ca 3 m rør. Udskiftning af 1"x3/4"x1" tee, samt påsætning af 2 stk omløbere, til allerede monteret køkken batteri.
Først kommer der en montør om mandagen, besigtiger det forstående arbejde. Han kører igen, efter at have været på adressen i max 5-10 min., med den undskyldning, at han ikke kan nå det, da han har fyraften 1 time senere. Efterfølgende, må vi vente 2 dage, før der kommer en montør. På mindre en 45 min, er han færdig, og kører igen. Da regningen kommer, er der faktureret 2 timer. Efterfølgende har jeg kontaktet firmaet 3 gange, som ikke har ville svare på mine henvendelser, men blot sendt en arbejdsrapport. Ydermere, finder jeg det stærkt kritisabelt, at de vælger at lægge mere end 60% i avance, på forbrugsdelene.
Så, med andre ord, vi kommer aldrig til at bruge Henrik Jensen VVS igen, og jeg kan heller ikke anbefale nogen som helst, at anvende dem.

30 de maio de 2017
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais