Omdat het advies dat ik van juridische loket kreeg, mij uit een zware depressieve frustratie helpt. Het advies geeft duidelijkheid in je mening van een conflict, ik kreeg bevestiging dat ik goed... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ik heb jullie €50,- betaald En nog ns €60,- belkosten betaald. Advocaat op advies neemt geen zaak meer aan. Afstand met de advokaat (140,km) Diverse keren gebeld voor terugbel. Wordt maar... Ver mais
Helaas hier het zelfde verhaal, Advocaat toegewezen gekregen die geen familie recht doet. Dit terug gekoppeld in mail plus me geld terug gevraagd. Meerdere malen gebelt word gezegd dat er alle be... Ver mais
Vriendelijk contact. Kreeg ook snel reactie op mijn vragen waardoor ik me serieus genomen voelde. Zou dit juridisch bureau zeker aanraden.
Respondeu a 87% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Oplichters praktijk.
Ik heb jullie €50,- betaald
En nog ns €60,- belkosten betaald.
Advocaat op advies neemt geen zaak meer aan.
Afstand met de advokaat (140,km)
Diverse keren gebeld voor terugbel.
Wordt maar niet teruggebeld.
Smiddags 15.00 uur heb ik n keer gebeld receptionist neemt op met goedenmorgen.
Inmiddels 3 weken verder.
Ik verzoek jullie om mijn geld terug te storten.
Het is oplchterij wat jullie doen.
Top!
Snel, concreet, laagdrempelig en duidelijk advies op mijn juridisch inhoudelijke vraag.
Bedankt, Peter!
Trap er niet in!!!
Trap er niet in!!!! Ik heb hun telefoonnummer gebeld wat niet werkt, vervolgens een 0900 nummer gebeld á €0,80. Mevrouw heeft de opdracht mensen zo lang mogelijk aan de lijn te houden. Ik heb een bijdrage betaald en krijg vervolgens een telefoonnummer wat niet werkt. Ik heb mijn geld teruggevraagd, ben benieuwd hoe ze daar op reageren, ik heb er weinig vertrouwen in. Net als hun juridisch advies wat ik nooit heb gehad. DUS TRAP NIET IN DE OPLICHTINGSPRAKTIJKEN VAN DIT BEDRIJF!!!!!
Psychiatrisch patienten recht
Het advies geeft duidelijkheid in je mening van een conflict, ik kreeg bevestiging dat ik goed bezig ben en inzicht in een conflict en geen emotionele eierdooos!
Echt top! Ook met de snelle reactie vh juridische loket, door burn-out heb ik lang zitten piekeren ik kon nupas doorschakelen om mijn probleem te delen met Juridisch loket...echt Super, nu lekker doorgaan met tuinieren! Heel veel ontspanning...als je weet hoe je wel/niet moet doorpakken met een probleem. Bedankt Peter Jansen
Bedankt de consulent die de kern van het probleem telefonisch moest samenvatten, want ik ratelde maar door....Bedankt!
Vriendelijke groeten Judith Huisden
Vriendelijk en duidelijk
Helaas hier het zelfde verhaal,
Helaas hier het zelfde verhaal,
Advocaat toegewezen gekregen die geen familie recht doet.
Dit terug gekoppeld in mail plus me geld terug gevraagd.
Meerdere malen gebelt word gezegd dat er alle begrip is maar word niks meer gedaan.
Meerdere malen via mail me geld terug gevraagd zelfs betaal bewijs gestuurd en tot de dag van vandaag me geld nog steeds niet terug en blijven maar een advocaat aanwijzen wat ik niet wil.
Weg geld voel me aardig opgelicht.

Zeer slechte ervaring
Zeer slechte ervaring met deze juridische dienst! Wanneer je de €50 euro betaald wordt er gedaan alsof je dossier zorgvuldig wordt beoordeeld en dat je wordt doorverwezen naar een passende advocaat, dat is totaal niet gebeurd. Ik ben meerdere keren doorverwezen naar advocaten die niet eens gespecialiseerd zijn in het juiste rechtsgebied. Na vier maanden heb ik geen enkel inhoudelijk juridisch advies ontvangen, geen afspraak gehad en geen enkele vorm van daadwerkelijke hulp gekregen. Ondertussen heeft mijn moeder ook nog eens ongeveer €70 aan belkosten moeten betalen door deze compleet zinloze doorverwijzingen. Je betaalt voor een dienst die simpelweg niet geleverd wordt. Alles wijst erop dat dossiers niet serieus worden bekeken en dat er zonder enige zorgvuldigheid wordt doorverwezen. Voor mij voelt dit als oplichterij. Absoluut geen aanrader!

Resposta da Het Juridischbureau
Hier het zelfde verhaal al al eerder…
Hier het zelfde verhaal al al eerder genoemd. De "aangewezen advocaat" weet helemaal van niks en heeft zeker geen dossier over gedragen gekregen. Zeer triest dat "het juridschbureau" zo omgaat met mensen die in nood zitten.

Resposta da Het Juridischbureau
Ik heb uitgebreid antwoord gekregen op…
Ik heb uitgebreid antwoord gekregen op mijn vraag.
Mijn rechten en mogelijkheden zijn duidelijk beschreven.
Wat een oplichters
Wat een oplichters. Krijgt een vrouw aan de lijn.
Ze stelt vragen en ze typt maar de helft van de tijd. Herhaalt niks wat je zegt.
Het nummer kost 1.20 per minuut en houd je minimaal 20 min aan de lijn . Aan het einde van het gesprek zegt ze dat je een mail ontvangt en €49,95 moet betalen voordat ze je verder gaan helpen.
Ben daarna verder gaan googlen en zag toen slechte reviews. Dus besloten om de link niet te betalen.
Trap er niet in!!
Ik eis mijn geld terug
Ik eis mijn geld terug! Bedrijf lijkt sterk op juridische loket! Ze laten je 49,95 betalen terwijl ze oplichters zijn! Ik wil mijn geld terug mensen geloof ze aub niet

Shady
Shady! Na twee keer beloofd te hebben gratis schriftelijk advies te mailen, heb ik ze hier over gemaild. Vervolgens sturen ze een mail om 50 euro over te maken. Daarnaast veel typfouten en komt het vrij amateuristisch over.

Goede en duidelijke advies
Na 40 minuten bellen en veel typfouten…
Na 40 minuten bellen en veel typfouten verder wordt er opgehangen ik zit dus wel met de belkosten maar geen bevestigingsmail.

Resposta da Het Juridischbureau
Juridisch bureau telefoonnummer (0900)…
Juridisch bureau telefoonnummer (0900) 9090 012
Gister 27 februari 2026 16 minuten aan de lijn gehad om advies te vragen. Ik zou het advies binnen 24 uur per mail krijgen.
Dit is niet gebeurd: het telefoonnummer weer gebeld en de verbinding wordt verbroken.
Opgelicht en de website bestaat ook niet meer.

Hele fijne service!
Kreeg snel iemand aan de telefoon, luisterde goed. Speelde mijn vraag direct door naar de juiste afdeling per mail. Ik zou per mail binnen 24uur antwoord krijgen, dat gebeurde ook. Supergoede service!
Mijn vraag is snel omgezet in een…
Mijn vraag is snel omgezet in een duidelijk juridisch advies waar ik verder mee kon. Ik ben echt heel blij met de dienstverlening.
Ka mpp bedrijf
Ka mpp bedrijf, dit na oplichting pur sang.

Resposta da Het Juridischbureau
Duidelijk en overzichtelijk wat het…
Duidelijk en overzichtelijk wat het Juridisch bureau voor hulp aan kan bieden. Snel contact en geruststelling bij het opnemen van je hulpvraag. Goed advies en hulpverlening door een jurist.
Oplichters / fraudeurs!
Oplichters! Na een telefoongesprek van 30 minuten en vele spel- en typfouten verder, moest ik €50,- betalen voor hulp dat ik niet heb gekregen. Zo heb ik een valse advocaat aangewezen gekregen die het juridisch bureau zogenaamd gesproken had en mijn dossier door had gestuurd. Allemaal nep!! De telefoniste - Eve - wist zich van niets. Ik heb aangifte gedaan!

Resposta da Het Juridischbureau
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.