Hi-Fi Klubben Norge Avaliações

4.830
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Her kan man føle seg trygg når man handler på nett. Super hjemmeside, god kundeservice. Er man ikke fornøyd med kjøpet er det ingen problemer å få returnert varen. Godt forklart hva man skal gjøre og... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Enkel, rask ekspedering av kvalitets produkter. Oppgradert min Pro-Ject RPM1 pick up ifra 2M blue til 2M Bronse. Nydelig og forbedret lyd, anbefales varmt. Ift mitt oppsett, var bronse mer sårbar for... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg hadde egentlig ikke krav på noe som helst, siden jeg var over fristen – men Hi-Fi Klubben valgte likevel å være løsningsorienterte og ga meg goodwill. Det setter jeg stor pris på. Opplevde dial... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bernt Bakke fra Hifi Klubben Tromsø sendte meg et forslag til et egnet system som virkelig var perfekt. Han tok til og med hensyn til at vi har et begrenset budsjett på dette tidspunktet, og likevel v... Ver mais

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Loja de Hi-fi
  2. Loja de aparelhos de som
  3. Loja de Televisão

Escrito pela empresa

I Hi-Fi Klubben handler alt om lyd og bilde – ikke kjøleskap, vaskemaskiner og stavmiksere. Hos oss får du musikk- og filmopplevelser for hver eneste krone.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(4.830)

60 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Hi-Fi Klubben - Seriøse og serviceorientert

Hi-Fi Klubben er en seriøs aktør innen dette segmentet som har en god handleopplevelse. Kjøpte en demo-vare som jeg opplevde var godt pakket og i god tilstand som beskrevet på nettsiden.

I forkant av kjøpet var ansatte fra butikken behjelpelige med å besvare alle lin spørsmål på epost. Det hadde også en raskt svartid. Pakken ble sendt dagen etter bestilling.

24 de maio de 2023
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Handelen ble raskt tatt hand om av…

Handelen ble raskt tatt hand om av WEBSHOP, MEN JEG HAR PER I DAG IKKE MOTTATT VAREN!

23 de maio de 2023

Hei Stein,

Vanligvis går det ganske kjapt med leveringen, men i ditt tilfelle var både kristi himmelfartsdag og helg en faktor å regne med. Du bestilte på en helligdag og vi sendte varen dagen etter. Kan se på sporingen at du hentet ut disse idag, så dette har totalt tatt 4 arbeidsdager, hvilket er innenfor vår annonserte 1-5 dager leveringstid :)

Ta gjerne kontakt med oss hvis du har noen spørsmål.

Ønsker deg en strålende dag

Mvh
Christer
HiFi Klubben kundeservice/nettbutikk

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I nyere tid har jeg kjøpt tre…

I nyere tid har jeg kjøpt tre hodetelefoner og to tv'er fra HiFi Klubben. God service, veldig god produktkunnskap, god garanti og svært behjelpelig den gangen jeg hadde bruk for garantien. Kjøpte stereo herifra en gang i tiden også og den virker fortsatt den også.

20 de março de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super fornøyd med hifiklubben!

Har kjøpt alt fra tv, høytalere, forsterkere og 6 forskjellige headsett fra hifiklubben og må rett og slett si at kundeservice og levering har overgått all forventning, super fornøyd, 10/10. anbefales sterkt.

4 de março de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Topp kundeservice og produkter.

Kjempegod kundeservice både på nettbutikk og fysisk butikk. Leverer som avtalt. De kunne solgt meg en stift til 3000,- men anbefalte å ikke kjøpe ny så lenge den var bra den jeg hadde. Endte til slutt opp med innkjøp av Denon receiver i stedet. Trenger flere slike butikker med ansatte som har kunnskap. Bare positivt.

16 de janeiro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God kundeservice og medlemsgaranti på produkter

Har alltid vært fornøyd med kundeservicen hos Hi-Fi klubben, og en opplevelse jeg hadde nylig er intet unntak.
Opplevde at den ene øreproppen av merket Jabra Elite Active sluttet å fungere etter to års brukstid.
Kontaktet kundeservice på nett, og fikk oppfordring om å besøke min lokale butikk for hjelp (Hi-Fi klubben Jekta, Tromsø).
Ble positivt overrasket over hvor knirkefritt de ansatte løste problemet. På under 15 min fikk jeg sendt de gamle proppene i reklamasjon, samt at jeg mottok helt nye propper (som attpåtil var nyeste versjonen) helt uten ekstra kostnader.
Seks års medlemsgaranti er gull verdt, og når man i tillegg opplever god kundeservice vil jeg derfor anbefale Hi-Fi klubben varmt!

12 de outubro de 2022
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Flinke folk i butikk, elendig kundeservice i nettbutikken

Fantastisk service, dyktige folk og god hjelp i butikkene. Kundeservice for nettbutikken er derimot noe helt annet. Lover svar innen 48 timer, to uker senere har jeg fortsatt ikke fått svar. Etterlyste et svar, men det ser ikke ut til å hjelpe det heller...

23 de novembro de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Fikk faktura et år etter netthandel...

Fikk faktura et år etter netthandel der de påstår jeg ikke har betalt. Useriøst. Deres egen kvittering og klarna sier det er betalt. Får ikke gode svar fra kundeservice.

Ikke interessert i snakke med flere kundebehandlere. En svenske en stund og i neste stund en nordmann. Den ene verre enn den andre! At dere sender til inkasso før dere har kontaktet meg er utrolig dårlig og slett arbeid! Slett inkassokrav dere har gående mot meg! Det er over 1 år siden!! Klarna står betalt og kvittering hos dere står betalt. At dere har surret pengene bort er ikke mitt problem

7 de setembro de 2022

Hei Lennart!
Jeg beklager at du opplevelsen av at du ikke fikk den hjelpen du ønsket i denne saken.
Vi har prøvd våres beste å være tydelige med å forklare hvordan situasjonen har oppstått og hvordan vi kan løse den i mailkorrespondansen.
Hvis vi har vært uklare eller om det har vært en misforståelse fra vår side, beklager vi selvfølgelig og er her for å avklare.
Du er velkommen til å spørre om det er noe enten via mail: kundeservice@hifiklubben.no eller telefon: 22 13 22 13.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kjøpte lader til soundboks fordi…

Kjøpte lader til soundboks fordi laderen min var ødelagt. Jeg spurte om jeg hadde returrett dersom jeg fikk en på reklamasjon fra soundboks.com. Svaret var: ja du har 60 dager på å returnere den dersom den er plettfri. Etter 2 uker går jeg tilbake til butikken der jeg møter en stengt butikk, selvom det fortsatt var noen minutter til stengetid.2 dager etter prøver jeg igjen og møter en stengt dør der det står en lapp om at jeg må ringe ett nummer som står der, jeg fikk ikke noe svar. En uke senere prøver jeg igjen og da sier de at de bytter ut systemet så jeg kan ikke returnere den før neste uke🙄

30 de agosto de 2022

Hei Saul!
Beklager at du ikke fikk løst dette via butikken som planlagt.
Selvsagt skal vi hjelpe deg med dette.
Du kan nå oss på kundservice@hifiklubben.no eller telefon 22132213.
Ser frem til å høre fra deg.

Superfornøyd med TV kjøp på HIFI-klubben

Meget fornøyd med kjøpet mitt hos HIFI klubben. Vurderte samme produkt hos en annen butikk, da jeg aldri har handlet her tidligere.
Varen var ikke i butik, men på hovedlager og den kom fra Oslo til Tromsø på bare 2 dager. Superraskt!
Hyggelige samtaler med butikken på mail, så jeg blir nok å handle lydalegg m.m her i fremtiden.

2 de agosto de 2022

Sennheiser HD 800 S

Ekstremt gode hodetelefonar!

a) Hodetelefonane er ekstremt komfortable.
b) Hodetelefonane har ekstremt god lyd.
c) Sennheiser er veldig gode angåande reservedelar (om ein eksempelvis skulle ønska nye hodetelefonputer).
d) Kjemperask levering av Bring.
e) 60 dagars åpent kjøpt hos HiFi klubben (men hodetelefonane vert aldri returnerte).
f) HiFi-klubben si heimesida er ryddig.

Løp og kjøp! :)

21 de julho de 2022
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais