Hiky Mode

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Beste verkoper, ik heb schoenen besteld, maar nog niks gezien. Heb via de creditcard betaald, komen de schoenen niet, wil ik graag het bedrag terug van € 34,95 Anders ga ik over tot aangifte bij poli... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Helaas 1 ster is nog veel te veel! Wat een ordinaire oplichters, kwaliteit made in china. Orthopedische sneakers besteld, zijn gewoon plastic sneakers zonder enige pasvorm. Geld terug, vergeet het maa... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ook mij overkwam het “een zielig verhaal van een familiebedrijf dat hun voorraad schoenen moest uitverkopen” ik dacht echt dat het uit Nederland zou komen. Ik wil absoluut geen rommel uit China want... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zo wat voel ik me enorm belazerd door dit bedrijf, onder het mom helaas moeten wij stoppen 50% korting. Zogenaamd orthopedische schoenen besteld waren er slechts 4 op voorraad.Haha vandaag ontvangen... Ver mais

Todas as avaliações

0 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

21 dec 2022 een jas besteld,levering…slechte zaak

21 dec 2022 een jas besteld,levering pas op 7 jan 2023 ik ben er niet tevreden mee Maat M besteld krijg ik een jas binnen die een marmot zou kunnen passen,jas te kort bij de middel,mouwen stropen omhoog bij het aantrekken en je kan bijna niet normaal ademen omdat de jas veel te strak zit naar mijn zeggen is dit een maatje xs,ik zou zeggen mensen bestel hier nooit wat,want je word beflikkerd,deze bedrijf verdient geen ster.

6 de janeiro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jas besteld veeeeels te klein

Jas besteld, 5x xxl. Jas na 2 weken eindelijk ontvangen (China) blijkt het een kinderjas te zijn.
Gemaild en aangegeven om retour te sturen echter hoorde niet tot hun policy. Ik kon 15% extra korting krijgen. Maar ik wil gewoon geld terug. Dat was dus niet mogelijk. Wat een oplichters.

27 de novembro de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

0 sterren. In een woord: waardeloos. Een 3xl jas past mijn dochter van 9 nog niet eens. Nemen jas niet retour. Koop hier niets

9 de dezembro de 2022

Bedrijf doet zich voor als Nederlands…maar Chinese oplichting

Bedrijf doet zich voor als Nederlands bedrijf uit Amsterdam en schrijven dat ze dezelfde dag versturen maar levertijden kloppen totaal niet. Wordt vanuit China verstuurd en duurt derhalve minimaal 3 weken.
Nadat ik het pakketje had ontvangen vond ik de kwaliteit slecht en de maat klopte van geen kant.
Ik vroeg dan ook waar ik de bestelling naartoe kon retourneren. Hierop kreeg ik een aanbod voor een andere maat en dan mocht ik de oude houden.
Ik gaf aan dat ik mijn geld terug wilde maar sindsdien geen reactie meer. Ondanks herhaaldelijk verzoek.
Koop hier niks

24 de novembro de 2022

Trap er niet in

Veel te klein artikel geleverd gekregen en voor retour moet je contact opnemen maar er reageert niemand.

Trap er niet in!

18 de dezembro de 2022

Zelfs 1 ster is al teveel

Zelfs 1 ster is al teveel. Wacht al 4 weken en nog steeds niets. Ik ga ervan uit dat ik het geld niet meer terug krijg. Durven ze ook nog een mail te sturen met de vraag of ik een review wil plaatsen….. oké dan! Koop hier niets. Chinees bedrijf en je kunt fluiten naar je centen.

17 de dezembro de 2022

2 truien besteld

2 truien besteld, komt totaal niet overeen met afbeelding, goedkoop nepspul
Naar je geld kan je fluiten, oplichters
NIETS BESTELLEN!!!

8 de dezembro de 2022

Chinese goedkope namaak troep

Chinese goedkope namaak troep. Zeer slechte kwaliteit. Houden zich niet aan het retourbeleid. Koop hier niks. Pure oplichting!!!! Heb al een bericht gestuurd naar kassa en de consumentenbond over dit namaak bedrijf. Houden zich niet aan de nederlandse wetgeving. Wees gewaarschuwd.

13 de dezembro de 2022

Niets kopen!!

Jas besteld. Te klein.
Heb al menig mailtje gestuurd voor retour formulier. Geen enkele respons. Niet erg professioneel.
Geen aanrader om iets te bestellen!!

16 de novembro de 2022

Verschrikkelijk bedrijf

Verschrikkelijk bedrijf, pure oplichterij.
jas te klein, ze betalen maar 30% terug omdat het in de sale was gekocht en als het meer als 50% korting zou hebben krijg je je geld dus niet terug. De jas was 45% afgeprijsd.
Helemaal eens met review hieronder. Je wordt echt bedonderd!!!!!!

8 de dezembro de 2022

Oplichters

Oplichters, chinese troep, veels te klein. Ik voel mij bijzonder dom dat ik hier ingetrapt ben. Niets kopen hier!!

7 de dezembro de 2022

Misleiding

Je koopt een jas, de maat klopt niet, je kunt niet retourneren, oplichting noem ik dit.Het bedrijf reageert nergens op.

1 de dezembro de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dit is een Chinees bedrijf misleiding

Dit is een Chinees bedrijf. Maar doen alsof ze Europees zijn. Pure misleiding. Ze noemen zichzelf hiky mode Amsterdam-Antwerpen. Gratis verzending Nederland België. Ze doen er alles aan om de indruk te wekken dat ze een Europees bedrijf zijn maar in werkelijkheid zitten ze in Hong Kong. Zelfs een een Europese matenchecker waardoor je een L bestelt en een xs krijgt (Chinese L) retour is niet mogelijk vanwege de aanbieding. Maximaal 30% cashback en 30 % korting op volgende aankoop. Als “cadeau” mag ik het product houden. Maar ik heb dus 70% betaald dus zeker geen cadeau voor iets waar ik niks aan heb.
Er zijn meer van zulke sites,
Bloemendaal is er ook zo een. Zitten ook in Hong Kong

6 de dezembro de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Een update op de eerdere recensie

Een update op de eerdere recensie, het bedrijf blijft zich onwetend opstellen ook als ik me beroep op het webwinkel protocol, te weten:

Reaktie webwinkel:
We verontschuldigen ons voor het ongemak dat dit voor u heeft veroorzaakt. Echter, 30% is onze maximale terugbetaling voor het ongemak.

Dit is natuurlijk onzin, want als consument ben je beschermd tegen dit soort oplichters.

“De consument heeft 14 dagen de tijd om de bestelling terug te sturen. Als de volledige bestelling teruggestuurd wordt, dan moet je de kosten van de bestelling én de verzendkosten, die wellicht al eerder door de consument zijn betaald, vergoeden.”

Geen idee of het helpt, maar zolang er geen retour wordt geaccepteerd blijft de recensie negatief.

5 de dezembro de 2022

KOOP HIER NIETS!

23 reminders later.
Nog altijd geen enkele reactie.
Dus zodra je iets hebt betaald, stopt alles.
CRIMINEEL deze club. Internet oplichters.

KOOP HIER NIETS!! OPLICHTERS!!!
Laat je niet verleiden om hier een bestelling te plaatsen. Stort het geld dan liever meteen op mijn bankrekening. Zo dom geweest om hier een jas te bestellen. Die jas wordt gemaakt in China. Kwam ik achter omdat de levertijd bijna een maand was. Of ik even geduld wilde hebben. (Ja een reactie was toen wel mogelijk) Na ontvangst van de jas bleek de kleur heel anders, waardeloze kwaliteit (zou die nog niet als poetsdoek willen gebruiken, en een XL maat, die de kabouters in de Efteling nog niet past. Krijg mijn arm er niet eens in. Direct op de dag van ontvangst gemeld dat ik de jas niet wil (te klein, verkeerde kleur, waardeloze kwaliteit) en dat ik de koop wil ontbinden. Gevraagd om retour adres. 15 reminders later nog altijd niets gehoord. MENSEN KOOP HIER NIET, DIT ZIJN ECHTE OPLICHTERS.

5 de dezembro de 2022

Wat een nepbedrijf zeg

Wat een nepbedrijf zeg. Koop een jas ,duurt veel te lang voordat hij binnen is en dan kloppen de maten ook niet eens. Staat the north op met het logo. Wil je hem terugsturen is dat niet mogelijk. Ze kunnen 30 % terugbetalen en een korting geven op je volgende aankoop. Nou die 30% wacht ik op maar de korting mogen ze houden. Nooit meet en ik hoop dat de mensen dit lezen want is echt een slecht bedrijf

24 de novembro de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Niks kopen bij deze webshop …

Ik heb het zelfde probleem met Hiky mode ze willen maar 30 % terug betalen een grote oplichtersbende niks kopen staat zo gezegd in hun retour beleid staat er niet in ! Hier zit gewoon tuig achter dit bedrijf criminelen zijn het nooit iets kopen bij dit bedrijf

1 de dezembro de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Product te klein, retourbeleid slecht

Ik heb dezelfde ervaring als de anderen hier:
- Jas is te klein (ondanks XL)
- Bij retournering willen ze max 30% geven, want niet meer verkoopbaar. Lijkt mij ondernemersrisico.
- Reacties op mails duren lang

2 de dezembro de 2022